- 21 Aralık 2014
- 2.023
- 1.771
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Oooo onun ucu sonra banada dokunur adam borc odeyecem diye gece gunduz calisiyo yok bacim yok pirlantalar felan iiihhh:)))Tabikide al. Kart limitini dolduracak şekilde al ama. Mesela git bi pırlanta yüzük,kolye bişey al. Aklına başına gelir bidaha kartı vermezz kendisi alır.
Heee iste onu yapsa bnden mutlusu olmaz sadece biraz emek ya :)BEn hoşlanmam bu tekliften.
Zaten evliysen birbirinin ihtiyacını gidermen gerekir, çalışıyorsunuz veya çalışmıyorsunuz. Maddi imkanlar yeterli ise arada jestler de yapılır karşılıklı.
Sevgililer gününe özel bir şey yapmak isteyen yapar, istemeyen yapmaz, farz değil ya. Özel günlere değer veren, vakti yoksa bile eve gelirken eşinin sevdiği bir çikolata meyve vs alır, senin için aldım gülüm der, insana o yeter. Ama kartı veriyorum, bugün benden kendine hediye al olayı hoş değil.
Belki akşam birlikte çıkıp beğenebilirsiniz.
Bikere yap,aklı başına gelsin ve hediye sorunun çözülsün :)Oooo onun ucu sonra banada dokunur adam borc odeyecem diye gece gunduz calisiyo yok bacim yok pirlantalar felan iiihhh:)))
Ayy canmbenim. Kocam adinA tesekkur ederim:) parfum iyi fikir bak ihtiyacimda vardiBikere yap,aklı başına gelsin ve hediye sorunun çözülsün :)
Ozaman makul öneri yapayım. Parfüm. Sürekli kullandığım marka yeni bişey çıkarmış bayıldım kokusuna geçen gün keşfettim. Dolce gabbana mavi şişe light blue galiba adı efsane. İstersen mor şişeyede bak o da yıllardır favorim intense :) acıdım kocana bak :)
Ya iste ic camasiri alsin mesela 5 tl verip ustune not yazsin romantizm yaa o bana 1 sene yeter:)Karti son damlasina kadar kullanin, bir sonrakinde size vermez kendi alir
Saka bir yana ben olsam almazdim. Kendin aldiginda hediye almis olmuyosunki, keyfi alisveris yapmis oluyorsun. I ıh tadi olmaz oyle.
4 senelik evliyiz alistim diyorumda yinede bir burukluk olmuyo degil hep aynisini soyler bende hicbir zaman almamYeni evli degilseniz adam da degismiyorsa kafaya takmayin .bahaneniz olsun kendinizi simartin .marka bi canta yada saat her zaman tercihim olur
Kafasina atmam zatende:) kendimce naz yapiyodum yok istemem almam gerek yok vs bu senede emin olamamistim acaba desemiydim bu senede sen begen bana bir sey al diyeGönül kendileri düşünsün bişeyler yapsın istiyor ama her erkekte o incelik olmuyor işte.buda onun kendince inceliği sorun yapma tripte yapma hiç öyle kartı kafasına atarım falan saçma geliyor bana sanki herkesin eşi çok romantik gibi. çık al ne istiyosan madem
Bir zamanlar eşimde öyle yapardı kartımı veriyim git al en nefret ettiğim şeydiyani bilemedim
tabi iliskinizi bilemem ama venim esim bana yapsa cok sinirlenirdim
ben hediye beklemem , sevgililer guninde sadece disari cikariz hediyelesmeyiz
ama kartini verip git istedigini al dese karti kafasina geri atardim ondan rminim :)
Sua esimle ayri yerlerdeyiz. Minik bir mesaj yolladik birbirimize bukadar.Ya iste ic camasiri alsin mesela 5 tl verip ustune not yazsin romantizm yaa o bana 1 sene yeter:)
ayyyy o da birşey mi benim eşimin bir arkadaşı her özel günde sevgilisine çeyrek altın verirmiş, evlenmeyi düşündükleri için yatırım olsun diye düşündü zaarAhahaha bir tanidik kucuk altin almisti esine hediye olarak o geldi aklima simdi:))))
En guzeli galiba beklentileri azaltmak ama insan yinede tam olarak umursamamazlik yapamiyo icinde kaliyo malesefSua esimle ayri yerlerdeyiz. Minik bir mesaj yolladik birbirimize bukadar.
Not yazmasini falan gectim aksama cokonat alip buraya gelse ben yine mutlu olurdum ama mesajla kutladikya bitti onun gozunde.
Normal zamanda benim sevdigim yiyecekler alir gizlice dolaba falan koyar ama su ozel gun suprizi dedinmi yok yani olmuyor, beceremiyor.
Ben beklentilerimi en aza indirdim mutluyum. En guzeli
Hahahhayyy o kadar altin aldiysa kesin evlenmislerdir:)ayyyy o da birşey mi benim eşimin bir arkadaşı her özel günde sevgilisine çeyrek altın verirmiş, evlenmeyi düşündükleri için yatırım olsun diye düşündü zaar
ama evlendiler mi bilmem tabii :)
ayyy ben olsam heralde bozdurup bozdurup harcardım amaHahahhayyy o kadar altin aldiysa kesin evlenmislerdir:)
Allah iyiligini versinayyy ben olsam heralde bozdurup bozdurup harcardım ama
Kocamin bana aldıgi ilk hediyedirBikere yap,aklı başına gelsin ve hediye sorunun çözülsün :)
Ozaman makul öneri yapayım. Parfüm. Sürekli kullandığım marka yeni bişey çıkarmış bayıldım kokusuna geçen gün keşfettim. Dolce gabbana mavi şişe light blue galiba adı efsane. İstersen mor şişeyede bak o da yıllardır favorim intense :) acıdım kocana bak :)
E al nolcakki demekki bu islerden anlamiyor senin begenmedigin bisey alsa bu seferde gitmis sacma bisey almis dicektin abartmaya gerek yok git guzelce alisveris yapAslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?