sevgililer günü hediyesi???

balbocegi1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
233
1
66
sevgilimle yaklaşık 7 bucuk aydır falan beraberiz ve bu benim aşkımla ilk sevgililer günüm olucak :69: ama ne almalıyım bilemiyorum böyle gördüğünde beni anımsatıcak küçücük tebessüm ettiricek bişi arıyorum :69: sizler ne önerirsiniz? yardımcı olursanız fikir verirseniz çok çok çok mutlu olurum :81: hatta sizlerde yazın kendi eşinize sevgilinize ne alıcaanızı hem sohbet etmiş oluruz :82:

hadi ama yaaa yarrdım edin çok kararsız bi insanım zaten şimdiden düşünmeye başlamam lazım sizler ne almayı düşünüyosunuz

canım erkek arkadaşın hoşlanır mı bilmem ama ben internette gördüğüm çeşitli hediyelerden oluşan bir sürpriz kutusu hazırlamayı düşünüyorum hem kendi emeğinle hazırlayacaksın farklı olabilir yani

canım erkek arkadaşın hoşlanır mı bilmem ama ben internette gördüğüm çeşitli hediyelerden oluşan bir sürpriz kutusu hazırlamayı düşünüyorum hem kendi emeğinle hazırlayacaksın farklı olabilir yani

nasıl bişi yani biraz açsan? mesela ne gibi şeyler koyucaksn kutuya? bende şey düşünmüştm bi sepet hazırlamayı içine en sevdiği cipsi en sevdiği çikolatayı en sevdiği vodkayı vs vs koymayı biraz da süslemeyi falan. aşkım bayılırdı ama bunun için onda kalmam falan gerekir evden izin alamam

nasıl bişi yani biraz açsan? mesela ne gibi şeyler koyucaksn kutuya? bende şey düşünmüştm bi sepet hazırlamayı içine en sevdiği cipsi en sevdiği çikolatayı en sevdiği vodkayı vs vs koymayı biraz da süslemeyi falan. aşkım bayılırdı ama bunun için onda kalmam falan gerekir evden izin alamam

kutuya nazar boncuğu koyacağım aşkımıza nazar değmesin diye bir not ekleyeceğim yanına sonra kalpli yastığa resim bastırıp onu koyacağım fotoğraf albümü hazırlayacağım ikimizin resimlerinden oluşan bir slayt hazırlayacağım bunları koyacağım birde nette içinde sevgi sözleri olan kavanoz görmüştüm onu istiyorum böyle yani canım

ayy kutu hazırlama fikri bana da hoş geldi şimdi içine albeni çikolatalar şıpsevdi sakızlar fln da koyabilirim çok şeker olur :46: gene aklına farklı şeyler gelen olursa yazsın mutlu olurum

canım ben eski arkadşıma, ufak bi sepetin içine bi erkeğe lazım olabilecek şeylerden mesela,tıraş seti almıştım işte kolonyasını,traş köpüğünü,duş jelini,parfümünü,vs. şeyler sepetinide süslemiştim sakallı ip diye bi ip varya ondanda örgü örüp sepete kılıf yapmıştım değişik olmuştu yani ben öyle yapıp vermiştim buda benden sadece bi fikirr.. :34: (gerçi değmezmiş emeklerime o şahıs ama neyseee:50: )

netten araştırdığım kadarıyla sihirli kupalar var,kupanın üstüne ikinizin resmini bastırtıp ,içine sıcak bişey konunca resminiz çıkıyo,kalıcı bişey olsun dersen oladabilir :34:

netten araştırdığım kadarıyla sihirli kupalar var,kupanın üstüne ikinizin resmini bastırtıp ,içine sıcak bişey konunca resminiz çıkıyo,kalıcı bişey olsun dersen oladabilir :34:

çok yakın bi arkdşmz da sevglsne yaptrdı aynısını (erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı) o yüzden yapmak istemiyorum bunu ama hoş olabilirdi gerçktn

Back
X