Sevgili yağlarım; Sizcede artık ayrılma vakti gelmedi mi..(Fotoğraflı)

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
Eveet bayanlar vakit zayıflama vaktidir.Şuan yaklaşık 70 kiloyum. Yarın kesin kilomu bildiririm.Çıtır bir genç kız olmak için burdayım.Menülerimi elimden geldiğince fotoğraflayıf burada paylaşacağım.Gelmek isteyen olursa topiğimin kapısı herkese açık. :16:
Maraton yarın başlıyor :34: $20130223_100928.webp

Eveet bayanlar vakit zayıflama vaktidir.Şuan yaklaşık 70 kiloyum. Yarın kesin kilomu bildiririm.Çıtır bir genç kız olmak için burdayım.Menülerimi elimden geldiğince fotoğraflayıf burada paylaşacağım.Gelmek isteyen olursa topiğimin kapısı herkese açık. :16:
Maraton yarın başlıyor :34:Eki Görüntüle 640489

Boy kaç ki?????????

çok iri gelmedin bana tatlım nedense 155 e 70 gibi durmuyosun:44:

haydi bakalım yarın umut dolu bi gün olacak senin için , :54::54:

yükle hemen merak ettim bak :) zayıflayınca before-after fotoğrafımızı herkese gösteririz. :16:

hahahah evet ele güne karşı nispet yaparız millet gaza gelir sayemizde hırslanıp herkes zayıflar hahahaha dünyada şişko kalmaz böylece:15::32:
kökünü kurutalım tombul kelebeklerin:27:

hahahah evet ele güne karşı nispet yaparız millet gaza gelir sayemizde hırslanıp herkes zayıflar hahahaha dünyada şişko kalmaz böylece:15::32:
kökünü kurutalım tombul kelebeklerin:27:

Tombul kelebeklerin ahahahah
İnan önce-sonra fotoğrafımı birleştirip başarı öykülerinde paylaşmayı çok istiyorum.Gören, o göbüş o basen nereye kaybolmuş diyecek.Yardım pilis yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben de katılsam size ne güzel olur..:)Dün 9 lu çaya başladım ama 1 kupayı bile yarı edemedim başladığım gibi bıraktım anlayacağınız..:) Yarıyıl tatilinden önce çok güzel diyet ve her akşam Ender Saraç' ın 10 hareketini yapıyordum baya yol kat etmiştim ama yarı kaldı..:) Bende eski halime yani 53 kilo olduğum zamanlara dönmek istiyorum 60 kiloyum ve yaza düğünüm var(inş.)..:)

Ben de katılsam size ne güzel olur..:)Dün 9 lu çaya başladım ama 1 kupayı bile yarı edemedim başladığım gibi bıraktım anlayacağınız..:) Yarıyıl tatilinden önce çok güzel diyet ve her akşam Ender Saraç' ın 10 hareketini yapıyordum baya yol kat etmiştim ama yarı kaldı..:) Bende eski halime yani 53 kilo olduğum zamanlara dönmek istiyorum 60 kiloyum ve yaza düğünüm var(inş.)..:)

Güzel olur tabii :16:
Öncelikle kararlı ol arkadaşım. İşe o 1 kupayı bitirerek başla. bittiğinde kendini bi şeyleri başarmış gibi hissedeceksin. yürüyüş yap.
En önemlisiiiiiiiiiiiiiii hep burda ol. Oburdebby nin yardımlaşma ve dayanışma merkezine hoşgeldin :16:

Bitki çayları dayanılmaz benim için ya.:)Limon sıkıp deneyeceğim bir de..:) Masa tenisi oynuyordum ilk dönem bol bol ama burun ameliyatı oldum uzun bir süre oynayamam buralar kar buralar soğuk yürüyüş de yapamıyorum o da kar yerden kalkınca artık..:) Yediklerime dikkat edeceğim ve 10 harekete tekrar başlayacağım burnum 1 aylık olsun da..:) Hep buralardayım zaten paslaşırız..:)

Hoş buldum bu arada..:)

Son düzenleme:
Kızlar bu befor after işi çok iyi olur başkalarınada motive olur benide aranıza alın 4 ay sonra düğünüm var ve fazladan 5 kilom :))

tatlim kolay gelsin diyetinde bende 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim 2 gun kacamak yaptim bugun devam ediyorum yine bana da ugra arda komsu hesabi ben de sana ugrarim gaz veririz birbirimize

bende aranıza katılabilir miyim kızlar .. bende bitki çayı içiyordum ama hamile kalma durumum olduğu için kullanamıorum şimdilik sadece spor ve yediklerime dikkat etmem gerekecek banada şöyle yap zayıflarsın dicek birilerine ihtiyacım var yaza bende güsel girmek istiyrum boyum 1,62 benmde kilom 70 vermem gereken nerden bakarsanız bi on kilom var ..

Back
X