• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer arasında cinsel yazışmalar normal mi?

Ben mesajlaşmayı anormal bulmadim.
Sevişmenin veya cinsel muhabbetin min ve max süresi mi var
İlk günden mesajlasadabilirim sevisedebilirim bunları sınırlamak bana göre yanlış.
Yalnız- işte evleneceğim insan bu- muhabbetinden hoşlanmadım.
Bir de abiniz neden telefonunuzu kurcalıyor mesajlarınızı nasıl görüyor,neden telefon da şifre yok?

Merhabalar birisiyle tanistim benden 10 yaş büyük 2 aydır çıkıyoruz. Sanki yillardir birbirimizi tanıyoruz. İlk gördüğü günden demiş bu evleneceğim kız herkese söylemiş bunu. Ailesine fln gosterdi beni 2 yilada evlenmeyi düşünüyoduk. Onunda bnmde uzun zamandır ilişkimiz yoktu. Biz mesajlarda cinsel konuşmalar yaptık çok açık sözlü olmadan ama. Ben bunu silmeyi unuttum abimle gördü. Ayirdilar bizi .şuan özet geçiyorum. Ama onun beni sevdiğinden şüphe duymuyorum. Yemeden içmeden kesildim. Onsuz yapamıyorum ne yapmam lazim

Bana hiç güven vermedi bu adam.

e tabi bulmus kendine göre citir kizi, evlenecegim kiz diye nidalar atar, simdi erkeklerin genc kiz arayisini anlamaya basladim, herseye cok cabuk inaniyorsunuz ,sanirim ondan oO

bence normal sonuçta sevgilin ama 2 ay bana kısa geldi bunun için.2 ayda nasıl ölüp bitecek kadar bağlandınız?:KK14:

evlenmeden tatlı cazip gelen bu cinsellik evlenince başım agrıyorlara kocam beni arzulamıyorlara dönüyor.
abiniz yakaladıgına göre adam da evlenecek kız aha bu dedigine göre h.sonu tanışmaya gelmek için hazırlık yapıyorlardır.
dimi sizinle evlenecek yuva kuracaktı gelmesi lazım sözünde durması laxım haksızmıyım

Arkadaşlar biraz fazla mı önyargılıyız acaba ? Eşim benden 10 yaş büyük 1,5 yıl gibi kısa bir süre içinde evlendik ve Allah a şükür çok da mutluyuz .. Eşim benimle tanıştıktan 1 ay sonra seninle evleneceğim demeye başladı ve ailesiyle tanıstırdı.Keza konu sahibi arkadasla aynı yollardan gectik diyebilirim. Ki eminim ki benim gibi olan çoook arkadaşımız da vardır.
Lütfen birden yargılamak yerine mantıklı şeyler söyleyerek eğer arkadasımızın ilişkisinde bir sorun olduğunu düşünüyorsak ona yol gösterelim , daha sağlıklı olacaktır.

Cinsel içerikli mesajlaşma kısmına yorum yapmak istemiyorum , mesajların içeriğine göre yorumum değişebilir çünkü.

Not: Yazdıklarım ortamı germek için değil sadece öneridir , yanlış anlaşılmak istemem .

33 yaşında bir erkek cinsel yazışma yapıyorsa sapıktır o üzgünüm ama öyle.
Cinsellik işin akışına bırakılır kalkıp da telefonla falan yapılmaz.
Hem abiniz telefonunuzu kontrol ettiğine göre evlenecek olgunlukta bile değilsiniz. 2 ayda millete ne ara güveniyorsunuz acaba?

Hemen istiyor o aslında ben dedim 2 yila anca olur

Canım bak sana bir abla tavsiyesi. Ben 5 yıllık evliyim eşimle aramda 13 yaş var,25-38 dik yani tanıştığımızda ki eşim bana 35 demişti yaşını...Evlenme niyetiyle görüşmek için ısrar etmişti, aynı kurumda çalıştığımızdan görüşmeye başladım araştırdık vs 6 ay içinde evlendik ama bir insanı tanımak için inan çok az bir süre. Çok iyi düşün ve tanı...

Merhabalar birisiyle tanistim benden 10 yaş büyük 2 aydır çıkıyoruz. Sanki yillardir birbirimizi tanıyoruz. İlk gördüğü günden demiş bu evleneceğim kız herkese söylemiş bunu. Ailesine fln gosterdi beni 2 yilada evlenmeyi düşünüyoduk. Onunda bnmde uzun zamandır ilişkimiz yoktu. Biz mesajlarda cinsel konuşmalar yaptık çok açık sözlü olmadan ama. Ben bunu silmeyi unuttum abimle gördü. Ayirdilar bizi .şuan özet geçiyorum. Ama onun beni sevdiğinden şüphe duymuyorum. Yemeden içmeden kesildim. Onsuz yapamıyorum ne yapmam lazim

Herife bak 2 aydır tanığıda kıza cinsel içerikli mesajlar yazıyor..
Hangi ara evlenmeye karar verdiniz ne kadar hızlısınız öyle..
Frene basın biraz lütfen ya vurulmayın öyle bu öküzlere hemen..

Yaşınıza, hayat tecrübenize göre değişir bu.
Abiniz çok masum muymuş sanki?

Öyle açık saçık şeyler (fotoğraf, video gibi) olmadığı sürece yazışma bir derece normal. İlişkiyi canlı tutan evliliğe hazırlayan şeylerdir bana göre..
2 yetişkin insanların cinsel dürtüsünün olması kadar normal bir şey yok. Ama sınır çizmek önemli..

Arkadaşlar biraz fazla mı önyargılıyız acaba ? Eşim benden 10 yaş büyük 1,5 yıl gibi kısa bir süre içinde evlendik ve Allah a şükür çok da mutluyuz .. Eşim benimle tanıştıktan 1 ay sonra seninle evleneceğim demeye başladı ve ailesiyle tanıstırdı.Keza konu sahibi arkadasla aynı yollardan gectik diyebilirim. Ki eminim ki benim gibi olan çoook arkadaşımız da vardır.
Lütfen birden yargılamak yerine mantıklı şeyler söyleyerek eğer arkadasımızın ilişkisinde bir sorun olduğunu düşünüyorsak ona yol gösterelim , daha sağlıklı olacaktır.

Cinsel içerikli mesajlaşma kısmına yorum yapmak istemiyorum , mesajların içeriğine göre yorumum değişebilir çünkü.

Not: Yazdıklarım ortamı germek için değil sadece öneridir , yanlış anlaşılmak istemem .

aslında süre önemli değil. sevgilimi 3 yıldır tanıyorum bunun 1 yılı dipdibe geçti. geri kalan 2 yıl ayrı gayrı. eminim bilmediğim yığınla huyları vardır. başkası 6 ayda çok iyi analiz eder tanır. çok da önemli değil; ama evlenmek istiyorum senle herkese böyle anlattım diyip konunun cinselliğe bağlanması tuhaf.

Yaş 33 ise ne oluyor yani? O zaman telefonda da mesajlaşmasınlar o da ergence..
30 üstü olunca cinsel heyecan bitiyor mu?

Herkes de çok iyi biliyor ki ilişkide en önemli şey tutku ve güvendir. Ve ikisi de varsa yaşların kaç olduğu çok da önemli değildir.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Bazı çiftler ilk hafta sevişir bazı çiftler kastıkça kasar öpüşemez bile.

Son düzenleme:
aslında süre önemli değil. sevgilimi 3 yıldır tanıyorum bunun 1 yılı dipdibe geçti. geri kalan 2 yıl ayrı gayrı. eminim bilmediğim yığınla huyları vardır. başkası 6 ayda çok iyi analiz eder tanır. çok da önemli değil; ama evlenmek istiyorum senle herkese böyle anlattım diyip konunun cinselliğe bağlanması tuhaf.
İlişkilerde genelde konu bir şekilde gidiyor cinselliğe , doğanın kanunu bu :) Adam 33 yasında evlenince pembe panjurlu evimiz olsun der 5 dk sonra o pembe panjurlu evde esine yapacaklarını hayal etmeye baslar :KK48:

Ben yaş farkına takılmayanlardanım. Çünkü benimde eşimle aramda yaş farkı var, ama bir kez olsun bununla alakalı bir uyuşmazlık ve ya sorun yaşamadım. Kaç sene geçmesine rağmen...

Ama bu devirde 2 ayda evlilik kararı almak... Bilmiyorum.
İnsanların ilişkileri ve yaşam sınırları farklılık gösterir, ben cinsellik içerikli mesajlaşmam derim, ama siz mesajlaşabilirsiniz bu çok kişiden kişiye göre değişecek bir durum.
Ama bunu yapan adamın 33 yaşında olması, 2 ayda bu kıvama gelmesi, bundan önce yapılacak çok daha fazla şeyin olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa cinsellik bir beraberliğin parçasıdır. Hatta bu tarz mesajlaşmaları evlilikte evliliğe renk katmanın bir kapısı olarak dahi görebilirsiniz. Ben burada sadece adamın yaklaşamını muamma buldum.

Abin ne hakla telefonunu karistiriyor. 23 yasina gelmissin hala liseli ergen muamelesi yapiyorlar resmen

Back
X