sevgililer günü faciası :(

Anladığım kadarıyla görücün var, bi de erkek arkadaşın var..
Erkek arkadaşın olduğuna göre görücüyü istemiyorsundur.. O zaman görücü iş yerine ne cürretle geliyor? :26:

ya herseyı alt ust etmenın ne alemı var cok sınırlndım ya hem konusuyorz o kdr plan yapıyoruz adam kafasına göre ismiyle cicek yolluyor tuaf ya .s

ay cok degısıksın...

yarın o cıcek gonderdı dıye kızdıgın adamla evlenırsen curaya acacgın konuları cok merak edıyorum..
bazen erkeklerde haklı gercekten su an anladım yanı..
erkekler hep dıyor ya yaranıyormuyuz sankı...
işte yaranamıyolar... pehhh

:) sevgilinin yerinde oLsam sana bidaha çiçek almayı bırak ailemi asla getirmezdim sana... çocuk ailesini getirmeyi düşünüo sen gelen bir çiçekle iş arkadasılarıma görücüme rezil oldum diosun... ne görücüsüüü ya şakamısın sen? çocuk martta aile getircek sevgilin var ne görücü arkadaŞım... birde yalan sölüo arkdaslarına çok saçma! nevar evet sevgilim martta ailesi gelicekti buyüzden zamanı gelince sölicektim size ama aşkm süpriz yapmış işt diyemedinmi?

Erkek arkadaşın olduğuna göre görücüyü istemiyorsundur.. O zaman görücü iş yerine ne cürretle geliyor? :26:

gorucum akraba ondn yuz buluyor tanıdıgım kız ya ondn

hııı garıp bısey de o ya işte..
sevglisi çiçek yollayınca rezıl rüsva olmus arkadasımız...
görücüler iş yerine gelmişler hiçbir sıkıntı yok...

Cidden bazen erkeklere hak veriyorum ne istediğimizi bilmiyoruz gibi kimisi hediye çiçek ister alan olmaz , kimisine istemeden alınır gene yaranılmaz .

tühh diyosun yani bu sevgili olmazsa görücüyü de kaçırdık.üstüne adım da çıktı.şimdi arkadaşlarda da fayda yok.

yani benim anladıgım bu.

bak ama bız ole anlastık onunla oda biliyordu cevremdeki insanlar sevgili durumuna abes bakan kişiler

bak ama bız ole anlastık onunla oda biliyordu cevremdeki insanlar sevgili durumuna abes bakan kişiler

Bakarlarsa baksınlar tatlım, ömrünü geçireceğin adam gibi görmüyor musun sonuçta, kim ne derse desin, hiiiiiç umursama :)

ben ondn suprız ıstemedimki kendi basına benı ınsanlara mahcup ediyor ben yalancı durumuna dustum insanlara laf anlatmaktan yoruldum adam akıllı geldiginde ailesi o zmn soledıgımde herkes ailem dahil ogrencekti ztn

tühh diyosun yani bu sevgili olmazsa görücüyü de kaçırdık.üstüne adım da çıktı.şimdi arkadaşlarda da fayda yok.

yani benim anladıgım bu.

ne alaka ya hıc adımda cıkmadı gorucu gelen kişi cıcegı arkadsm yollamıs dedim .. sızın bakıs acınız cok farklı

o çocuk bi daha sana süpriz yapmaz bence. yani ben yerinde olsam yapmazdım. ha bi arkadaş duat çiçek gönderenin var demiş. ona da katılıyorum bana çiçek gönderse eşim varya ayağının altına kırmızı halı sererim eve gelirken

evlencem ztn niyetımız o ama bu acıga cıkması bole iyimi oldu sence ? bide benle anlasma yapıyor tmm askım haklısın diyor sonra ismiyle cicek yolluyor sanki gözune soktu herkesin o bana suorızler yapar bende yaparım ona ama bu yaptıgı hos degildi oda bosluguma geldi gonderine ismimi yazdım filn dedi dogru soluyorsun filndedi cevremın farkında ama ınan cok sınırlendim

gorucum akraba ondn yuz buluyor tanıdıgım kız ya ondn

Anladım.. Şuan net bişeyiniz olmasa bile erkek arkadaşınla, yakın zaman da bişeyler olacak değil mi? Duyan duysun o vakit..
Neden bu kadar kafana takıyorsun o zaman. Zamanı gelince öğrenecekler nede olsa..

ne gorucusu ya burdaki mevzu görucu degil ... dogru diyorsun ya getirmesin ailesini ztn annem bugun yabancı gelenler akrabadan degilmiş sozde istemem babanda istemz dedi ya iyice moralım bozuldu ben sevgilim için herseyı goze alırım ama o sozunde dursun bısıyı karar aldıgımızda ygulasın benı kimseye mahcup etmesin ya ... ben ona suprızler yaparım ehdıyeler alırım o bana yapar bı sorunuzmu yok ama bu konudaki durumumu konumumu yasadıgım cevreyi bılıyor gozune sokar gibi yazmıs ismini gonderen kısmına sonra ben dedigimde inanki dalgınlıgıma gelmiş diyo

buradaki asıl sorun siz nasıl görücü kabul edersiniz... zavallı çocuk kabul ediyor bide.... siz onu düşürdüğünüz duruma baksanız bi önce???

Anladım.. Şuan net bişeyiniz olmasa bile erkek arkadaşınla, yakın zaman da bişeyler olacak değil mi? Duyan duysun o vakit..
Neden bu kadar kafana takıyorsun o zaman. Zamanı gelince öğrenecekler nede olsa..

ailem cevrem cok katı cnm zamanı eglince ogrenseydıler sımdi miletin kafsında kurmacalarla olcak anlatabıldımmi ?

buradaki asıl sorun siz nasıl görücü kabul edersiniz... zavallı çocuk kabul ediyor bide.... siz onu düşürdüğünüz duruma baksanız bi önce???

görucu kabul etmedım ya bu kız benım akrabam cıkıp gelmiş ne olur görus die bende istemiyorum ailnede sanada soledım görusmem ben istemiyorum dedım yanı ne yapabılırım kimse sevgilimi bılmıyor isteyenler geldiginde bende istemeigimi görusmecegimi soluyorum

ben sevgilim için herseyı goze alırım ama o sozunde dursun bısıyı karar aldıgımızda ygulasın benı kimseye mahcup etmesin ya ... ben ona suprızler yaparım ehdıyeler alırım o bana yapar bı sorunuzmu yok ama bu konudaki durumumu konumumu yasadıgım cevreyi bılıyor gozune sokar gibi yazmıs ismini gonderen kısmına sonra ben dedigimde inanki dalgınlıgıma gelmiş diyo

yani benim anladıgım bu.

bu yazdıgın varya cok canımı sıktı ... ya ben bole dusunen bırı degilim yanlıs anlamıssın bence yazdıklarımı tekrar oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…