Arkadaşların iş yerine görücü gelmesini garip karşılamıyor ama çiçeği mi garip karşılıyor? :44:
bana destek olcak bir tane arkadasım bile yok...
aynen canım cevremdeki insanlar bole
bizler burdayız:)
Allah sabır versin :) Böyle bi çevrede sen de ne yapacağını şaşırmışsındır tabi.
seevgilin var sa görücüyü ya da görücünün ablasını ve ya iş arkadaşlarını ,kısacası 3. şahısları niçin düşünüyorsun ki
şahsen benim iş yerime öyle çiçek gelicek sevdiğima damdan ben dünyayı unuturum sevinçten kimse de umuruma gelmez yani
Bütün bayan arkadaşlarımın yorumlarını okudum ve hepsi teker teker haklı.
Kusura bakma ama eğer ilişkini gizli yaşıyorsan, sonuçlarına da katlanacaksın. Bu hepimiz için geçerli. çevrendeki arkadaşların yobazsa ve sevgili durumlarını yanlış anlıyorsa ve sen buna takıyorsan, kusura bakma ama ömrünün sonuna kadar sen birilerine yaranmakla hayatını geçireceksin! Yaşlanına artık dövünmeye başlarsan da seni pek dinleyen kalmayacak.
Bu memlekette ne kadınlar var kocalarından işkence görüyor yada siyah saçı sarıya boyadığında bile kocası farketmiyor, arkadaşım gerçekten sen neden şikayet ettiğinin farkında mısın? Gerçekten yaşına veriyorum bu dediklerini.
Belli ki dar görüşlü bir çevredesin. Ama gönlüne söz geçirememiş birini sevmişsin, bak demek ki kendi kararını uyguluyabiliyorsun. Ee, o zaman gerisinde de sağlam duracaksın. yok başkalarını düşünüyorsan, sevgili işlerine de karışmayacaksın o zaman. Şikayet etmeye hakkın yok ki!
Görücü konusunda ise, ben istemediğim halde bana görücü gelecek ha? Yeminle kıyameti koparırdım asla ailem kızar rezil olurum diye düşünmezdim! Bu benim hayatım ya, kim ne hakla karışıyor? Hangi devirde yaşıyoruz? Eve geleni de Allah yarattı demez yerin dibine sokar kapı dışarı ederdim!
Hayatımda ilk defa bir konu okurken bu kadar gerildim. Allah bence sevgiline sabır versin.
canım dogru diyorsun ama kendime guvenı olmayan biriyim ben dediklerinde haklısın askı bıle dimdik duramıyorum kendimi acız hısediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?