- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Sıkmanın ne manası var ya. Yapıcak adam zaten yapar. Birliktelik bütün hayata müdahale hakkını getirmez. O da sana karşı bu şekildeyse eğer Afferin sizeHuzur bulursunuz.
O da olsun. İyidir öyle :)Oda bana bu şekilde ama bazi seylerde korumaci kiskanclik yapıyor. Erkek milletine guvenmiyormus :)
Hepsi biliyor kaybedeceğini ama bi anlık kafa gidiyor. Ben de eşimin beynine en baştan işlemiştim affetmeyeceğim tek şey aldatma ve kesin boşanma nedenidir diye :) Ben de rahatım her zaman ama yine çok rahat bırakmamak lazım. Çok sıkarsan da bu sefer kendini bişey sanarBende ilk senelerde biraz diken ustundeydim :) Ama tabi yillar geçti aradan derken guvenim tam saglandi. Benim sevgilim yapmaz demiyorumm insan bu cig sut emmis yapadabilir. Ama aldattigi zaman beni kaybetcegini beynine isledim :) o yuzden rahatim :)
Kizlar bu dert degil ama sizlerden bir ön görüş almak istiyorum.
Canlarim benim mutlu bir birlikteligim var sozlum kendisi uzun yıllardir birlikteyiz. Gozu kapali guvenen biri degilimdir takip ederim ama yinede guveniyorum sozlume cunku yanlisini görmedim.
Ben sozlume karismam. Yani onu asla kisitlamam.
Ama şöyle bir sey var sozlumun annesi özellikle surekli bana akil veriyor. Iste erkek milleti bu sikicaksin sen cok serbest birakiyorsun. Gecen yaz erkek arkadaslari ile tatile gitti izmire annesi karsi cikti iste sozlun var da gidemezsin ne isin var felan bende tabi karısmam bu sefer bana patladi olay vay işte nasil izin verirsin vs.
Carsida dolasir istediği saatte arkadaşları ile bulusur erkek ama hep kiz yok eminim. Gecenlerde kulupte calisti yine ben suclu oldum niye izin verdim diye.
Simdide yaz geliyor ya plan yapmis. Bana söyledi arkadaşlarla 2 gunluk tatil yapicaz diye tamak dedim annesi ogrenmis beni aricakmis yine niye izin verdin dicek biliyorum.
Kizlar sizce hakli mi annesi. Yani ilerde bu sorun olur mu. Yani ben esitlikten yanayim asla karisamam bir insanin hayatina. Bana diyor ki ilerde sen evde de bekar gibi yaşarsiniz diyor annesi.
Ben boyleyim dedim en sonda kusura bakmayin dedim 3 gunluk dunyada evde niye corabini kirli sepetine atmiyon kavgasi dahi yapamam dedim.
Uzatmiyim kizlar zaten karisik olduysa kusura bakmayın.
Demek istediğim sizce bende tuhaflik mi var. Yani anne bu lafları soyleyince acaba diye tereddute dustum.
Ben bi cok gevsek biriyim. Onlarin tabiriyle. Yoksa siz nasilsiniz .
Kizlar bu dert degil ama sizlerden bir ön görüş almak istiyorum.
Canlarim benim mutlu bir birlikteligim var sozlum kendisi uzun yıllardir birlikteyiz. Gozu kapali guvenen biri degilimdir takip ederim ama yinede guveniyorum sozlume cunku yanlisini görmedim.
Ama şöyle bir sey var sozlumun annesi özellikle surekli bana akil veriyor. Iste erkek milleti bu sikicaksin sen cok serbest birakiyorsun. Gecen yaz erkek arkadaslari ile tatile gitti izmire annesi karsi cikti iste sozlun var da gidemezsin ne isin var felan bende tabi karısmam bu sefer bana patladi olay vay işte nasil izin verirsin vs.
Carsida dolasir istediği saatte arkadaşları ile bulusur erkek ama hep kiz yok eminim. Gecenlerde kulupte calisti yine ben suclu oldum niye izin verdim diye.
Simdide yaz geliyor ya plan yapmis. Bana söyledi arkadaşlarla 2 gunluk tatil yapicaz diye tamak dedim annesi ogrenmis beni aricakmis yine niye izin verdin dicek biliyorum.
Kizlar sizce hakli mi annesi. Yani ilerde bu sorun olur mu. Yani ben esitlikten yanayim asla karisamam bir insanin hayatina. Bana diyor ki ilerde sen evde de bekar gibi yaşarsiniz diyor annesi.
Ben boyleyim dedim en sonda kusura bakmayin dedim 3 gunluk dunyada evde niye corabini kirli sepetine atmiyon kavgasi dahi yapamam dedim.
Demek istediğim sizce bende tuhaflik mi var. Yani anne bu lafları soyleyince acaba diye tereddute dustum.
Sizin gibi kadınları takdir ediyorum. Hemcinslerim böyle olmalı. Teşekkür etmek istedim. Olgunluğunuz ve aşmışlığınız için. Mutluluklar ..Evlenince level atlamıyoruz. Sevgiliyken olduğu gibi devam eden evlilik doğru evliliktir bence. Kişiden kişiye değişir kimine göre terstir, kimine normal gelir böyle şeyler. Ama tersse sevgiliyken de terstir evliyken de.
Evli bir kadın olarak geçen yaz kızkıza tatil yaptım üç gün. Hafta içi gittim cuma döndüm eşim aldı otogardan ordan direkt havaalanına gidip birlikte yapacağımız tatile başladık. Ne oldu yani, üç günde ben adamı aldattım mı, flört mü ettim birileriyle. Ne yapabilirim. Ha aldatılmaksa eşini göndermeyenlerin korkusu bende o yok. Her zaman söylerim onun aldatma potansiyeli kadar benim de var, ben korkacağıma o korksun. Eşim de mayıs başında yurt dışına bir müzik fuarına gidecek iki günlüğüne arkadaşlarıyla. Ne yapayım engel mi koyayım adamın önüne. Bağlayayım mı ya da elini ayağını. Neden mutlu olacağı enerji depolayacağı bir şeyi yapmasına karşı çıkayım ki?
Eşlerin birbirinden izin alması kadar saçma bişey görmedim ben. Çocuk mu yetiştiriyoruz evlilik mi sürdürüyoruz? Planlardan haberdar olmak yeterli. Bakmayın kayınvalidenize, en doğrusunu yapıyorsunuz.
Evlenince level atlamıyoruz. Sevgiliyken olduğu gibi devam eden evlilik doğru evliliktir bence. Kişiden kişiye değişir kimine göre terstir, kimine normal gelir böyle şeyler. Ama tersse sevgiliyken de terstir evliyken de.
Evli bir kadın olarak geçen yaz kızkıza tatil yaptım üç gün. Hafta içi gittim cuma döndüm eşim aldı otogardan ordan direkt havaalanına gidip birlikte yapacağımız tatile başladık. Ne oldu yani, üç günde ben adamı aldattım mı, flört mü ettim birileriyle. Ne yapabilirim. Ha aldatılmaksa eşini göndermeyenlerin korkusu bende o yok. Her zaman söylerim onun aldatma potansiyeli kadar benim de var, ben korkacağıma o korksun. Eşim de mayıs başında yurt dışına bir müzik fuarına gidecek iki günlüğüne arkadaşlarıyla. Ne yapayım engel mi koyayım adamın önüne. Bağlayayım mı ya da elini ayağını. Neden mutlu olacağı enerji depolayacağı bir şeyi yapmasına karşı çıkayım ki?
Eşlerin birbirinden izin alması kadar saçma bişey görmedim ben. Çocuk mu yetiştiriyoruz evlilik mi sürdürüyoruz? Planlardan haberdar olmak yeterli. Bakmayın kayınvalidenize, en doğrusunu yapıyorsunuz.
Helal olsun senin izinden ilerliyorum. Yolun yolumuz :)
yani sözlünüz bu dediklerinizi yapıp sizinle ilişkisine de aynı önemi vermeye devam ediyorsa neden sorun olsun ki.
hem ne güzel, siz de kendi planınızı yapar ve evlilikten önce kız kıza tatilin keyfini yaşarsınız.
evlendikten sonra da eşi çok kısıtlamaya karşıyım ben, aynı şekilde kısıtlanmaya da.
ama orada şöyle bir fark var; 2 hafta izni olacak eşimin mesela, bu izni arkadaşları ile geçirmek isterse baya baya kavga çıkar, kısıtlamak şu bu niyetiyle değil, o süreyi benimle geçirmek istememesi ile alakalı olarak, kırılırım ve olayı baya bir büyütürüm.
ama diyelim düzenli aralıklarla uzun izinleri var, veya onun izinli olduğu dönemde ben çalışacağım, o zaman kendince plan yapsın yani, neden evde beni beklesin ki, hatta oğlumu da takarım peşine, ben de biraz bekar hayatı yaşarım, pizza pizza
Benim beyin izinlerinden vereyim mi size? Adam üç hafta çalışıyor bir hafta ense yapıyor. Bana gına geldi resmen. Haftaya yine izinli.
meslek ne canım, gerekirse yeniden lisansa dönelim.
ama eşe istemem kendime isterim
Canım şimdi bu kadar tölerans gösteriyorsun haliyle sözlünde bu duruma alışıyor yarın evlendiğinizde aynı evin içinde yalnız kaldığında olay bu kadar rahat olmaz ...yani ileriyide düşün şimdi ona bunları izin verdiğinde yalnız değişsin ailen var ve onun yokluğunu hissetmiyorsun kayıvalidende birşeyleri şimdiden gördüğü için çabalıyor eğer sende lisani münasiple hemfikir olursan atlatırsın..bence hoş değilKizlar bu dert degil ama sizlerden bir ön görüş almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?