Sevgililer gunu

Ben de almazdım kartı ki eşim de bunu diyecek biri değil.Ya sevgililer gününde eşine tava alan adamların olduğu ülkedeyiz.Tava evet bildiğimiz tava.O yüzden boşverin.Trip yapsanız da kartı verdim daha napiyim olur kesin.

Kız ne güzel işte, düşünüp bir sey yollamış işte :) küslükte bitmis olur.

Bir evli mutfakla icli disli kadına ihtiyaci varsa hediye olarak tava almak neden garip?

Bir evli mutfakla icli disli kadına ihtiyaci varsa hediye olarak tava almak neden garip?
Sevgililer gününde romantik beklentileri olan birine tava almak garip.Yoksa tava almak terlik almak pijama almak değil orda mesele.

Son 1-2yıldır aynı taktiği uyguluyorum Ancak zaten zaman zaman süprizler yapan eşim var zaten. Şu ana kadar önemli günlerimizin hiç birini unutmadı.(sevgililer günü genel anlamıyla unursadığım bir gün değil, o yüzden bugüne özel bir planımız yok)

Mumkun degil almam, dilenciye sadaka verir gibi o ne ya? Kabalik bence

Yeaaaa al şunu da dır dır etme der gibi olası tripleri önceden defetme çabası .
Bir ikincisi evliler niye sevgililer günü kutlar .
Başka zaman anan öyle dedi böyle dedi
Sevgililer gününde kocaman peluş ayıyla gezen tipler
Facebookta çiçekler paylaşmazlar
Yeminle mide bulandırıcı

Bence gayet güzel bir davranış. Adam zevkine güvenmiyorsa ne yapacak? Uyduruk birşey almak istememiş, kendi beğendiğini alsın demiş. En doğrusunu yapmış kesinlikle.
Bizim kadınlar memnuniyetsiz olduğu için bir sürü olumsuz yorum gördüm. Kraliçe Elizabetin torunları..

Yollardır intense kullandım, favorimdir. Bu sene başka parfüm aldım ama yıllar sonra ilk defa.

Valla ben eşime kendim rica ettim çiçek gönderme diye :) Ne alacak bakalım , bana kalsa versin bana ayırdığı bütçeyi ben halledeyim ama o zaman da ne anlamı kalıyor diyor o da haklı

Valla ben alırdım hemen kartını:) sağol kocacım derdim hemen gidip alırdım:) bu huyunu bildiği için asla böyle bir teklifle gelmez bilir çünkü onu batırırım

Romantik erkeklerimiz sağolsun, bizim gibi şanslı bayanlara her gün sevgililer günü

Kart verme işini nişanlınız yapsa çirkin davranış derim ama eşiniz vermiş. Eşiniz hediye sürprizi yapmayan biriyse ve kartını veriyorsa en azından maddi olarak sakınmadığnı gösteriyor. Tek başına hediye seçemiyor olabilir, ne beğeneceksiniz bilemeyebilir (evli olmuş olmak zevklerin bilinmesini gerekirse de kestiremeyebilir) mesela hafta içi koşturmaca geçiyor eşim öğlen yemek yemeğe bile fırsat bulamıyor, ekmek parası neticede. Haftasonuda beraberiz. Adam ne ara çıkıp hediye alsın, ha almadımı 5 yıllık evliyiz aldı elbet.. Ama kart verme de iyi birşey. Kendi zevkinize göre ihtiyacınızı alırsınız. Ama ihtiyacınız yokken sırf para harcamış olmak için almayın derim. Bizim bütçemi ortak olduğu için senin kartın benim kartım meselesi yok, kimin ne ihtiyacı varsa alınır. İhtiyacımız yoksa illa almak için özel güne gerek yok.

alırdım muhtemelen ama ilk 2 sene svgililer günü kutlayan adam simdilerde ne gerke var moduna girdi
o yüzden öyle bi teklifle gelmez gelse havada kaparım bnm neye ihtiyacım oldugunu benden iyi kimse bilemez

Bence bunda kızacak bişey yok.ben alırım eşimden kartını.kendi düşüncem bu,gidip ihtiyacım olmayan bişeye ya da hoşuma gitmeyecek bişeye para vermesinden ise kendim almayi tercih ederim.düşünmenin başka bir yolu bu benim için.

Yıllar önce eşim anneler gününde bana
Arkadaşıma evlendiklerinin ilk yılı kocası hediye olarak resim çerçevesi almış.Bizim kız sormuş.Neden resim çerçevesi? Kocası eve şöyle baktimda evde resim çerçevesinin olmadığını gördüm demiş.Bizim kız çok fenadir.İlk özel gunlerinde kocasına hediye hazırlamış.Ozenle hazirlanmis paketten tuvalet pompasi çıkmış.Koca sormuş neden tuvalet pompasi?Kizimiz ;Şöyle bir eve baktimda onun ihtiyaç olduğunu gördüm ,demiş.O gün bu gundur hediyeler kişisel olmalı kuralları varmış

Ahahahahahah harika karşılık olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…