sevgililer günü faciası :(

arkadaşım yakınmışsın resmen ayyy bide görücümün önünde geldi çiçeğim diye... ne saçmalıktır anlamadım... yazık valla sevgilinize çok acıdım.. biliyor diyosunuz bide... ne hallere düşmüş sayenizde..

hııı garıp bısey de o ya işte..
sevglisi çiçek yollayınca rezıl rüsva olmus arkadasımız...
görücüler iş yerine gelmişler hiçbir sıkıntı yok...

bu normal allahın emriyle istemiş glmiş ama sevgili absurt ooo cok degişik nasıl olur cevrem bole anlatabıldımmı ?

başka bir amacı olmasın yani ne bilim öyle sezdim söylediklerinden

ben hıc acımıyorum kimse bana acımıyor ben onun için herkesi onume almam gerekiyor cunkı yabancı akrabadan degilmiş ikincisi sevgili işi ooo cok kotu bısıymıs insan sevmedikten sonranansıl evlenir ya

ailem cevrem cok katı cnm zamanı eglince ogrenseydıler sımdi miletin kafsında kurmacalarla olcak anlatabıldımmi ?

Olursa olsun.. ben olsam, erkek arkadaşım tarafından herşey netse ve ben de düşüncelerim de netsem umursamazdım.. 2 ay konuşurlar alt tarafı..

canım olan olmuş ama yani üsteleme bence bu şeklde kırarsan birdaha süpriz felan yapmaz bukesde evlendik eşim süpriz nedirr bilmior die konu açarsın:)) unut gitsin olmuşa ölmüşe çare yok hatasınıda anlayıp özür dilemiş. ailenide ikna edersin merk etme bu süreçler zordur

inana yemin edrim aklım almıyor nasıl olacak bu iş biizmkiler hep bı agızdan ustume gelcek benki arkadslarnın dediginden bile etkilenen birisiyım herkesi karsıma alıp hayır istiyorum nasıl dicem hala aklım almıyor bu askı kaldıramam diye cok korkuyorum

Olursa olsun.. ben olsam, erkek arkadaşım tarafından herşey netse ve ben de düşüncelerim de netsem umursamazdım.. 2 ay konuşurlar alt tarafı..

işte b soz ya keske kişiligim bu kadar saglam olsa bole dımdık olsam cok imreniyroum bole diyenlere

ne saçma yaa iş yerindekilerden niye korkuyorsun ister sevgilim olur ister arkadasım kimseye hesap vermek zorunda degilsin iyi sevgilin birşey dememiş çok saçma bence öle herşeyi kafana takma baskaları için değil kendin için yaşaaa.hala sen gibileri varmıymışş şaşırdım:)

nezamandır ilişkiniz var? sen ve o kaç yasındasınız.... aile yapın biraz tutucu içten evlilik olsun diyenlerdenmi ?

herseyı bırısı bısı diyince etkileniyorum kafamda kuruyorum bu kendime guvenım olmadıgı için babamın bi hata yapınca yuzume vurmasından dolyı hata yapmatan korkuyorum ...

Garip olan sevgililer gününde sevgilim dediğin adamın çiçek göndermesi mi yoksa sevgilin olduğu halde görücü kabul edip, yanlarında çiçek geldi diye kendini rezil hissetmen mi anlayamadım..

nezamandır ilişkiniz var? sen ve o kaç yasındasınız.... aile yapın biraz tutucu içten evlilik olsun diyenlerdenmi ?

ewet kesinlikle akraba olcak + zengin ocak onların krıteri bole ama sevdigim insan ne akrabadn ne de zengin orta duzeydeler biz uzun zmndır tanıyoruz ama yaklasık 1 senedir sevgiliyiz ben 91 o 89 dogumlu

Garip olan sevgililer gününde sevgilim dediğin adamın çiçek göndermesi mi yoksa sevgilin olduğu halde görücü kabul edip, yanlarında çiçek geldi diye kendini rezil hissetmen mi anlayamadım..

garip olan su sevgiller gnunu kutlamayalım dedik kutlasa bıle benım cevrem tutucu gelipte ismini filin yazmıs ztn bı ay sonra herkes herseyi ogrencek simdi bunu yapmasıyla dengeleri degiştiriyor ınanların gozunde farklı gozle bamaya baslıyor

bence o kadar narin ki gelen görücüyü tersleyip yollayamaz bu arkadasımız bahaneler uydurur kıramaıyosun kimseyi ama hep sen üzülüyorsun uyku falan uyumamıssın bu kadar olmaz yani bu arada sevgilin çok düşünceli sen yapma dediğin halde yapmış helal olsun yani

işte b soz ya keske kişiligim bu kadar saglam olsa bole dımdık olsam cok imreniyroum bole diyenlere

Sen bu lafa kendini inandırdıkca hiç bir zaman kişiliğin sağlam olamayacak canım.
Bu durumdan başlayıp kendini geliştirebilirsin. Özgüvenle ilgili konular da var k.k da çok çıktı, bir göz at

biz ikimiz o kararı aldık ben yapmayalım demdim ... istemdigimi solyorum .. dogru diyorsun hep ben uzuluyorum nasıl ascam bu durumu dayanamıyorum artık cok bunaldım kendime katlanamıyorum herkes ustume ustume geliyor gibi hissediyorum

Sen bu lafa kendini inandırdıkca hiç bir zaman kişiliğin sağlam olamayacak canım.
Bu durumdan başlayıp kendini geliştirebilirsin. Özgüvenle ilgili konular da var k.k da çok çıktı, bir göz at

artık dayanamıyorum gercekten ne yapmaya calıssam yzume bulastırıyorum hata yapcam sanki her adımımda

ya olabilir ..kzın çevresi bu demekki...sevgililer gününde hediye dahi istememiş düşünün yani...
sevgilin de ayıp etmiş bile bile çevreni ve durumunu...zorda bırakmış seni az da olsa...ama sende takma yha....
sevgilini üzmeye değmez ...dedikoducular yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…