- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Kız ne güzel işte, düşünüp bir sey yollamış işte :) küslükte bitmis olur.Benimki daha kotu ben napayim?
Kavgaliyiz ve cicek gondermis o iste. Sevindim mi hayir! Sadece msj attm cicek geldi tsk ederim diye.
kocanla aran iyiyse cik al kendine birseyler. Sevmiyordur hoslanmiyordur belki hediye alma olayini. Kalbinizi kirmayin bu yuzden.
Bir evli mutfakla icli disli kadına ihtiyaci varsa hediye olarak tava almak neden garip?Ben de almazdım kartı ki eşim de bunu diyecek biri değil.Ya sevgililer gününde eşine tava alan adamların olduğu ülkedeyiz.Tava evet bildiğimiz tava.O yüzden boşverin.Trip yapsanız da kartı verdim daha napiyim olur kesin.
Bir evli mutfakla icli disli kadına ihtiyaci varsa hediye olarak tava almak neden garip?
Sevgililer gününde romantik beklentileri olan birine tava almak garip.Yoksa tava almak terlik almak pijama almak değil orda mesele.Bir evli mutfakla icli disli kadına ihtiyaci varsa hediye olarak tava almak neden garip?
Son 1-2yıldır aynı taktiği uyguluyorumBenim beğendiğim bir saat vardı 3 ay önce "erken sevgililer günü hediyesi alır mısın" dedimAldı hediyem o oldu doğum günüm içinde bir eksiğim vardı onu söyledim, bende ona aynı şekilde yaptım bana böyle daha mantıklı geliyor. Al al kötü hissetmesin kendini
Mumkun degil almam, dilenciye sadaka verir gibi o ne ya? Kabalik bence
Yollardır intense kullandım, favorimdir. Bu sene başka parfüm aldım ama yıllar sonra ilk defa.Bikere yap,aklı başına gelsin ve hediye sorunun çözülsün :)
Ozaman makul öneri yapayım. Parfüm. Sürekli kullandığım marka yeni bişey çıkarmış bayıldım kokusuna geçen gün keşfettim. Dolce gabbana mavi şişe light blue galiba adı efsane. İstersen mor şişeyede bak o da yıllardır favorim intense :) acıdım kocana bak :)
Valla ben eşime kendim rica ettim çiçek gönderme diye :) Ne alacak bakalım , bana kalsa versin bana ayırdığı bütçeyi ben halledeyim ama o zaman da ne anlamı kalıyor diyor o da haklıAslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Romantik erkeklerimiz sağolsun, bizim gibi şanslı bayanlara her gün sevgililer günüSon 1-2yıldır aynı taktiği uyguluyorumAncak zaten zaman zaman süprizler yapan eşim var zaten. Şu ana kadar önemli günlerimizin hiç birini unutmadı.(sevgililer günü genel anlamıyla unursadığım bir gün değil, o yüzden bugüne özel bir planımız yok)
Bende intense hastasıyım. Şimdi mavi şişe çıkarmış çok güzel bakmanı tavsiye ederim :)Yollardır intense kullandım, favorimdir. Bu sene başka parfüm aldım ama yıllar sonra ilk defa.
Aslinda pekte dert sayilmaz ama eskiden daha cok dertti aslinda simdi guluyorum hatta bir de kahkaha patlattim konuya geceyim esim her ozel gunde kartimi vereyim kendine birsey al der bende o begensin surpriz yapsin isterm o yuzden gerek yok fln derim gidip birsey almam bugunde yine ayni sey oldu ama bu defa alacam galiba havada kalmasin israri bu defa:))) diyecegim sudur kiiiii:) siz olsaniz ne yapardiniz alirmiydiniz
Arkadaşıma evlendiklerinin ilk yılı kocası hediye olarak resim çerçevesi almış.Bizim kız sormuş.Neden resim çerçevesi? Kocası eve şöyle baktimda evde resim çerçevesinin olmadığını gördüm demiş.Bizim kız çok fenadir.İlk özel gunlerinde kocasına hediye hazırlamış.Ozenle hazirlanmis paketten tuvalet pompasi çıkmış.Koca sormuş neden tuvalet pompasi?Kizimiz ;Şöyle bir eve baktimda onun ihtiyaç olduğunu gördüm ,demiş.Ben de almazdım kartı ki eşim de bunu diyecek biri değil.Ya sevgililer gününde eşine tava alan adamların olduğu ülkedeyiz.Tava evet bildiğimiz tava.O yüzden boşverin.Trip yapsanız da kartı verdim daha napiyim olur kesin.
Ahahahahahah harika karşılık olmuş.Yıllar önce eşim anneler gününde bana
Arkadaşıma evlendiklerinin ilk yılı kocası hediye olarak resim çerçevesi almış.Bizim kız sormuş.Neden resim çerçevesi? Kocası eve şöyle baktimda evde resim çerçevesinin olmadığını gördüm demiş.Bizim kız çok fenadir.İlk özel gunlerinde kocasına hediye hazırlamış.Ozenle hazirlanmis paketten tuvalet pompasi çıkmış.Koca sormuş neden tuvalet pompasi?Kizimiz ;Şöyle bir eve baktimda onun ihtiyaç olduğunu gördüm ,demiş.O gün bu gundur hediyeler kişisel olmalı kuralları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?