• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer arasında cinsel yazışmalar normal mi?

evlenmeden tatlı cazip gelen bu cinsellik evlenince başım agrıyorlara kocam beni arzulamıyorlara dönüyor.
abiniz yakaladıgına göre adam da evlenecek kız aha bu dedigine göre h.sonu tanışmaya gelmek için hazırlık yapıyorlardır.
dimi sizinle evlenecek yuva kuracaktı gelmesi lazım sözünde durması laxım haksızmıyım
Çok haklısın olur mu sence

Arkadaşlar biraz fazla mı önyargılıyız acaba ? Eşim benden 10 yaş büyük 1,5 yıl gibi kısa bir süre içinde evlendik ve Allah a şükür çok da mutluyuz .. Eşim benimle tanıştıktan 1 ay sonra seninle evleneceğim demeye başladı ve ailesiyle tanıstırdı.Keza konu sahibi arkadasla aynı yollardan gectik diyebilirim. Ki eminim ki benim gibi olan çoook arkadaşımız da vardır.
Lütfen birden yargılamak yerine mantıklı şeyler söyleyerek eğer arkadasımızın ilişkisinde bir sorun olduğunu düşünüyorsak ona yol gösterelim , daha sağlıklı olacaktır.

Cinsel içerikli mesajlaşma kısmına yorum yapmak istemiyorum , mesajların içeriğine göre yorumum değişebilir çünkü.

Not: Yazdıklarım ortamı germek için değil sadece öneridir , yanlış anlaşılmak istemem .

Ben bu stil algılamadım ama adamı. Daha çok evlenme vaadiyle kandırıp kendini tatmin etmeye yer arayan bir tip gibi geldi. Konu sahibi kızcağızın da muhtemelen daha önce ciddi bir ilişkisi olmamıştır, zaten evlenme vaadi genelde kadınların bamtelidir. 2 aylık bir ilişkide "Seninle evlenicem bak herkese senden bahsettim" deyip de konuyu cinselliğe çekmek bana pek iyi düşündürtmüyor. Burası Türkiye, burada hala erkekler evlilik öncesi cinselliği bile kabul edecek seviyeye gelemedi.

Ben bu stil algılamadım ama adamı. Daha çok evlenme vaadiyle kandırıp kendini tatmin etmeye yer arayan bir tip gibi geldi. Konu sahibi kızcağızın da muhtemelen daha önce ciddi bir ilişkisi olmamıştır, zaten evlenme vaadi genelde kadınların bamtelidir. 2 aylık bir ilişkide "Seninle evlenicem bak herkese senden bahsettim" deyip de konuyu cinselliğe çekmek bana pek iyi düşündürtmüyor. Burası Türkiye, burada hala erkekler evlilik öncesi cinselliği bile kabul edecek seviyeye gelemedi.

Keşke konu sahibemiz de karşı tarafın konuşmalarından amacı saptayabilseydi :) 23 yaş bence küçük bir yaş değil bazı şeyleri görüyor olabilmesi lazım .. Kendisi de cinsellik üzerine konuşmak istemiş ki yazışmış.. Abisinin telefonu yakalamış olması asıl olay :)))

Keşke konu sahibemiz de karşı tarafın konuşmalarından amacı saptayabilseydi :) 23 yaş bence küçük bir yaş değil bazı şeyleri görüyor olabilmesi lazım .. Kendisi de cinsellik üzerine konuşmak istemiş ki yazışmış.. Abisinin telefonu yakalamış olması asıl olay :)))

Abisine telefon yakalatabilecek seviyedeyse demek ki hala olgun bir yaşta değil. :) Yani bazı şeyler yaşla da bitmiyor maalesef. 18 yaşında çok olgun kızlar da var 35 yaşında hala bir işi becermekten aciz olanlar da.

Duruma gore degisir. Esimle iki aylik cikarken biz de yaziyorduk birseyler. Ama krali gelse ayiramazdi beni ondan :) kim gorurse gorsun.

sizdeki durum nasildi bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Iliskiye, insanlara gore degisir heralde.

Yaşına ve ilişkinin süresine göre yargılamak çok saçma.Her ilişki belli kalıplarda olacak diye bişey yok ve bu tarz şeyler kişiden kişiye göre degişiyor,size göre yanlış yapıyor diye o kişi yanlış yapmış olmuyor.Konuşulabilirde istege baglı,adam evlenmeyide düşünüyor olabilir,etrafımda çok gördüm kısa sürede hemen evlenen.Msjları abinin görmesi kötü olmuş gerçekten.Ama eger gerçekten sevgi varsa zaten bir yolu bulunur yoksada bitmiştir üzülmeye gerek yoktur.

Ben normal karşılamıyorum. Ancak bunun sebebi sürekli sagda solda gordugumuz ifsalar yüzünden. Yok yazilarini paylasirim, yok fotoğraflarını paylasirim diyerek kadinlara istediklerini yaptiriyorlar.

Abiniz sizn göremediğnz çok şey görüyor erkek olarakta daha iyi anlıyor demekki..
çok iyi yapmışlar umarım kanmazsın tekrar..

Yazışma normal olabilir de sonunda adamı küvete koyup yıkama

Back
X