- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Bende gitmeyi düşünüyorum ama sizce şuan biriyle konuşmamam normal mi birini begeniyodum Instagramdan istek attım ama ondanda adım gelmedi bilmiyorumPsikolog daha iyi gelebilirdi onla daha derine iniliyor çünkü sorun neyse
Ya gerçekten öyle yapıyorum ama kaygılarımda varDaha 22 yasindasin
Hayatinda bir erkek yok diye niye konustugum yooooooggggkk tribine giriyorsun ki?
Erkeksiz de hayat devam eder
Sal biraz
Gez toz kitap oku kendine zaman ayir
Ailenle piknige git vs vs
Ilerde zaten evleneceksin kocan olacak kayinvaliden olacak gorumcen eltin olacak
Bu sorunsuz hayatinin keyfini cikar su an
gelecekten sana ögutler
ne kaygısı ?? meselaYa gerçekten öyle yapıyorum ama kaygılarımda var
Gelicek kaygısıne kaygısı ?? mesela
çok gençsin bunun için iş okul hayatına adapte olman lazım erkekler en son iş olmalı sosyalleş beni zorla sokarlardı eve o yaşlardaGelicek kaygısı
Benim pek arkadaşım yok kolay kolay kimseye güvenmem oturduğum yerde pek sosyal olucak ortamda yokçok gençsin bunun için iş okul hayatına adapte olman lazım erkekler en son iş olmalı sosyalleş beni zorla sokarlardı eve o yaşlarda
Kendi başıma mutluyum bı şekilde mutlu ediyorum kendimi annemlede arkadaş gibiyim konuşurum anlatırım sohbet ederim ama insan uzun zamandır biriyle konuşmayinca en azından biriyle konuşmak istiyo sadece umutsizluğa kapılıyorum bu yüzden gelicek kaygısı olduSevmek sevilmeme riskini evlenmek boşanma riskini yaşamak ölüm riskini göze almaktır derler.Hep sonsuz olsun istiyoruz benim hayalimde iki çocuk iki köpek sahilde kumlarda filmlerde olurya koşacağım bir ev idiKimisi gerçek oldu olmayanı başka hayalle değiştirdim.Belki madalyonun bir yüzü istediğiniz ilişkiyi arkadaşlığı ne bileyim ortamı bulamamaktan ötürü depresyona girmiş olabilirsiniz.Doktor bilir.Genede her zaman herşey hatta çoğu şey istediğimiz gibi olmasa da bir sekilde güzelleştirmek yada daha iyi hale getirmek için ugrasmalisin.Bu konuda sen kendine destek olacaksın kimse yoksa bile.Somurtmak yada çabayı bırakmak işe yaramaz sartlarini mi sevmiyorsun değiştirmek için ne yapıyorsun?Bu arada hiç kimse seni sonsuz mutlu doyumlu hissettirmeyecek kimse yokken iyi isen iyisindir.Bu birinin varlığına bağlıysa senin dışında zaten öyle biri yok
Allah annenize güzel gunlerinizi göstersin sizede onunla sağlıklı geçirilecek uzun yıllar nasip etsin.Yoluna girer herşey.Kendi başıma mutluyum bı şekilde mutlu ediyorum kendimi annemlede arkadaş gibiyim konuşurum anlatırım sohbet ederim ama insan uzun zamandır biriyle konuşmayinca en azından biriyle konuşmak istiyo sadece umutsizluğa kapılıyorum bu yüzden gelicek kaygısı oldu
Umarım ama insan bı umut istiyo insanAllah annenize güzel gunlerinizi göstersin sizede onunla sağlıklı geçirilecek uzun yıllar nasip etsin.Yoluna girer herşey.
ee bunları yapmazsan Allahta sana gökten zembille birini indirmeyecek kendini eve kapatarak kocayıp gidersin iştee kaygılanacaksan buna kaygılanBenim pek arkadaşım yok kolay kolay kimseye güvenmem oturduğum yerde pek sosyal olucak ortamda yok
Elimde olan bişe değil dediğim gibi ortam yok hiç bişe yok deprem bölgesindeyimee bunları yapmazsan Allahta sana gökten zembille birini indirmeyecek kendini eve kapatarak kocayıp gidersin iştee kaygılanacaksan buna kaygılan
anladım canım gelmiş geçm,iş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sabır diyeceksinElimde olan bişe değil dediğim gibi ortam yok hiç bişe yok deprem bölgesindeyim
Teşekkür ederim inşallah hiç kimse yaşamazanladım canım gelmiş geçm,iş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sabır diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?