sevgiliden intikam almam konusunda yardım :(

tamam sana kendini agirdan sat cocgu ipleme dedikte canim vur dedik sen oldurmussun o son konusmadaki tavrin neydi oyle.. benm sevgilim bana oyle davransa bende sogurum ondan.. cocuk ozur dilemis iste daha ne ?

Off ya arkadaşımında etkisi oldu yazışmalarda offf napıcam ya bu saatten sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya biley deyin ben çok fena pot kırdım son mesajlaşmada gözünüzü seviyim ya normalde yüklenmezdim bu kadar off ama oda şimdi yazdıklarıma açıklama bilen yapmadı ya

zamane polıyanaları bı acayip olmuş..

onun görustugu kızlar var,sende erkekler var..

sen ondan ıntıkam almak ıstıyorsun..bızde yol yöntem ogretcez haa..

beynımın bekaretını bozmıcam bu uğurda..

Off ya arkadaşımında etkisi oldu yazışmalarda offf napıcam ya bu saatten sonra

nasil arkadasmis o oyle? ayrilmaniz icin elinden geleni yapmis resmen.. herseyi berbat etmissinz tek kelimeyle

Napıcam şimdi ben nasıl yapıcam geri adım atsam mı ya

ozur dileyin.. birbirinize son gunlerde biraz gergin davrandiginizi soyleyin. gerekirse birkac hafta fln kendinize sureverin ve gorusmeyin.. hem birbirinizi ozlersiniz brz sonra durumalra bakarsiniz..

o kadar umursamaz bir adamdan intikam alman imkansız, birinin birine bağlanması için sevmesi lazım. anlattıklarına bakarsan yok böyle bir sevgi sana karşı. ikiniz de yolunuza gidin.

ozur dileyin.. birbirinize son gunlerde biraz gergin davrandiginizi soyleyin. gerekirse birkac hafta fln kendinize sureverin ve gorusmeyin.. hem birbirinizi ozlersiniz brz sonra durumalra bakarsiniz..

Ama hakketmedi mi ya en son ki konuşmalarıyla senden neden ayrılamıyorum dedim kavga ettimiz zaman seviyorsun dedi bana bende onun dışında dedim oda senin bendeen ayrıldığın Zaman benim. Üzülmicemi biliyordun merve o yüzden benden ayrılmıyorsun dedi sonra bi sürü şey daha ben ayrılsk bulursun dediim birini kısa zamanda bulurum dedi falan kavgalarımızda bunlarda konuşuldu buna rağmen sırf özür dile di diye bende ağır konuştum şimdi diye özür dilemeli mi

konusmanin oralarini okumadim.. ne zaman gecti bu ? eger o ozur diledikten sonra siz sert cikistiktan snra sylediyse sinirinden diyebilirim ama yine de her ikinizi de hakli bulmuyorum.. uzgunum ama bence bu iliskinin omru bitmis..

Özür dilemeden önce bu yani 2 gün önce olan bileşey işte şimdi dileyem mi ya yada o bana mesaj atar mı ki artık

Ben özür dilemesem sessiz kalsam bana mesaj atar mı ki ya

mesajlarınızı okudum gerçekten hoş olmamış

ben şu noktayı anlamadım ama, hani bu işin başında amacınız intikamdı...
fakat şu an hisleriniz ne yönde?

hala durumu kurtarma isteğiniz intikam için mi?
yoksa bu defa hakikaten intikam işini bıraktınız da ciddi ciddi sevgilinizi geri mi istiyorsunuz

Ciddi ciddi istiyorum geri çok seviyorum ben onu ama artık ne yapıcamı bilmiyorum

Ama o kaçıyor benden üstüne gidiyorum diye şimdiki mesaj durumuna bakılırsa son durum vahim ben mesaj atmasam o atmaz mı artık
Aslında son mesajından sonra atar gibi ama. Ne bilim off akıl verin ya bana

Hala mesaj atar mı ki ya diyosun senin konun resmen bi'kız kendini nasıl küçük düşürürün tanımı gibi kusura bakma ama:26:
Böyle davrandığın sürece hiç bi'ilişkinde kıymetli olamazsın. Adamın başka konuştuğu kızlar da varmış neyin ısrarı bu?
İntikam hikaye en fazla daha fazla bağlanırsın sen bu adama
.

Ee napıö son mesajlaşmayıda gördün yani napam

Kendine baglamanin tek yolu onu kazimamak sifresini isteme arama sorma aradiginda acma msjlarina az cvp ver yogunmus gibi goster arkadaslarinla gez dolas cildirt onu.kacan kovalanir unutma sürekli arayip bogdugun bi adami kendine baglayamazsin

Ee napıö son mesajlaşmayıda gördün yani napam

Kısa bi'cevap yazacağım artık işine gelirse sizin olay bugün değilse yarın kesin bitecek. Boşa kürek çekiyosun.
Tam bir ergen vakası, işin kötüsü yaşlarınız da çok küçük değil.

yedireiyorum kendime bu halde olmamın tek sebebide akılsızlığım toyluğum ama bana çektirdiklerini yanına bırakmam bırakmıcim

Hepimiz geçtik bu yollardan intikam alabileceğimiz gibi saçma fikirlere kapıldık ne biz intikam alabildik ne onlar bizim düşündüğümüz gibi pişman oldular yalvardılar

Ciddi ciddi istiyorum geri çok seviyorum ben onu ama artık ne yapıcamı bilmiyorum

ava giderken avlandınız..
bağlayayım intikam alayım derken siz bağlandınız :))

ne zor ya hu

oturup iki medeni insan gibi konuşmayı deneye bilir misiniz?
son zamanlarda ne hissettiğinizi bilemediğinizi söylersiniz..
bazı şeyleri farklı yorumladığınızı, biraz sakin kalmaya ihtiyacınız olduğunuzu anlatırsınız..

azıcık olgun olun derim
intikam olayı zaten çok gereksizdi, şimdi de aynı gereksiz mesajlaşmalara kalkışmayın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…