sevgililer günü faciası :(

telefon actım ozur diledim ztn sabah

bide şöyle düşün o çocuğa bunu yapmaya hakkın varmı?? canım kusurabkma seni ailme söyleyemem gelen görücüleri de kabl etmek zorundaym ailem çok tutucu mu dediniz... aileniz çok tutucu da sevgiliniz mi çok geniş???

ya hayr ben goruculerle gorusmuyorum dogru anlamamıssın konuyu ... aileme solemeyemem cunkı onlar tutucu bu durumda onlar görucu gibi gelcek ailesiyle annesı ve ablası gelcek sanki ben onu hıc tanımamaısım gibi gelcek anladınızmı ?

kac defa psikologa gitmeyi dusundum oda seansı 50 tl ya

Gitmelisin tabi ki, bu durum senin hayatını etkiliyorsa gitmelisin.
Hee özele değil devlete gidersin. Hiç yoktan iyidir.

ben böyle tuhaf konu görmedimsewgilin sevgilier gününde çiçiek yollamış neresi anormal jest yapmış...erkek arkadaşının yerinde olsam çok kırılırdım bide ağlamışın,ben sinirlenir terkederdim heralde..görende hediye almadı diye ağlıo sanır..madem evlenmeyi düşünüyosunuz milletin ne dediği seni neden ilgilendiriyo?madem ilişkiye başladın arkasında durmalısın..ya çok afedersin takıcak başka bişi bulamadındamı çoçuk gibi zırlıyosun..sana değer veren biri çiçek yollamış mutlu olmalısın..görücüymüşte bilmem neymişte daha iyisni bulursan sepetleme modunamı geçicende rezil olduğunu düşünüyosn?

Son düzenleme:
ewet kesinlikle akraba olcak + zengin ocak onların krıteri bole ama sevdigim insan ne akrabadn ne de zengin orta duzeydeler biz uzun zmndır tanıyoruz ama yaklasık 1 senedir sevgiliyiz ben 91 o 89 dogumlu

anladım canım 1 sene az bi zaman ama gerçi uzun olsa ne olucak aynı evin içine girmeden tanıyamazsın... yaşın ufak olduğu için ailen böyle düşünüyor olabilir mi? yoksa bikaç sene sonrada olsa yine bu zihniyetmi olur. ya zengin olsa ne olucak adam olsun seni zora sokmasın yeter. ikna edersin merak etme sevgi herşein üzerinden gelir. ama şuan değil yasın ufak olduğu için senin düşünceni doğru karsılamazlar ufaksın daha anlamıosun gibi bakarlar aileler böle işte ama onlarsızda olmuO:)

aldıgım maas suan 600 yanı babam cımrının teki bnuda egtimimim için harcıyorum
allah kolaylık versin sana o zaman ..zor işin...
üstesinden gelmeye çalış ve ben özgüvenliyim de..kendi kendine..ne diyim...

benim anlamadigim 15 gun sonra mart ayindaydiz
o zaman nasil olcak bu i$
sevgiliyin kriterleirmi degi$ecek o zamana kadar

ablan falan yokmu kriter di$i evlenen :) izindne gidiyorum derdin
i$in zor ama imkansiza deil
sevgilinin elini birakma aylenede sirtini donme ama bi erkek için
ikiisnide kaybetmeden bi$eyler yapmaliisn
5 yildir evliyim sadece bi kere tek gul geldi 14 $ubatda ba$kada avcumu yaliyorum :)))
o yuzden diyorum sevgiliyin kiymetini bil
belki gorucuye sinir oldugu için yapmi$tir :)

onlara kalsa her gorucuyu degrlendir evlen derdindeler bız sozde 1 sene daha beklicektik ama goruculer geliyor ve bızım morlaımız bozuluyor ve ailem her akraba olan zengin olanı degrlendir bak et yap sınır gibiler ya nefret ediyorum ....sevgilim gelmezse bu ay iyice sıkıntıya gircem baskılarından

Çevrem ne der, çevrem ne der.. Amaan bırakın artık canım çevrenize göre şekil almayı.. Bırakın çevreniz size göre şekil alsın.. Neyseniz O olun. Hz Mevlana'nın bi sözü vardır ya: "Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" aynen o hesap.

çiçek miçek istemem yeterki kavusayım bu sıkıntılar gecsin ya dilleri kapansın sssunlar ve ben sevdigime kavusuyum

halamı var böyleleri yaa... ailendir canım hani seni düşünüyorlar ama bu denli olamaz... eğer sevdiğin çocuğa güveniyorsan aileside gelsin bakalım tanısın aileside çok önemli çünkü. bunu stres etme elbet kabul edicekler. erkek arkdasın ailesini 2-3 kez getirir gerekirse

ya oda bende herseye razıyım yeterki hayırla ve afıyetle olsun bu ıs

ya oda bende herseye razıyım yeterki hayırla ve afıyetle olsun bu ıs

herşey olup bitmiş gibi konusmanktan vazgeç kız içime şişirdin valla:) du bakalımm daha naptın istemeye bile gelmediler... evlenmese benm arkdasım evleenemezdi neler yasadılar:)

Çalıştığın kişilere yalan söylemen hata çünkü sevdiğin kişiden çiçek gelmiş. Israr ediyorlar diye kabul etmende yanlış, ölüm mü vardı sonunda.? Sana bunu yapsaydı erkek arkadaşın nasıl olurdu tepkin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…