ya olabilir ..kzın çevresi bu demekki...sevgililer gününde hediye dahi istememiş düşünün yani...
sevgilin de ayıp etmiş bile bile çevreni ve durumunu...zorda bırakmış seni az da olsa...ama sende takma yha....
sevgilini üzmeye değmez ...dedikoducular yüzünden...
bide şöyle düşün o çocuğa bunu yapmaya hakkın varmı?? canım kusurabkma seni ailme söyleyemem gelen görücüleri de kabl etmek zorundaym ailem çok tutucu mu dediniz... aileniz çok tutucu da sevgiliniz mi çok geniş???
canım ama sen çalışıyorsun...50 tl çok para mı sağlığın için...?kac defa psikologa gitmeyi dusundum oda seansı 50 tl ya
kac defa psikologa gitmeyi dusundum oda seansı 50 tl ya
canım ama sen çalışıyorsun...50 tl çok para mı sağlığın için...?
canım ama sen çalıiıyorsun...50 tl çok para mı sağlığın için...?
ailesi hayatına olduğu kadar parasına da ipotek koymuş sanırım...
ewet kesinlikle akraba olcak + zengin ocak onların krıteri bole ama sevdigim insan ne akrabadn ne de zengin orta duzeydelerbiz uzun zmndır tanıyoruz ama yaklasık 1 senedir sevgiliyiz ben 91 o 89 dogumlu
allah kolaylık versin sana o zaman ..zor işin...aldıgım maas suan 600 yanı babam cımrının teki bnuda egtimimim için harcıyorum
anladım canım 1 sene az bi zaman ama gerçi uzun olsa ne olucak aynı evin içine girmeden tanıyamazsın... yaşın ufak olduğu için ailen böyle düşünüyor olabilir mi? yoksa bikaç sene sonrada olsa yine bu zihniyetmi olur. ya zengin olsa ne olucak adam olsun seni zora sokmasın yeter. ikna edersin merak etme sevgi herşein üzerinden gelir. ama şuan değil yasın ufak olduğu için senin düşünceni doğru karsılamazlar ufaksın daha anlamıosun gibi bakarlar aileler böle işte ama onlarsızda olmuO:)
garip olan su sevgiller gnunu kutlamayalım dedik kutlasa bıle benım cevrem tutucu gelipte ismini filin yazmıs ztn bı ay sonra herkes herseyi ogrencek simdi bunu yapmasıyla dengeleri degiştiriyor ınanların gozunde farklı gozle bamaya baslıyor
benim anlamadigim 15 gun sonra mart ayindaydiz
o zaman nasil olcak bu i$
sevgiliyin kriterleirmi degi$ecek o zamana kadar
ablan falan yokmu kriter di$i evlenen :) izindne gidiyorum derdin
i$in zor ama imkansiza deil
sevgilinin elini birakma aylenede sirtini donme ama bi erkek için
ikiisnide kaybetmeden bi$eyler yapmaliisn
5 yildir evliyim sadece bi kere tek gul geldi 14 $ubatda ba$kada avcumu yaliyorum :)))
o yuzden diyorum sevgiliyin kiymetini bil
belki gorucuye sinir oldugu için yapmi$tir :)
onlara kalsa her gorucuyu degrlendir evlen derdindeler bız sozde 1 sene daha beklicektik ama goruculer geliyor ve bızım morlaımız bozuluyor ve ailem her akraba olan zengin olanı degrlendir bak et yap sınır gibiler ya nefret ediyorum ....sevgilim gelmezse bu ay iyice sıkıntıya gircem baskılarından
halamı var böyleleri yaa... ailendir canım hani seni düşünüyorlar ama bu denli olamaz... eğer sevdiğin çocuğa güveniyorsan aileside gelsin bakalım tanısın aileside çok önemli çünkü. bunu stres etme elbet kabul edicekler. erkek arkdasın ailesini 2-3 kez getirir gerekirse
ya oda bende herseye razıyım yeterki hayırla ve afıyetle olsun bu ıs
bens evgilime yalan solemdım istemeye gelenlerle ztn görusmedım isteyenler bızım akrabamız bu kız bir kere görus lutfen diye ısrra etmeye gelmiş is yerime gelmeden önce sevgilimi aradım durumu soledım oda sınırlendı ama yapcak bişi yok geldı konustu konustu gitti...
herşey olup bitmiş gibi konusmanktan vazgeç kız içime şişirdin valla:) du bakalımm daha naptın istemeye bile gelmediler... evlenmese benm arkdasım evleenemezdi neler yasadılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?