- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
görucu kabul etmedım ya bu kız benım akrabam cıkıp gelmiş ne olur görus die bende istemiyorum ailnede sanada soledım görusmem ben istemiyorum dedım yanı ne yapabılırım kimse sevgilimi bılmıyor isteyenler geldiginde bende istemeigimi görusmecegimi soluyorum
hııı garıp bısey de o ya işte..
sevglisi çiçek yollayınca rezıl rüsva olmus arkadasımız...
görücüler iş yerine gelmişler hiçbir sıkıntı yok...
ben sevgilim için herseyı goze alırım ama o sozunde dursun bısıyı karar aldıgımızda ygulasın benı kimseye mahcup etmesin ya ... ben ona suprızler yaparım ehdıyeler alırım o bana yapar bı sorunuzmu yok ama bu konudaki durumumu konumumu yasadıgım cevreyi bılıyor gozune sokar gibi yazmıs ismini gonderen kısmına sonra ben dedigimde inanki dalgınlıgıma gelmiş diyo
arkadaşım yakınmışsın resmen ayyy bide görücümün önünde geldi çiçeğim diye... ne saçmalıktır anlamadım... yazık valla sevgilinize çok acıdım.. biliyor diyosunuz bide... ne hallere düşmüş sayenizde..
ailem cevrem cok katı cnm zamanı eglince ogrenseydıler sımdi miletin kafsında kurmacalarla olcak anlatabıldımmi ?
ne gorucusu ya burdaki mevzu görucu degil ... dogru diyorsun ya getirmesin ailesini ztn annem bugun yabancı gelenler akrabadan degilmiş sozde istemem babanda istemz dedi ya iyice moralım bozuldu ben sevgilim için herseyı goze alırım ama o sozunde dursun bısıyı karar aldıgımızda ygulasın benı kimseye mahcup etmesin ya ... ben ona suprızler yaparım ehdıyeler alırım o bana yapar bı sorunuzmu yok ama bu konudaki durumumu konumumu yasadıgım cevreyi bılıyor gozune sokar gibi yazmıs ismini gonderen kısmına sonra ben dedigimde inanki dalgınlıgıma gelmiş diyo
canım olan olmuş ama yani üsteleme bence bu şeklde kırarsan birdaha süpriz felan yapmaz bukesde evlendik eşim süpriz nedirr bilmior die konu açarsın:)) unut gitsin olmuşa ölmüşe çare yok hatasınıda anlayıp özür dilemiş. ailenide ikna edersin merk etme bu süreçler zordur
Olursa olsun.. ben olsam, erkek arkadaşım tarafından herşey netse ve ben de düşüncelerim de netsem umursamazdım.. 2 ay konuşurlar alt tarafı..
inana yemin edrim aklım almıyor nasıl olacak bu iş biizmkiler hep bı agızdan ustume gelcek benki arkadslarnın dediginden bile etkilenen birisiyım herkesi karsıma alıp hayır istiyorum nasıl dicem hala aklım almıyor bu askı kaldıramam diye cok korkuyorum
ne saçma yaa iş yerindekilerden niye korkuyorsun ister sevgilim olur ister arkadasım kimseye hesap vermek zorunda degilsin iyi sevgilin birşey dememiş çok saçma bence öle herşeyi kafana takma baskaları için değil kendin için yaşaaa.hala sen gibileri varmıymışş şaşırdım:)
nezamandır ilişkiniz var? sen ve o kaç yasındasınız.... aile yapın biraz tutucu içten evlilik olsun diyenlerdenmi ?
Garip olan sevgililer gününde sevgilim dediğin adamın çiçek göndermesi mi yoksa sevgilin olduğu halde görücü kabul edip, yanlarında çiçek geldi diye kendini rezil hissetmen mi anlayamadım..
işte b soz ya keske kişiligim bu kadar saglam olsa bole dımdık olsam cok imreniyroum bole diyenlere
bence o kadar narin ki gelen görücüyü tersleyip yollayamaz bu arkadasımız bahaneler uydurur kıramaıyosun kimseyi ama hep sen üzülüyorsun uyku falan uyumamıssın bu kadar olmaz yani bu arada sevgilin çok düşünceli sen yapma dediğin halde yapmış helal olsun yani
Sen bu lafa kendini inandırdıkca hiç bir zaman kişiliğin sağlam olamayacak canım.
Bu durumdan başlayıp kendini geliştirebilirsin. Özgüvenle ilgili konular da var k.k da çok çıktı, bir göz at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?