- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi married_woman
Sevgilim yok ama olsa bile almam varoşluk ayol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy keşke canım ama bakalım son 4 gün :)Canım belki çok daha güzel hediye verirsin anladın sen![]()
ayyy keşke canım ama bakalım son 4 gün :)
Keşke bende öyle güzel bir hediye verebilsem sağlıkla kucağına al kuzum :)O bana alsın ben niye aliyorum hediyesini karnimda taşıyorum zaten![]()
Sende verirsin inşallah geçmiş sevgililer günü hediyesi dersin :) amin inşallahKeşke bende öyle güzel bir hediye verebilsem sağlıkla kucağına al kuzum :)
Kuzum benim eşimde forma siparişi verdi ikimize 1hafta oldu ama onun hediyesi farklı bişey telefonu kurcalarken gördüm keşke görmeseydin haha almazdımBen bekliyorum yalan yok
sevjyorum ozel gun kutlamalarni
bn ona hediye olarak neredeyse hepsni aldim..
artik bnde bulamiyorum. Yilbasinda gomlek pantalon kemer almistim
14 subat icinde besiktas formasi alacagim oglumla 1 ornk. Havalar isinsin maca goturcem diyip duruyorama 1 qy sonra bu kezde dogum gunu var o zaman napsam onu bilmiyorum. Esime her zmn bn plan yapiyorym. Bi kerede sen plan yap demisdim
bakalim bukez hediye disinda bisi yapmicam o yapsin
İnşallahhhhhhh...Sende verirsin inşallah geçmiş sevgililer günü hediyesi dersin :) amin inşallah
Teşekkür ederim bebeğim ALLAH hepimize nasip etsin o güzel duyguyuİnş. inş. canım dualarım seninle![]()
Teşekkür ederim bebeğim ALLAH hepimize nasip etsin o güzel duyguyu![]()
of bi de bunun sonrasında açılacak konular varHarclik vercemmmm harclikkkkkkk aaaa bu kacinci konu yaw.. kac gun var daha kac konu acilcak acaba:) buarada hangi gune geliyo?
"bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........of bi de bunun sonrasında açılacak konular var"bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........
Aynen cnm aynenof bi de bunun sonrasında açılacak konular var"bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........
geçen bir üye vardı ya eşi anneci olan, banko o mesela kayınvalidesiyle geçircek.Kaynanamla sevgililer günü sjsjsjsj
bunun kaynanamla dogum günü versiyonu bende vardıof bi de bunun sonrasında açılacak konular var"bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........
bu forum yüzünden evlilik fobim tavan yaptı. Çöpsüz üzüm bulursam atlayacağım direkbunun kaynanamla dogum günü versiyonu bende vardıdertlendim şimdi
![]()