Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet bayanlar vakit zayıflama vaktidir.Şuan yaklaşık 70 kiloyum. Yarın kesin kilomu bildiririm.Çıtır bir genç kız olmak için burdayım.Menülerimi elimden geldiğince fotoğraflayıf burada paylaşacağım.Gelmek isteyen olursa topiğimin kapısı herkese açık.
Maraton yarın başlıyorEki Görüntüle 640489
Boy kaç ki?????????
kısacık boyum var benim :) 155
Etin de gevşek sanırım, ben burdan öyle gördüm, spor yapman şart...
çok iri gelmedin bana tatlım nedense 155 e 70 gibi durmuyosun:44:
haydi bakalım yarın umut dolu bi gün olacak senin için ,![]()
Çok teşekkür ederim canııım. İnşallah her şey çok güzel olacak![]()
olacak tatlım olacak özendim şimdi ben de fotograf yüklüycem kendi topik ime![]()
yükle hemen merak ettim bak :) zayıflayınca before-after fotoğrafımızı herkese gösteririz.![]()
hahahah evet ele güne karşı nispet yaparız millet gaza gelir sayemizde hırslanıp herkes zayıflar hahahaha dünyada şişko kalmaz böylece
kökünü kurutalım tombul kelebeklerin![]()
Ben de katılsam size ne güzel olur..:)Dün 9 lu çaya başladım ama 1 kupayı bile yarı edemedim başladığım gibi bıraktım anlayacağınız..:) Yarıyıl tatilinden önce çok güzel diyet ve her akşam Ender Saraç' ın 10 hareketini yapıyordum baya yol kat etmiştim ama yarı kaldı..:) Bende eski halime yani 53 kilo olduğum zamanlara dönmek istiyorum 60 kiloyum ve yaza düğünüm var(inş.)..:)