Sevgililer arasında cinsel yazışmalar normal mi?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Merhabalar birisiyle tanistim benden 10 yaş büyük 2 aydır çıkıyoruz. Sanki yillardir birbirimizi tanıyoruz. İlk gördüğü günden demiş bu evleneceğim kız herkese söylemiş bunu. Ailesine fln gosterdi beni 2 yilada evlenmeyi düşünüyoduk. Onunda bnmde uzun zamandır ilişkimiz yoktu. Biz mesajlarda cinsel konuşmalar yaptık çok açık sözlü olmadan ama. Ben bunu silmeyi unuttum abimle gördü. Ayirdilar bizi .şuan özet geçiyorum. Ama onun beni sevdiğinden şüphe duymuyorum. Yemeden içmeden kesildim. Onsuz yapamıyorum ne yapmam lazim

33 yaşında insan 2 aylık ilişkide cinsel yazışma mı yapıyor hemen? 2 aylık ilişkide önce birbirinizi tanımanız lazım, kaldı ki yaş farkı da epey fazla. Ayrılmanız daha iyi olmuş bana kalırsa, bana hiç ciddi bir ilişki gibi gelmedi.

Normal değil bence, öpüşün, sevişin ama mesajlaşma anormal bana göre.
Abin değil bir başkası görseydi rezil olacaktın. Onun telefonuna da bir başkası baksa ne düşünür senin hakkında? Bir erkeğin "seviyorum" dediği kızla bu şekilde mesajlaşması bana samimiyetsizlik ve hissettiklerinde şüphe duymama sebep oluyor. "Evleneceğim" demekle de olmuyor gelsin istesin, bizim toplumumuz "tanışıyoruz, birbirimizi öğreniyoruz" döneminden çok istifade ediyor diye düşünüyorum ben.

sevgilinden eminsen normal
aklı basında biriyse karsındakı olabilir bence cok abuk birsey değil
ama sen 23 sün karsındakı ınsan 33

o sana göre baya bir kurttur, seni yanıltıp canını sıkabilir

2 aydır tanıdığın biriyle ne zaman böyle yazışmaya başladınız? 2-3 hafta içinde mi?

Bir ilişki içinde olabilir şeyler bence, ama bununla bir ilişki oluşturmaya çalışmak biraz sakat görünüyor. Kişiliğiyle, hoş sohbeti, aklı zekasıyla sizi kendine bağlamak varken, cinsellikle yapmayı tercih etmiş bu şahış.

Ben olsam diğer saydıklarımın eksikliğinden şüphe ederim şahsen. Çok erkeeeen.

Son düzenleme:
Bu insanın sendeki emeği nedir?
Ne yapıyor da seni mutlu ediyor mesela?
Ne oldu da bu kadar bağlandın?

33 yaşında adamın cinsel içerikli mesajlaşması kocaman bi ofsayt bana göre. Hadi ergenlikte anlayabiliyorum da koca adam yahu. Iyi yapmış abinler daha ilişki yaşamaya tek başına karar verebildigin bi durumda değilsin ne evliliği 2 aydır tanıdığın abin yaşındaki adamla acaba? Kendini tatmin edecek baska birini bulmuştur o çoktan sen kendi hayatına odaklan.

Erotik mesajlasma bana ve iliskime gore cok olağan bir durum. Ama beni burada rahatsiz eden sey 'evlenecegim kiz demis' diyerek 'beni kullanmiyor' demeye getiriyorsunuz gibime geldi. Erotik mesajlar atip sonra ayrilabilirsiniz. Bunu goze alarak yapin ne yapıyorsanız.
Bunun disinda her iliskinin dinamigi farklidir. Ooo 2 ayda hemen seks hmm demek yanlis olur. Bazisi ilk buluşmada sevisir, kimisi de 5 yilda bir opusemez. Her iki taraf yasadigi seyin sorumluluğunu aldiktan sonra zamanin önemi yok.

2 ay içinde konu cinselliğe gelene kadar çok daha konuşulacak şeyler var bence ve adamın yaşı zaten 33 se böyle ergen gibi mesajla cinsellik nedir bide 2 yıl sonra evleneceksiniz , düşündürücü

birbiriyle sevişmemiş insanların cinsel içerikli mesajlaşmaları komik geliyor bana.
33 yaşında adam birde..
Niye öyle diyorsun, hayal gücünün sınırları yok, ama adamın realite de yapabilecekleri epey limitlidir. :KK48:

Bu tarz konuşmalarla muhtemelen kendini sıradışı bir adam gibi gösterip, arkadaşı da diğer kadınlardan çok farklı, arzulanası bir hatun olduğuna inandırıp, özel hissettiriyordur çakal. :sus:

Niye öyle diyorsun, hayal gücünün sınırları yok, ama adamın realite de yapabilecekleri epey limitlidir. :KK48:

Bu tarz konuşmalarla muhtemelen kendini sıradışı bir adam gibi gösterip, arkadaşı da diğer kadınlardan çok farklı, arzulanası bir hatun olduğuna inandırıp, özel hissettiriyordur çakal. :sus:

bu iki kişinin öpüştüğünü bile sanmıyorum.
muhtemel tel den görüşüyorlar sürekli.
35 yaşında arabada sürtünen biri vardı burada ondan bir farkı yok bence 33 yaşındaki adamın.

Back
X