- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
hayır yanlış anlaın ben ayrılırsam onun canı yanmaz mışşş
offf gızlar ya bari intikamı geçtim elde etmek için peşinden koşturmak için ne yapmak lazım
şimdik kızlar kısa bir özet benden size toplam 1.5 yıl çıktık 3 ay ayrı kaldık sonra benimde sayemde barıştık ...
Tabi ben safın önde gideniyim çocuk beni tınlamıyor niye çok üstüne gittim diye aslında ayrılmak en kolay çözüm ama ben bu kolay yolu istemiyorum önce tamamen bağlayıp köle yapıp sonra ayrılmak niyetim ...
ben bunun çok üstüne gidiyorum sürekli aramalar mesajlar o ise işine gelirse bu arada barıştıktan snra adam farklılıaştı bana face şifresini bile vermedi
ilişki durumuda yapmıyor bugün gene dedim baktım diretiyor yapma dedim
he beyefendinin konuştuğu kızlarda var tabi benimde konuştuğum bi erkek arklarım var neysem bugün ki durum bu artık duygularıma dem vurup akıllı davranma vakti şimdi işe nerden başlamak lazım kızlar
ben bunu gene nasıl kendime bağlarımm
Canım burada ne olursa olsun hiçbir arkadaşa ayrıl demedim. ama lütfen sen ayrıl. bırak kendine haline şunu. isil adlı bi arkadaş vardı benim eski konulara bakarsan daha iyi anlarsın bu konuda ünlü bir uzmandan yardım almış, sağ olsun anlattı tek tek. adam 1 ay sonra dönüp evlenme teklifi etmişben de denedim tabi bizim daha ayrılığımız çok yeni ama işe yarıyor bile şimdiden. çünkü adam bi afallıyor Uzmanın dediği de kısaca, arama sorma konuşma, ararsa tatlı tatlı konuş, neşeli ol ( için kan ağlasa bile ). Ayrıca tecrübeyle sabit sakın ola faceden kıskandırma taktikleri, ayy yanlışlıkla aradım kuzenim yazmış tribine girme çünkü erkekler bu konuda çooook uyanık bi 5 gün sık kendini arama bak nasıl geri dönüyor. BURADA DA EN ÖNEMLİ NOKTA ŞU. GERİ DÖNDÜĞÜNDE HEMEN CEVAP VERME. whatsaptan falan çevrimiçi bile olma ki senin tel.e bile bakmayacak kadar önemli ne işin olabileceğini düşünsün Oraya önemli bir iş sallama işi de yine sana düşüyor
Doğru aslında bırakıp gitsin ama yapamıyorum ki intikam almayı bile beceremicem biliyorum gitmesindende korkuyorumYa iyi de intikam almak için doğru düzgün bir sebebiniz bile yok.size kötü bir şey yapmamış ki, aldatma vs yok anladığım kadarıyla yani kızlarla konuşuyor ama ben de erkek arkadaşlarımla konuşuyorum gibisinden bir şey yazmışsınız yani bu konuşmalar normal konuşmalar demekki.ayrıca diyelim ki size kötü bir şey yaptı yine de intikam duygusu hissetmek iyi bir şey değil.bir insandan ilişki durumu yapmıyor, face şifresini vermiyor, ilgilenmiyor vs gibi saçma sapan sebeplerden dolayı intikam alınmaz.sizi sevmediğini hissediyorsanız ayrılırsınız gider.zaten kendisi demiş ayrılsak canım yanmaz diye , belli işte değer vermiyor size.umrunda değilsiniz, nasıl canını yakabilirsiniz?ya da nasıl kendime bağlarım demişsiniz, bağlayabileceğinizi sanmıyorum bu işler zorla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?