Sevgili Veya Eşi Kısıtlamak.

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar bu dert degil ama sizlerden bir ön görüş almak istiyorum.

Canlarim benim mutlu bir birlikteligim var sozlum kendisi uzun yıllardir birlikteyiz. Gozu kapali guvenen biri degilimdir takip ederim ama yinede guveniyorum sozlume cunku yanlisini görmedim.
Ben sozlume karismam. Yani onu asla kisitlamam.
Ama şöyle bir sey var sozlumun annesi özellikle surekli bana akil veriyor. Iste erkek milleti bu sikicaksin sen cok serbest birakiyorsun. Gecen yaz erkek arkadaslari ile tatile gitti izmire annesi karsi cikti iste sozlun var da gidemezsin ne isin var felan bende tabi karısmam bu sefer bana patladi olay vay işte nasil izin verirsin vs.
Carsida dolasir istediği saatte arkadaşları ile bulusur erkek ama hep kiz yok eminim. Gecenlerde kulupte calisti yine ben suclu oldum niye izin verdim diye.

Simdide yaz geliyor ya plan yapmis. Bana söyledi arkadaşlarla 2 gunluk tatil yapicaz diye tamak dedim annesi ogrenmis beni aricakmis yine niye izin verdin dicek biliyorum.

Kizlar sizce hakli mi annesi. Yani ilerde bu sorun olur mu. Yani ben esitlikten yanayim asla karisamam bir insanin hayatina. Bana diyor ki ilerde sen evde de bekar gibi yaşarsiniz diyor annesi.
Ben boyleyim dedim en sonda kusura bakmayin dedim 3 gunluk dunyada evde niye corabini kirli sepetine atmiyon kavgasi dahi yapamam dedim.

Uzatmiyim kizlar zaten karisik olduysa kusura bakmayın.

Demek istediğim sizce bende tuhaflik mi var. Yani anne bu lafları soyleyince acaba diye tereddute dustum.
Ben bi cok gevsek biriyim. Onlarin tabiriyle. Yoksa siz nasilsiniz .

Evli olmadığınız sürece nereye gittiği sizi ilgilendirmez. Evli olunca da aynı evi paylaşmanın getirdiği sorumluluktan dolayi fikriniz önem kazanır. Sizi bırakıp gidecek sonuçta.

Doğru yapıyorsunuz.

Sizce sıkınti yoksa yoktur baskasina gore olmasi sizce de olcagi anlamina gelmez ki ama evlendikten sonra gitme etme derseniz sozluyken nisanliyken boyle degildin diyebilir ama evliligin getirdigi sorumlulugu bilirse zaten tek basina tatilede gitmez siz gitmesinde sakinca gormezseniz yine sizin karariniz

Evli olmadığınız sürece nereye gittiği sizi ilgilendirmez fikrine katılmıyorum. İlişkide herkesin sorumlulukları vardır.

Ama herkesin ilişkisi de farklıdır. İki kişi anlaşıyorsa sorun yok. Kayınvalideniz niye ilişkinize karışıyor ben onu anlamadım asıl. Çok istiyorsa oğlunun davranışlarına karışmaya çalışsın. Sizin davranışlarınıza karışması çok saçma.

Ben eşimi arkadaşlarıyla izmire gönderdim evliyken gittiler geldiler bi iki gün

Birbirimizi asla kısıtlamayız ikimiz de ne yapıp yapmamamız gerekeni biliyoruz

Arkadaşlarıyla piknik deniz tatil gezme hep gider kısıtlamam o mutlu olduğunda ben de çok mutlu oluyorum

Eşim beni de kısıtlamaz arkadaşlarımla istediğim yere gideriz gezeriz

Çok şükür sıkmadım eşimi oda beni 6 senelik evliyiz hiç bir yanlışını da görmedim çok şükür

Haa eşim şunu da çok iyi biliyor eğer bir gün beni aldatırsan çok şükür ben değil sen kaybedersin galiba bu ona yetiyor

Aynen iste bizimde iliskimiz tipki boyle valla aynisi resmen. Heyecan yaptım :)

Ya ben fazla kıskancım.
Ya da sen çok rahat.
Anasının güvenmediği bi durumda güvenmek cesaret ister çünkü.

Annesi kendine bile güvenmiyor bence :)
Ben kiskanc birimiyim yerine göre ama asla ve asla kimsenin ne yapacagina karisamiyorum işte.

Her şeyin fazlası zarar, rahatlığında kıskançlığında. O yüzden bu gezmeler tozmalar işini dengede tut derim.
Zira şuan evli ve kocası rahatlığın dibine vuran biri olarak çok çekiyorum. Yaşadıklarımı yaşama derim.

Aynen iste bizimde iliskimiz tipki boyle valla aynisi resmen. Heyecan yaptım :)
:))) çoğu şeyden kavga etmiyoruz AA hayır gidemizsin yapamazsın edemezsin yok

Birbirimize sorarız canım ya arkadaşıma gidebilir miyim tamam canım nasıl yapacaksın nasıl gidersin ben mi bırakıyım gibi konuşmalar geçer yada

eşim bana aşkım ya arkadaşlarla eve gelmeden çay içmeye gideyim mi izin verirsen (biliyor ki izin istediğin de hayır diyemediğimi) hep bu taktiği kullanır

Mesela arkadaşlarım komşularım AA deniz de sensiz ne işi var sinema da ne işi var ne olacak yani bensiz gidince ne olacak eğer içinde aldatmak varken ben varken bile yapar benim içim rahat diyorum susuyorlar

anası resmen uyuyan yılanı uyumaya kasıyor. sen böyle devam et, eğer annesinin dediği gibi davranırsan bu sefer sevgilini elinden kaçırırsın.erkekler bu izin muhabbetlerine çok kızıyorlar

Aynen bende oyle dusunuyorum tıpkı biz Allahim mutlulugunuzu bozmasin insallah bizde evlenelim sizin gibi mutlu olmaya devam ederiz ♥

Aynen bende oyle dusunuyorum tıpkı biz Allahim mutlulugunuzu bozmasin insallah bizde evlenelim sizin gibi mutlu olmaya devam ederiz ♥
Amin amin canım benim allahım herkesin hepimizin mutluluğunu bozmasın inşallah canım
allahım hakkınız da hayırlısı neyse o nu versin her zaman

Ben annesinin seni veya ilişkinizi düşündüğünü sanmıyorum.
1-Evhamlı bir anne olabilir.Oğlunun başına bir iş gelmesinden korkuyordur.Kendisi gitme diyemeyeceği için seni gazlıyordur.
2-Tutucu bir anne olabilir.Oğlanın gözü açılmasın,dışarı hayatı fazla görmesin diye düşünüyordur.

Bende kısıtlamadan yana değilim ama eşim nerdeyse bensiz hiç biyere gitmez sevgiliykende böyleydi.
Sözlünde bir değişikmiş her an sensiz bir plan peşinde gibi belki öyle değil ama ben öyle düşünürdüm
Geçen sene iş için günü birlik deniz kenarında olan bir mekana gitti eşim zorla mayosunu verdim ben yüzemedim diye yüzmek istemiyordu

Açık konuşayım sizin yaptığınızı ben asla yapamam yapmadım yapmam da.bunyem kabul etmez:)))) ama bu benim.
Sizin davranış sekliniz güzel bence ben.tuhaf karsilamadim ama.annesi neden bukadar karışıyor iliskinize onu anlamadım evlenince de evliliginize cok karışabilir diye düşünüyorum şimdi anlamazsiniz evlilik çk başka. Boyut bence açık açık konuşun siz boyle mutluysaniz iliskinizde kimseyi ilgilendirmez sonuçta önemli olan mutlu olmak değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…