Sevgili yağlarım; Sizcede artık ayrılma vakti gelmedi mi..(Fotoğraflı)

Bu sabah klkar kalkmaz

1 adet elma + 1 adet muz yedim

Sonra oglen yemegine kadar bol su ictim ( bu arada kefirim de geldi baslicam insallah)

Oglen 1 buz haslama

1 kase corba ve biraz yogurt yedim hala birsey yemedim bakalim...

Tutuyorum kendimi:)

Bugun sabah kalkar kalkmaz

1 bardak su

Yarim simit + Roka salatasi + cerliston biber+ uzerine beyaz peynir bol limonlu yedim
1 Bardak da ayran:)

HAla birsey yemedim bakalim:)

sen niye tutuyosun kendini bakıım yesene güzelce akşam yemeğini hem bi muz bi elmayla kahvaltı mı olur yumurtanı peynirini de ye tatlım bıkarsın sen böyle çabuk yeni başladığın için sabredebilirsin ama gün geçtikçe o sabır katsayısı düşecek düşecek düşecek sonra da saldırcaksın her şeye, böyle olmasını istemeyiz değil mi

Ya aralarda kaciriyorum da ondan gunah cikartiyorum sanirim...

BIr de oturarak calisinca basen kismi gidiyor haliyle.. Ama bakalim ne kadar dayanabilicem gun 4 gun falan oldu ve 1 kg gitmis sadece .. Daha cok calismam gerek cok....

kız oburcuk nerelerdesin sen bakiim geçen gördüm buralardaydın her katil cinayet mahaline geri döner diye bi laf vardır tam senlik bıraktın mı yoksa gel çabuk baştan başlıcaz bak havalar da güzelleşmeye başladı yok öyle pes etmek:20::20::20::20::54:

kız oburcuk nerelerdesin sen bakiim geçen gördüm buralardaydın her katil cinayet mahaline geri döner diye bi laf vardır tam senlik bıraktın mı yoksa gel çabuk baştan başlıcaz bak havalar da güzelleşmeye başladı yok öyle pes etmek:20::20::20::20::54:

mavimiciğim.. Çok kötüyüm olmuyor margarinlerim erimiyor :(( Ama erimediğinden değil benim suçum...........

mavimiciğim.. Çok kötüyüm olmuyor margarinlerim erimiyor :(( Ama erimediğinden değil benim suçum...........

iyi suçunu bilmen güzel ama negatifliğin pişmanlığın kimseye bilhassa sana faydası yok.

en baştan başlarız biz de pes etmeyi sana yasaklıyorum hadi bekliyorum en baştan seni buralara tatlım güzel güzel eritcez o pis kötü margarinleri :54:

Back
X