- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.708
- 798
- Konu Sahibi emily-rose
-
Bu tür şeyleri okudukça iyi ki hayatımda biri yok diyorum. Mübarek daha 4 ay olmuş. Yani ne oluyor bu insanlara? İlişkiden tek anlaşılan şey seks mi? Bu kadar fakir mi insanların iç dünyaları? Hiç mi iletişim becerileri yok?Hiç mi keyifli bir sohbetleri yok? Cinsellik dışında bir kadının ve adamın hayatında hiç bir fonksiyonu olamayacak insanlara sadece üzülüyorum.Merhaba, bir sorunum var, özellikle bunu sormak için üye oldum. Sevgilim sürekli ondan önce görüştüğüm kişilere dair imalarda bulunuyor. 27 yaşındayım, daha önce görüştüğüm bazı kişiler oldu. Onlarla genellikle ya tanışma aşamasında kalıyodu ya da 1 ay sonunda bitiyordu. Bu durum ya benden kaynaklandı ya da karşı taraftan. Şu an hayatımdaki kişi 4 aydır hayatımda, bana göre uzun olması bakımından ilk. Önce kendi sordu bana, daha öncekileri. Ben de dürüst olmak adına isim vererek söyledim. Ben de ona sordum, o da aynı şekilde ismini belirterek söyledi. Sonra bu sorular değişik bi hal almaya başladı. Rahatsız olduğum için tam olarak ifade edicem. Bana sürekli bakir olduğunu vurgulamalar, işte bir kadın kendisini kocasına saklamalı, ben kendimi eşime saklıyorum, bi erkek olarak eskorta bile gitmedim vs. Buna karşılık, ben de bazı özel anları eşimle paylaşmak isterim tabi ama, bazı şeyleri hiç bilmem, aaaa o da neymiş hayatta bilmem, evlenmeden elimi dahi tutturmam gibi bi kadın da değilim dedim. Bu, bu duruma biraz bozulur gibi oldu, ben de açıkçası biraz soğudum. Siz olsanız böyle bi durumda nasıl tepki verirdiniz, yaklaşımınız ne olurdu, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Orucum da bir de,nasıl güzel giderdi beee...Kesinlikle katılıyorum.Şöyle ağzımız dolu dolu emojiler eşliğinde..Ama nerdeeee
Bu tür şeyleri okudukça iyi ki hayatımda biri yok diyorum. Mübarek daha 4 ay olmuş. Yani ne oluyor bu insanlara? İlişkiden tek anlaşılan şey seks mi? Bu kadar fakir mi insanların iç dünyaları? Hiç mi iletişim becerileri yok?Hiç mi keyifli bir sohbetleri yok? Cinsellik dışında bir kadının ve adamın hayatında hiç bir fonksiyonu olamayacak insanlara sadece üzülüyorum.
Cok yakisiksiz bir konusma olmus.Merhaba, bir sorunum var, özellikle bunu sormak için üye oldum. Sevgilim sürekli ondan önce görüştüğüm kişilere dair imalarda bulunuyor. 27 yaşındayım, daha önce görüştüğüm bazı kişiler oldu. Onlarla genellikle ya tanışma aşamasında kalıyodu ya da 1 ay sonunda bitiyordu. Bu durum ya benden kaynaklandı ya da karşı taraftan. Şu an hayatımdaki kişi 4 aydır hayatımda, bana göre uzun olması bakımından ilk. Önce kendi sordu bana, daha öncekileri. Ben de dürüst olmak adına isim vererek söyledim. Ben de ona sordum, o da aynı şekilde ismini belirterek söyledi. Sonra bu sorular değişik bi hal almaya başladı. Rahatsız olduğum için tam olarak ifade edicem. Bana sürekli bakir olduğunu vurgulamalar, işte bir kadın kendisini kocasına saklamalı, ben kendimi eşime saklıyorum, bi erkek olarak eskorta bile gitmedim vs. Buna karşılık, ben de bazı özel anları eşimle paylaşmak isterim tabi ama, bazı şeyleri hiç bilmem, aaaa o da neymiş hayatta bilmem, evlenmeden elimi dahi tutturmam gibi bi kadın da değilim dedim. Bu, bu duruma biraz bozulur gibi oldu, ben de açıkçası biraz soğudum. Siz olsanız böyle bi durumda nasıl tepki verirdiniz, yaklaşımınız ne olurdu, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Merhaba, bir sorunum var, özellikle bunu sormak için üye oldum. Sevgilim sürekli ondan önce görüştüğüm kişilere dair imalarda bulunuyor. 27 yaşındayım, daha önce görüştüğüm bazı kişiler oldu. Onlarla genellikle ya tanışma aşamasında kalıyodu ya da 1 ay sonunda bitiyordu. Bu durum ya benden kaynaklandı ya da karşı taraftan. Şu an hayatımdaki kişi 4 aydır hayatımda, bana göre uzun olması bakımından ilk. Önce kendi sordu bana, daha öncekileri. Ben de dürüst olmak adına isim vererek söyledim. Ben de ona sordum, o da aynı şekilde ismini belirterek söyledi. Sonra bu sorular değişik bi hal almaya başladı. Rahatsız olduğum için tam olarak ifade edicem. Bana sürekli bakir olduğunu vurgulamalar, işte bir kadın kendisini kocasına saklamalı, ben kendimi eşime saklıyorum, bi erkek olarak eskorta bile gitmedim vs. Buna karşılık, ben de bazı özel anları eşimle paylaşmak isterim tabi ama, bazı şeyleri hiç bilmem, aaaa o da neymiş hayatta bilmem, evlenmeden elimi dahi tutturmam gibi bi kadın da değilim dedim. Bu, bu duruma biraz bozulur gibi oldu, ben de açıkçası biraz soğudum. Siz olsanız böyle bi durumda nasıl tepki verirdiniz, yaklaşımınız ne olurdu, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?