Sevgili yada nişanlı neden sevgilisinin nişanlısının telefonunu çaldırır?

hayalim92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
60
5
6
33
Merhabalar. Sizlere bir sorum var. Bir nişanlı nişanlısının telefonunu neden çaldırır kapatır?

Merhabalar. Sizlere bir sorum var. Bir nişanlı nişanlısının telefonunu neden çaldırır kapatır?

Beni ara manasinda cagri atiyor olabilir, o anda cekmemis ya da sarji bittiginden arama bitirilmis olabilir, yanlislikla aranmis olabilir.

Ama bu soruya da "ee yani" denir.
Zira nisanlinizsa arayip sorabilirsiniz.

Adamin bi sorunu vardir ne bilsin burdaki kadınlar. Nisanlisina sormak lazim. Yada detay verseniz yorum yapılır da yani bos bi konu geldi bana kusura bakmayin

Nişanlandıktaj sonra son zamanda beni hep çaldırıo kapatiyodu. Nişanı attım anlaşamadık ve bu yüzdende bıkmîştım. Ve iki hafta oluyor biteli bugün üç defa çaldırıp kapadı ama dönmedim ona. Neden bòyle bişe yapar birisi? :/

Nişanlandıktaj sonra son zamanda beni hep çaldırıo kapatiyodu. Nişanı attım anlaşamadık ve bu yüzdende bıkmîştım. Ve iki hafta oluyor biteli bugün üç defa çaldırıp kapadı ama dönmedim ona. Neden bòyle bişe yapar birisi? :/

pardon kendisi reşit değilmiş :)) kaldı mı ya artık çaldırıp kapatma falan ? çocuk haliyle nişanlanmış bir de bak senn..

Back
X