Sevgililer gunu

Al ya senin benim kartım lafı bile olmaz bizim aramzda. Hic hediye hevesimde yook. Eşim saglıklı olsun mutlu huzurlu ollaım en büyük hediye:)

Yani amacın sadece hediye almak olduğunu düşünüyor sanırım. Bayan aslında sevgisini görmek isterken, özel bir ka
Kızlar bazı yorumları okudum da aslında şu günde belki de önemsediğimiz sevildiğimizi daha iyi hissetmek. Bir arkadaş demiş ya bir çikolata olsa ben mutlu olurum diye. Ben de öyle düşünüyorum. Bir sevgi mesajı bir çikolata.. Kart ta, duygusuz ama pahalı hediyeler de hikaye...

Napsinlar yazik herkes komedyen olmus

Gecen sene kocam dogum gunumde para vermisti aman hicde hakaret falan degil bence git ne istiyorsan al ayakkabı olur canta olur

Beraber gidip ihtiyacımız olan, kendi begendigimiz seyleri birbirimize alıyoruz. Kolye, saat vs hediye olarak bana verdi ancak giysi, ayakkabi alacaksak deneyip, duruşuna bakıyoruz. Eger cok yogun calisiyorsa, kartini verip kendin al drdiyse bozulmam

Hediye kısmına hiç takılmıyorum, ilk zamanlar al şu parayı sevdiğin bişey al derdi. Ben tavıra daha çok önem veriyorum. Yani bana hiçbir şey almasa ama kendimi özel hissetsem kıymet verse hiç hediye istediğim yok. Kendim alırım asla bişey beklemem.. sevgililer günü için pırlanta kolye alıp gelmiş. Ya tavır değişik. Ayrı ev istiyorum, özel hayat istiyorum, hayatıma kişiliğime saygı istiyorum. Sen altınlar pırlantalar sersen ne olur :) o yüzden eşinizin size olan tavrı güzelse hediye işine hiç takılmayın :)

O konuda sikinti yok canm sukurki defalarca sordu birseye ihtiyacin varmi sana ne alayim diye sende insallah eve cikarsin bende yasadim ayni sorunu ama bnmki biraz farkliydi Allah yardimcin olsun

Acaba daha önce aldığı şeyleri beğenmemiş olabilir misiniz? Çiçek alıyorsa tamamen duyarsız diyemeyiz sonuçta
Yok yaa hic almadi:)) her ozel gunde kartimi vereyim der kendine bisey al ama ben hep reddederim sinirm bozulur ama yansitmam tabi ama bu defa alacagim:))

Ya ben sevgililer gününü gereksiz buluyorum fazla odunum herhalde, çocuk bana hediye almış ben almadım hiçbir şey belki eşinizde benim gibi düşünüyordur ya da hediye seçmeye vakti olmamıştır veya ne alacağını bilememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…