ya herseyı alt ust etmenın ne alemı var cok sınırlndım ya hem konusuyorz o kdr plan yapıyoruz adam kafasına göre ismiyle cicek yolluyor tuaf ya .s
o kadar berbat bı gun gecirdimki hayatımda hıc bu kadr rezıl olmamıstım sole anlatayım sevgilimle konusmustuk 14 subatı kutlamıyacaktık anlasmıstık ama o ne yaptı bana bir demet gül yolladı mutlu olmam gerek demi ama olamadım cunki iş yerime kendi ismiyle bana gul yollamıs ıs yerimdeki kimse bilmiyor sevgilimi ve herkes tepki gösterdi bana yakıstırmadı heyecanla dolu sacma sapan yalan uydurdum o kadr sacma yalanlardıki uff ... yanı kendim bile inanamadımbu gece uyku uyuyamadım bide ustune o gun iş yerime görucum gelmişti dusunun hem gorucumun kız kardesiyle konusuyorum pat cıcek geldi görucumde akrabam ya varya dedim arkadasm göndermiş o yedı ama digerleri hem kkimin gönderdigini hemde cicegin ustundeki yazyı okumus gece gun boyu uydrdugum sacma yalanları dsundum bole işi sacma bir boyuta tasıdım bide ustune bunları sevgilimle paylasıyorum agladım kendimi tutamadm niye yoladın dedim oda cok kafana takıyorsun uflayıp pflayınca iyice sınır oldum yanı kızlar hem dostlarımın guvenını hem sevgilimin degerini hem kendime kızgınlıgımı yasadım ... bu arada neden arkadaslarıma solemdim cunkı sevgilimin ailesi marta gelcek o zmn solemeyı dusunuyordum bolelıkle abes olmıcaktı hıc bısı
Anladığım kadarıyla görücün var, bi de erkek arkadaşın var..
Erkek arkadaşın olduğuna göre görücüyü istemiyorsundur.. O zaman görücü iş yerine ne cürretle geliyor? :26:
Anladığım kadarıyla görücün var, bi de erkek arkadaşın var..
Erkek arkadaşın olduğuna göre görücüyü istemiyorsundur.. O zaman görücü iş yerine ne cürretle geliyor? :26:
o kadar berbat bı gun gecirdimki hayatımda hıc bu kadr rezıl olmamıstım sole anlatayım sevgilimle konusmustuk 14 subatı kutlamıyacaktık anlasmıstık ama o ne yaptı bana bir demet gül yolladı mutlu olmam gerek demi ama olamadım cunki iş yerime kendi ismiyle bana gul yollamıs ıs yerimdeki kimse bilmiyor sevgilimi ve herkes tepki gösterdi bana yakıstırmadı heyecanla dolu sacma sapan yalan uydurdum o kadr sacma yalanlardıki uff ... yanı kendim bile inanamadımbu gece uyku uyuyamadım bide ustune o gun iş yerime görucum gelmişti dusunun hem gorucumun kız kardesiyle konusuyorum pat cıcek geldi görucumde akrabam ya varya dedim arkadasm göndermiş o yedı ama digerleri hem kkimin gönderdigini hemde cicegin ustundeki yazyı okumus gece gun boyu uydrdugum sacma yalanları dsundum bole işi sacma bir boyuta tasıdım bide ustune bunları sevgilimle paylasıyorum agladım kendimi tutamadm niye yoladın dedim oda cok kafana takıyorsun uflayıp pflayınca iyice sınır oldum yanı kızlar hem dostlarımın guvenını hem sevgilimin degerini hem kendime kızgınlıgımı yasadım ... bu arada neden arkadaslarıma solemdim cunkı sevgilimin ailesi marta gelcek o zmn solemeyı dusunuyordum bolelıkle abes olmıcaktı hıc bısı
Sadece nazar değer korkusu için biraz fazla tepki olmuş. Çevrenizin onaylamayacağı biri falan mı? Gerçi ben deşmeyeyim, üstüme vazife değil ama yazık ya çok üzülmüştür sevgiliniz, kalbinden geçmiş yapmış bir şey. Ne kadınlar var sevgilileri bir çöp alsa diye bekliyorlar, sizinki ne güzel düşünmüş...
bak ama bız ole anlastık onunla oda biliyordu cevremdeki insanlar sevgili durumuna abes bakan kişiler
erkekler böyle ilişkiyi gizleme çabalarını pek sevmezler,
başka biri olsa çoktan yanlış anlayıp terk etmişti seni,
bence derin bir nefes al ve olgun bir bayan gibi davran,
kimseye hesap vermek zorunda değilsin, erkek arkadaşının gönlünü al,
çocuk süpriz yaptığına yapacağına pişman olmuştur.
tühh diyosun yani bu sevgili olmazsa görücüyü de kaçırdık.üstüne adım da çıktı.şimdi arkadaşlarda da fayda yok.
yani benim anladıgım bu.
ay cok degısıksın...
yarın o cıcek gonderdı dıye kızdıgın adamla evlenırsen curaya acacgın konuları cok merak edıyorum..
bazen erkeklerde haklı gercekten su an anladım yanı..
erkekler hep dıyor ya yaranıyormuyuz sankı...
işte yaranamıyolar... pehhh
gorucum akraba ondn yuz buluyor tanıdıgım kız ya ondn
:) sevgilinin yerinde oLsam sana bidaha çiçek almayı bırak ailemi asla getirmezdim sana... çocuk ailesini getirmeyi düşünüo sen gelen bir çiçekle iş arkadasılarıma görücüme rezil oldum diosun... ne görücüsüüü ya şakamısın sen? çocuk martta aile getircek sevgilin var ne görücü arkadaŞım... birde yalan sölüo arkdaslarına çok saçma! nevar evet sevgilim martta ailesi gelicekti buyüzden zamanı gelince sölicektim size ama aşkm süpriz yapmış işt diyemedinmi?
Anladım.. Şuan net bişeyiniz olmasa bile erkek arkadaşınla, yakın zaman da bişeyler olacak değil mi? Duyan duysun o vakit..
Neden bu kadar kafana takıyorsun o zaman. Zamanı gelince öğrenecekler nede olsa..
buradaki asıl sorun siz nasıl görücü kabul edersiniz... zavallı çocuk kabul ediyor bide.... siz onu düşürdüğünüz duruma baksanız bi önce???
o çocuk bi daha sana süpriz yapmaz bence. yani ben yerinde olsam yapmazdım. ha bi arkadaş duat çiçek gönderenin var demiş. ona da katılıyorum bana çiçek gönderse eşim varya ayağının altına kırmızı halı sererim eve gelirken
tühh diyosun yani bu sevgili olmazsa görücüyü de kaçırdık.üstüne adım da çıktı.şimdi arkadaşlarda da fayda yok.
yani benim anladıgım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?