• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

Benimkide telkari koca bir gerdanlık set almış pekte takı takmam he. acaba ben iri olduğum içinmi böyle abartılı bişi aldı diodum:uhm:ama yanındaki kendi yazdığı şiirle(destan) kurtarmıştı:)

valla bu erkekler zevksiz anacımm bende eski sevgililmle buluşmaya gitmiştim arkadaşımda geldi tabi ambalajlı bi takı kutusu verdi hediye sonra orda açmadım tabi eve geldik açtım ve arkadaşımla koptuk ama yaa imitasyonn koca bi ucu olan bi kolye insan gümüş alır bari ya ama ne gülmüştük ya iki saat güldük nerdeyse birde daha sonra aşkım sen koklyey i nie takmıosun diyip durdu en sonunda beğenmedin dimi dedi anladı yanikaydirigubbakcemile3daha sonra arkadaşımda sevgilisinden bi yüzük beklerken altın falan gitmiş onada sevgilisi ahşap bi sandık almış oda surat beş karış gelmişti göstermişti onada ne gülmüştüm yaa ama saydı çocuğa salak manyak gerizekalı öküz falan die tabi çocu ğa çok beğendim demiş anlayın işte ya bi kızın hediyeyi alınca gözleri parlamıosa beğenmemiştir ohaoldumsmile

bende benim herifi ekmek almaya gonderdim tarak takimi aldi geldi pembeli simli kizimiz olursa barbilerinin sacini tarar dedim bozuldu
gul suyuyla sacini tarayacaktim diye boynunu buktu
cok duygulanmadim ama cok duygulanmis gibi yaptim :)))

numaracı senii kaydirigubbakcemile3

şimdiye kadar aldığım hediyeleri atmak zorunda kaldım hep. hediyelerim saçma değillerdi ama durumum hep saçma oldu. :a015:

bana tazmanya canavarlı kalemlik alındı sevgililer gününde:oklava:
ben de ona gümüş gemici dümeni kolya almıştım
tam bir öküzdü

ay kızlar siz bişey görmemişsiniz ben size söyliyimde çatlayana kadar gülün:sm_cool::roflol:
o zaman nişanlıydık (yazarken gülüyorum valla aklıma geldikçe)ilk sevgililer günümüzdü
o istanbul ben izmirdeydim sevgililer günü yanıma geldi annem abimler vardı yanımızda

birde telefonda nasıl heyecanlı anlatıyo önünden geçerken ses çıkarıyormuş!
süpriz dedi söylemedi tabi ben çok farklı ve süper bişeey bekliyorum ay paketi verdi
açmadan önce elimle inceledim bir türlü anlayamadım ne olduğunu paketi açtım ki ne göreyim
sapsarı tüylü uzun kolları bir çubuğa tutunmuş koca gözlü bir oyuncak MAYMUN!
delikafadulden neye uğradığımı şaşırdım annem filan çok bozuldu hiç ses çıkarmadılar ama ben de birşey demedim
sonra yalnız kalınca beğenip beğenmediğimi sordu ben bişey demedim şaşkındım o da çok güzel çok hoşuma gitti dedi
ilerde çocuğumuzda oynarmışdelikafadulden:roflol: heh ben şimdi kızımın eline asla onu oyncak diye
vermem yinede hala duruyor.
evet arkadaşlar heralde en kötü hediye budur hani ayıcık filan alınır ona bile razıydım
ama
böylesi ilk oldu.hala hatırlar güleriz.delikafadulden

ayyyyyyyyyyyyyyyy gecenin bu saati gözlerimden yaşlar aktı gülmekten :roflol:

lisedeyken konuştuğum çocuk bana memleketine gidince sana bi hedieye aldım çok hoşuna gidecek harika bişey felan dye söylemeye başladı
neyse bi geldi
gümüş bi yüzük taşı ne renk dersiniz?
sarı hacıdan gelenler ufak kızlara getirir yaa resmen o yüzük zaten parmağımada olmamıştı o kadar küçüktüki
birde yanında küçücük bir ayıcık vardı :umursamaz:
allahtan onunla evlenmemişim hiç zevk yoktu alsanaalsanasmile

benim eşim sanırım beni çocuk gibi görüyor evlenmeden önce sevimli canavarlar posteri hayvanlı puf koltuk ve bir kaç civciv figürlü oyuncak aldı:roflol::1rolleyes:

benim babamda anneme kavga etmişlerdi bi kilo kuşbaşı almış (annem etcildir) delikafadulden:roflol:
annemde eti alıp duvara atmıştı babam bide kurdelayla sarmıştı:roflol:
sonra boşandılar:1closedeyes:
delikafadulden

of of buna gülerken karnıma ağrılar girdi.
bizde de anneme hediye almak büyük sorun olur. babam bana para verir al diye falan. bi kere para verdi git annene ruj al dedi. ben de parfümerideki kıza anneme ruj alcam dedim. kız seçti paketledi verdik anneme. güzel bi renk, maybeline falan annem beğendi tabi. çok makyaj malzemesi de yoktur memnun oldu kadıncağız. sonra bi hediye zamanı babam gene para verdi git annene ruj al dedi. (niye yine ruj o ayrı konu) ben de gene aynı şeyleri yaptım. evde anneme verdi babam. süpriiiiz gene maybeline gene aynı renk! annem:
''kırk yılın başı 2 tane rujum oldu ikisi de aynı renk!'' hala onları kullanıyo. bitince gene alcazdelikafadulden

bana gelen saçma sevgili hediyesi de üstünde şeytan boynuzları olan bi taç! sevgilimin ilk hediyesiydi. ben de heheheee diye gülüp karaköy vapur iskelesinin orda kafama taktıydım. çaktırmadım ama niye boynuzlu taç alıyon bana be dedim içimden. o paraya normal toka alsaydın bari kullanırdım. bir de lisede sevgilim gümüş kolye,yüzük,küpe takımı almış. 5 yapraklı çiçek ortasında beyaz taş falan. kulağım acıyo küpe takınca diyerek küpeleri takmaktan yırttım.8yalan tabi) ama kolyeyle yüzüğü takıyodum onunla buluşacağım zamanlar. of ne biçim çile bu ya. uyduruk biblo alsınlar bari atarım bi kenara. böyle kıyafet takı alınca kullanmak zorunda kalıyosun. :1no2:

Back
X