sevgiliden intikam almam konusunda yardım :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
şimdik kızlar kısa bir özet benden size toplam 1.5 yıl çıktık 3 ay ayrı kaldık sonra benimde sayemde barıştık ...
Tabi ben safın önde gideniyim çocuk beni tınlamıyor niye çok üstüne gittim diye aslında ayrılmak en kolay çözüm ama ben bu kolay yolu istemiyorum önce tamamen bağlayıp köle yapıp sonra ayrılmak niyetim ...
ben bunun çok üstüne gidiyorum sürekli aramalar mesajlar o ise işine gelirse bu arada barıştıktan snra adam farklılıaştı bana face şifresini bile vermedi
ilişki durumuda yapmıyor bugün gene dedim baktım diretiyor yapma dedim
he beyefendinin konuştuğu kızlarda var tabi benimde konuştuğum bi erkek arklarım var neysem bugün ki durum bu artık duygularıma dem vurup akıllı davranma vakti şimdi işe nerden başlamak lazım kızlar
ben bunu gene nasıl kendime bağlarımm

artık sinirden stresten saçımda beyaz çıktı kızlar sinirlerim bozuk ya tecrübeli ablalarım bi yardım edin ya

benim onu çokk sevdimi iyi biliyor bu benim tez avantajım çok üstüne gidiyorum ve duygularıma hakim olamıyorum

Çocuğun gözü dışardaysa zor canım kaçan kovalanır derler ama kaçarsan kovalicakmış gibi görünmüyor maalesef.. Bence hiç uğraşma ayrıl ve hayatına bak derim

Ablalarinin cozumleri olsa saclari bu kadar beyazlamazdi canim seni umursamayani sende umursama al sana en guzel tavsiye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ergen misin yaş kaç ne intikamı saçmalama hayatını yaşamaya bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocuğun gözü dışardaysa zor canım kaçan kovalanır derler ama kaçarsan kovalicakmış gibi görünmüyor maalesef.. Bence hiç uğraşma ayrıl ve hayatına bak derim

de madem öyle nye ayrılmıyor istese benden ayrılır benim dırdırımı oyumu buyumu çekmezdi rahatça hayatına devam ederdii beni seviyor sanırım ama üstüne gittiğimden götü kalkıyor ve isterse kız bulabilicenide biliyor dışardan ama uğraşası yokmuş artık kimseyle bana öle dedi ve artık şartellerim attı intikam alcam ya tek istediğim bu bi el atın

Ayrılmak istediğini söyle bence dediğin gibi seviyorsa ayrılmak istemez senden ve eğer tamam derse anlarsın o zaman sevmediğini ki bence tamam der ayrılmak istesen. Bence uğraşma bile en güzel intikam ondan ayrılıp mutlu bi hayat yaşaman olur zaman geçince güzel bi ilişkin olur sana değer veren umrunda bile olmaz imtikammış cartı curtuymuş. İntikam gözünü karartmasın daha genciz uğraş bul kendine bu intikamı çıkar kafandan tek tavsiyem bu canım bence sevgin daha değerlilere layık böyle seni önemsemeyen birine değil..

aynen bende bugün ona bunu sordum ayrılsam iplermisin dedim sence senden neden ayrılmıyorum dedim oda benim canımın yanmıcanı biliyorsun dedi o yüzden ayrılmıyorsun benden die konuştu ama kararlıyım intikam konusunda

Bu cevaptan sonra neden ayrılmadın ? canının yancağını söylemiş ve bunu bildiğini.. Bu konuda ayrılarak intikam alabilirsin canı yanarmış ya.. Sen bilirsin ama ayrıldığındaki tepkisine göre anlarsın sevip sevmediğini ve ayrıldığında seviyorsa ayrılmayalım diye ısrar ederse ve sen ısrarcı olursun ayrılık konusunda seni kaybetmekten korkar ve farklı davranır..

hayır yanlış anlaın ben ayrılırsam onun canı yanmaz mışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…