tamam sana kendini agirdan sat cocgu ipleme dedikte canim vur dedik sen oldurmussun o son konusmadaki tavrin neydi oyle.. benm sevgilim bana oyle davransa bende sogurum ondan.. cocuk ozur dilemis iste daha ne ?
Off ya arkadaşımında etkisi oldu yazışmalardaofff napıcam ya bu saatten sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasil arkadasmis o oyle? ayrilmaniz icin elinden geleni yapmis resmen.. herseyi berbat etmissinz tek kelimeyle
Napıcam şimdi ben nasıl yapıcam geri adım atsam mı ya
ozur dileyin.. birbirinize son gunlerde biraz gergin davrandiginizi soyleyin. gerekirse birkac hafta fln kendinize sureverin ve gorusmeyin.. hem birbirinizi ozlersiniz brz sonra durumalra bakarsiniz..
Ama hakketmedi mi ya en son ki konuşmalarıyla senden neden ayrılamıyorum dedim kavga ettimiz zaman seviyorsun dedi bana bende onun dışında dedim oda senin bendeen ayrıldığın Zaman benim. Üzülmicemi biliyordun merve o yüzden benden ayrılmıyorsun dedi sonra bi sürü şey daha ben ayrılsk bulursun dediim birini kısa zamanda bulurum dedi falan kavgalarımızda bunlarda konuşuldu buna rağmen sırf özür dile di diye bende ağır konuştum şimdi diye özür dilemeli mi
Ben özür dilemesem sessiz kalsam bana mesaj atar mı ki ya
Ben özür dilemesem sessiz kalsam bana mesaj atar mı ki ya
Hala mesaj atar mı ki ya diyosun senin konun resmen bi'kız kendini nasıl küçük düşürürün tanımı gibi kusura bakma ama:26:
Böyle davrandığın sürece hiç bi'ilişkinde kıymetli olamazsın. Adamın başka konuştuğu kızlar da varmış neyin ısrarı bu?
İntikam hikaye en fazla daha fazla bağlanırsın sen bu adama.
şimdik kızlar kısa bir özet benden size toplam 1.5 yıl çıktık 3 ay ayrı kaldık sonra benimde sayemde barıştık ...
Tabi ben safın önde gideniyim çocuk beni tınlamıyor niye çok üstüne gittim diye aslında ayrılmak en kolay çözüm ama ben bu kolay yolu istemiyorum önce tamamen bağlayıp köle yapıp sonra ayrılmak niyetim ...
ben bunun çok üstüne gidiyorum sürekli aramalar mesajlar o ise işine gelirse bu arada barıştıktan snra adam farklılıaştı bana face şifresini bile vermedi
ilişki durumuda yapmıyor bugün gene dedim baktım diretiyor yapma dedim
he beyefendinin konuştuğu kızlarda var tabi benimde konuştuğum bi erkek arklarım var neysem bugün ki durum bu artık duygularıma dem vurup akıllı davranma vakti şimdi işe nerden başlamak lazım kızlar
ben bunu gene nasıl kendime bağlarımm
Ee napıö son mesajlaşmayıda gördün yani napam
yedireiyorum kendime bu halde olmamın tek sebebide akılsızlığım toyluğum ama bana çektirdiklerini yanına bırakmam bırakmıcim
Ciddi ciddi istiyorum geri çok seviyorum ben onu ama artık ne yapıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?