- 11 Aralık 2018
- 41.454
- 257.674
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ahaha buydu galiba takip edemiyorum artık.He o. Akşama kadar kalkmayan hani.KudrAlobar honka honkacı da buydu değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha buydu galiba takip edemiyorum artık.He o. Akşama kadar kalkmayan hani.KudrAlobar honka honkacı da buydu değil mi?
tarife bak tam aşık olunası adamı yazmışsınnPC başında gtü düzleşen, ağzı kokan, dişleri çürük.
Bıyıklarını aldığı bu muydu peki?Ahaha buydu galiba takip edemiyorum artık.
Ahaha saatlerce ağda yaptığı ünlü adamın oğluyduBıyıklarını aldığı bu muydu peki?
Ay bir de ünlü mü vardı? Kim acaba?Ahaha saatlerce ağda yaptığı ünlü adamın oğluydu![]()
nette tanıştığı ünlü babası dr anası olan çocuk kendisini terketti .bunun üzerine gecenin 3 ünde ağda yapıp çocuğun evinin önüne gidecekti.asıl bunu bul okuNeeyyyyyyynot aldım hepsini
![]()
Bulmuştuk ama hatırlamıyorum pek ünlü değilse demekAy bir de ünlü mü vardı? Kim acaba?![]()
Sürtünmüştü sanırım, yanlış mı hatırlıyorum? Bir kere daha mı yapar diyorsunuz?Sürtünme konusunu heyecanla bekliyorum.
Rainy, Eslem ve Pembekuvarsı da unutmayalım.Umutsuz ve vanessa teşrif ettiler, sıra zorunlualan da![]()
:) Ya bu Vanessa gerçek mi? Ay lütfen olsun öyle bir şey.Bulmuştuk ama hatırlamıyorum pek ünlü değilse demek![]()
Sürtündü müSürtünmüştü sanırım, yanlış mı hatırlıyorum? Bir kere daha mı yapar diyorsunuz?
Yok vanessa sürtünecek kadar yaklaşamadı bir erkeğeSürtünmüştü sanırım, yanlış mı hatırlıyorum? Bir kere daha mı yapar diyorsunuz?
Yok, sürtüşen Umutsuz .Sürtündü müben bilmiyorum bunu hay Allah
Hah bak yanlış hatırlamışım. Honka honka yapmakla alakalı takıntılıydı galiba adam.Yok vanessa sürtünecek kadar yaklaşamadı bir erkeğe
Diğer pasaklı herif de vanessanın değil başka kızların memesine honka honka yapıyordu.
Eslem öldüRainy, Eslem ve Pembekuvarsı da unutmayalım.![]()