sevgililer günü faciası :(

Bütün bayan arkadaşlarımın yorumlarını okudum ve hepsi teker teker haklı.

Kusura bakma ama eğer ilişkini gizli yaşıyorsan, sonuçlarına da katlanacaksın. Bu hepimiz için geçerli. çevrendeki arkadaşların yobazsa ve sevgili durumlarını yanlış anlıyorsa ve sen buna takıyorsan, kusura bakma ama ömrünün sonuna kadar sen birilerine yaranmakla hayatını geçireceksin! Yaşlanına artık dövünmeye başlarsan da seni pek dinleyen kalmayacak.

Bu memlekette ne kadınlar var kocalarından işkence görüyor yada siyah saçı sarıya boyadığında bile kocası farketmiyor, arkadaşım gerçekten sen neden şikayet ettiğinin farkında mısın? Gerçekten yaşına veriyorum bu dediklerini.

Belli ki dar görüşlü bir çevredesin. Ama gönlüne söz geçirememiş birini sevmişsin, bak demek ki kendi kararını uyguluyabiliyorsun. Ee, o zaman gerisinde de sağlam duracaksın. yok başkalarını düşünüyorsan, sevgili işlerine de karışmayacaksın o zaman. Şikayet etmeye hakkın yok ki!

Görücü konusunda ise, ben istemediğim halde bana görücü gelecek ha? Yeminle kıyameti koparırdım asla ailem kızar rezil olurum diye düşünmezdim! Bu benim hayatım ya, kim ne hakla karışıyor? Hangi devirde yaşıyoruz? Eve geleni de Allah yarattı demez yerin dibine sokar kapı dışarı ederdim!

Hayatımda ilk defa bir konu okurken bu kadar gerildim. Allah bence sevgiline sabır versin.

bende böyle facia istiyorum cicekler gelsin cılgına döneyiiiimm

seevgilin var sa görücüyü ya da görücünün ablasını ve ya iş arkadaşlarını ,kısacası 3. şahısları niçin düşünüyorsun ki
şahsen benim iş yerime öyle çiçek gelicek sevdiğima damdan ben dünyayı unuturum sevinçten kimse de umuruma gelmez yani

keske bende bole olabılsem olacak ama az kaldı

canım dogru diyorsun ama kendime guvenı olmayan biriyim ben dediklerinde haklısın askı bıle dimdik duramıyorum kendimi acız hısediyorum

canım dogru diyorsun ama kendime guvenı olmayan biriyim ben dediklerinde haklısın askı bıle dimdik duramıyorum kendimi acız hısediyorum

O zaman demek ki kendine güvenmenin zamanı gelmiş artık! 21 yaşındasın, senin yaşında çocuk sahibi olan genç hanımlar var, böyle bir konuya takılacaksan, bu hayatta daha önemli şeyler olduğunu düşünmen lazım. Bu dert mi yani?

Kendine güvenin yoksa eğer, sevgilin de olmasın gerek var mı? Boşu boşuna kafanı böyle şeylere takacaksın.

Olgunluk, senin kararlarının arkasında durman ile başlar, doğru ya da yanlış. En azından kendi düşündüğünü uygulamış olursun. Aksi taktirde çok özür dilerim ama başkalarının kuklası olursun mazallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…