Sevgiliden İma

Bilmiyorum bu senin düşüncene bağlı . Ben bakir olmakla övünen ve hatta eskorta gitmeyi normalleştiren bunu bile yapmadım diyen bir adamla yapamazdım. Fazla düşünmeyen, ezbere konuşan insanlardan hoşlanmam. Ama senin düşüncen nedir? Bazıları bu davranışı tutarlı da bulabilir sonuçta kendisine hak kadına hak değil olarak görmüyor.

Ben olsam erkek de olsa kadın da olsa yetişkin bir bireyin şu anki sevgilisinden önce yaşadıkları sevgilisini veya ikinci bir şahsı ilgilendirmez, korunup hastalık bulaştırmıyorsa tabii derdim - demişliğim de var. Bozulacaksa da bozulsun. Bir erkek olarak lafı beni çok rahatsız etti.

4. ayı geçtim yani aradan uzun süre geçse de böyle bir konuşma stili normal değil. Biraz eşelense cinsel sorunları olduğu çıkar ortaya ciddiyim.

Yaklaşımım açıkça ayrılmak olurdu. İlişki çok daha ciddiye giderse o elimi bile dahi tutturmam diyen kadında değilim demişsin ya o ne haller alır artık ilerde başın ağrır. Ayrıca bi erkek vercek kadın bulcakta yatmıcak hadi canım sende. Bana çok yobaz geldi cnm bence daha ileri gitmeden ayrıl.

Bu tiplerin genellikle kendileriyle ilgili yetersizlik takıntıları olduğunu düşünüyorum . Bence uzak dur çok saçma şeyler yaşatabilir sana tecrübe ile sabit .

Aman çok iyi bir şey yapmış eskorta gitmeyerek ne günlere kaldık , erkeklerin eskorta gitmesi normalmiş gibi konuşmuş bir de zihniyetsiz.
Size uygun biri değil anlaşılan devam ederseniz belli bir süre sonra konuyu gene açar hatta konu bekaret testine kadar gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…