• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü ::

Ben bekliyorum yalan yok :-)
sevjyorum ozel gun kutlamalarni:-)
bn ona hediye olarak neredeyse hepsni aldim..
artik bnde bulamiyorum. Yilbasinda gomlek pantalon kemer almistim:-)
14 subat icinde besiktas formasi alacagim oglumla 1 ornk. Havalar isinsin maca goturcem diyip duruyor :-) ama 1 qy sonra bu kezde dogum gunu var o zaman napsam onu bilmiyorum. Esime her zmn bn plan yapiyorym. Bi kerede sen plan yap demisdim :-) bakalim bukez hediye disinda bisi yapmicam o yapsin

Sevgililer gününde hediyeleşmiyoruz biz.
Ama hediye fikri olarak burada bir arkadaş güneş gözlüğü demişti. Benim aklıma çok yattı hem de bu aralar çok indirimde.

Ben bekliyorum yalan yok :-)
sevjyorum ozel gun kutlamalarni:-)
bn ona hediye olarak neredeyse hepsni aldim..
artik bnde bulamiyorum. Yilbasinda gomlek pantalon kemer almistim:-)
14 subat icinde besiktas formasi alacagim oglumla 1 ornk. Havalar isinsin maca goturcem diyip duruyor :-) ama 1 qy sonra bu kezde dogum gunu var o zaman napsam onu bilmiyorum. Esime her zmn bn plan yapiyorym. Bi kerede sen plan yap demisdim :-) bakalim bukez hediye disinda bisi yapmicam o yapsin
Kuzum benim eşimde forma siparişi verdi ikimize 1hafta oldu ama onun hediyesi farklı bişey telefonu kurcalarken gördüm keşke görmeseydin haha almazdım :D

Harclik vercemmmm harclikkkkkkk aaaa bu kacinci konu yaw.. kac gun var daha kac konu acilcak acaba:) buarada hangi gune geliyo?
of bi de bunun sonrasında açılacak konular var :işsiz: "bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........

of bi de bunun sonrasında açılacak konular var :işsiz: "bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........
bunun kaynanamla dogum günü versiyonu bende vardı :KK53::KK53: dertlendim şimdi:KK51:

konuya dönersek de, böyle günler ticari . Özel günler dışında zamansız beklentisiz hediye alıp vermek en güzeli ha ben sapım mesela kendime hediyeler alcam :KK53:
konu sahibesi, erkekler düşünceli romantik hediyeleri sevmezler . Dümdüz ihtiyacı ne ise onu al

Back
X