• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer arası yaş farkı..

benim sevgilimde enden 4 yaş küçük ama ben takılmıyorum çünkü insan hissettiği yaştadır ve o çok olgun bence sende takma kafana herzaman erkekler büyük olucak diye bi kural yok ;)

önemli olan o kadar çok şey varki...kültür,huy,karakter,maddiyat v.s...bunun hiçbir önemi yok.nişanlım benden 15 yaş büyük..ve 2 yıldır beraberiz..2 yıldır bulutların üzerindeyim.bilmem anlatabildimmi?

hep öyle söylenir ama mutlaka yaş ilerde sorun olucaktır. çünkü o sizin anne varı yada abla vari havanızdan hoşlanıyordur.. günün birinde sizden çok genç biriyle görüşmeye başlama olasılığı çok yüksek...
ilk önce kendi ilişkinizi sorgulayın neden çok küçük biryle birlikteyim.. ya o ablasına aşırı düşkünde ablası evlendi sizden mi hoşlanmaya başladı? yoksa anne özlemi mi? çekiyor...
arada yaş farklı en çok sizi yıpratır... genç bayanları onun yaşıtı bayanları her zaman kıskanacaksınız....

çok iyi düşünmeniz lazım...

kadın erkeklerden daha önce olgunlaşır... o 25 siz 30 olun mesala.... o kendi yaşındam 5 yaş daha küçük davranabilir.. ama belki gerçekten aşık olmuştur bunu da bilemeyiz buda sizin aranızdaa........

belki o 40 siz 45 iseniz o zaman durum değişir çok iyi anlaşabilirsiniz... bilmem anlatabilidm mi?

zaten bize yaşıt değilde kenidmizden küçük yada çok yaşça büyük birinden hoşlanmamız ilgi eksikliğinden kaynaklanıyordur .. bu tamamen benim düşüncem... katılıp kkatılmammak size kalmış...

Son düzenleme:
Back
X