- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Al ya senin benim kartım lafı bile olmaz bizim aramzda. Hic hediye hevesimde yook. Eşim saglıklı olsun mutlu huzurlu ollaım en büyük hediye:)Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Yani amacın sadece hediye almak olduğunu düşünüyor sanırım. Bayan aslında sevgisini görmek isterken, özel bir kaAslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Kızlar bazı yorumları okudum da aslında şu günde belki de önemsediğimiz sevildiğimizi daha iyi hissetmek. Bir arkadaş demiş ya bir çikolata olsa ben mutlu olurum diye. Ben de öyle düşünüyorum. Bir sevgi mesajı bir çikolata.. Kart ta, duygusuz ama pahalı hediyeler de hikaye...Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Napsinlar yazik herkes komedyen olmusYeaaaa al şunu da dır dır etme der gibi olası tripleri önceden defetme çabası .
Bir ikincisi evliler niye sevgililer günü kutlar .
Başka zaman anan öyle dedi böyle dedi
Sevgililer gününde kocaman peluş ayıyla gezen tipler
Facebookta çiçekler paylaşmazlar
Yeminle mide bulandırıcı
Ozaman bir tane de sevgili yapayim kendimede kutlayayim bu gunu bence mantikliYa kusura bakmada evlenmişsin barklanmışsın neyin sevgililer günü yahu
Buda guzelmis valla burdan iyi fikirler cikiyo nasil bir bakis atacagini tahmin edebiliyorum bozulur baya:))İstediğim bir şey varsa alırdım paket yaptırırdım sonra yanında açar ay canım ben nasıl düşünceliyim off diye mutlu olurdum
Evet bir nevi emekliler gunu guzel olmus:)))
O konuda sikinti yok canm sukurki defalarca sordu birseye ihtiyacin varmi sana ne alayim diye sende insallah eve cikarsin bende yasadim ayni sorunu ama bnmki biraz farkliydi Allah yardimcin olsunHediye kısmına hiç takılmıyorum, ilk zamanlar al şu parayı sevdiğin bişey al derdi. Ben tavıra daha çok önem veriyorum. Yani bana hiçbir şey almasa ama kendimi özel hissetsem kıymet verse hiç hediye istediğim yok. Kendim alırım asla bişey beklemem.. sevgililer günü için pırlanta kolye alıp gelmiş. Ya tavır değişik. Ayrı ev istiyorum, özel hayat istiyorum, hayatıma kişiliğime saygı istiyorum. Sen altınlar pırlantalar sersen ne olur :) o yüzden eşinizin size olan tavrı güzelse hediye işine hiç takılmayın :)
Evet yogun calisiyot canm bu aralar bayan sıkıntılıBeraber gidip ihtiyacımız olan, kendi begendigimiz seyleri birbirimize alıyoruz. Kolye, saat vs hediye olarak bana verdi ancak giysi, ayakkabi alacaksak deneyip, duruşuna bakıyoruz. Eger cok yogun calisiyorsa, kartini verip kendin al drdiyse bozulmam
Acaba daha önce aldığı şeyleri beğenmemiş olabilir misiniz? Çiçek alıyorsa tamamen duyarsız diyemeyiz sonuçtaBende onceden oyle dusunurdum ama elinde bir cicek kesin olur o yuzden cok sinrlenmiyorum artik
Yok yaa hic almadi:)) her ozel gunde kartimi vereyim der kendine bisey al ama ben hep reddederim sinirm bozulur ama yansitmam tabi ama bu defa alacagim:))Acaba daha önce aldığı şeyleri beğenmemiş olabilir misiniz? Çiçek alıyorsa tamamen duyarsız diyemeyiz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?