...sevgililer günü ...

mnkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
484
2
96
Diğer
malum sevgililer günü yaklaşıyor...
sevgililer günü sizin ve eşiniz/sevgiliniz için önemli bir gün müdür :uhm:
kutlanmalı mıdır, erkekler bu günü ne derece önemser ???

not: yani sevgilim biraz odun da hiç de heyecanlanamıyorum bu sene

Son düzenleme:
benim ki de bu konularda eksik yönlü bi insan bi süpriz beklemiyorum yani
ama sevgiier günü bi gerkçe değil bence illaki kutlanması da gerkmiyo

Ben korkuyorum vallahi arkadaşım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile Benimki bi tuhaf. Yılbaşına gireceğimiz gün süper güzel bir gündü bizim için. Çok anlayışlı, merhametli ve sevgiyle yaklaşıyordu bana. Sonra ne mi oldu? Gece 12 olmasına 3 saat kala annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi. Neden mi? NEDENSİZZ!!!! Durduk yere boşu boşuna ohaoldumsmile ohaoldumsmile Şimdide sevgililer gününden korkuyorum. Aynısıı yapabilecek olma ihtimali, sevgililer gününü hatırlamamasından çok daha vahim bir durum olur benim için. Allah yardımcım olsun

gereksiz bir gün. elin herifinin "bugün sevgililer günü, haydin hediyeleşin" demesiyle alışveriş çılgınına dönmeyeceğim. kutlamıyoruz kısaca

karsımızdaqi eqer bizi sewiosa zaten süpriz hediye ws. qüzeL seyleri sewqiLiLer qününde deqil, her an herzaman yapar bnce :)

ama sıradanLamıs iLişqiler için (yada sewmedqn biriyleysen )sadece hediye faLan werirsin ama heyecan oLmaz işte..

............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yapay Bence.....sevgililer günü olmakdan çıktı ekonomik olarak önem kazanmaya başladı
Materyalis saçma sapan bi düşünce

bizde kutlamıyoruz:1rolleyes: gerek yok yani bizim için daha özel bi gün 10 sevgiler gününe bedel bencea.s hadi bugün kutlanması gerekiyo gibi takıntılarımız yok ikimizde hoşlanmıyoruz hediyeleşelim de yapmıyoruz...yapay ve kalıplaşmış buluyorum... bi seni seviyorum dese yeterde artar:lepi:

Sevgililer günümü kutlamazsa bozulurum ben bilmiyorumkismileHerkes kutluyor, benim başım kel mi bayanssulusmile

hayatıma gireli tam 4 sene oldu sevdiğim...opuyorumnanaktan
o günden beri bana zaten hergün sevgililer günü yahuu.:kedi:
ne gerek var herkesle ortak paylaşıma

Sevgililer Gunu benim icin hic onemli degil..tek bir gul alsin , gozlerimin icine baksin,yeter..:kedi:

Eşim özel günlere önem verir,ben de önemserim özel günlerimizi.14 Şubat'ta hem sevgililer günümüzü ,hem de doğum günümü kutlarız.bayanssulusmile
Eşim,''Sevgililer günü bana en değerli ,en güzel varlığımı verdi.'' der hep.opuyorumnanaktan

özel günler ne kadar anlamsızbayanssulusmile...helek i şu zamanda tamamen ticari amaçlı..

bana çok saçma gelir sevgililer günü..
hiç bişi yapmamak olmaz tabi bütün çiftler etrafta pek sinir bozucu oluyor :)
geçen sene hediye istemiyorum demiştim sevgilime hani sırf hediye amaçlı bi gün gibi geliyor bana
ama yine de çok beğendiğim bi parfümü almıştı
bütün bi gün birlikte geçirmiştik benim için önemli olan oydu çünkü o zamanlar da az görüşebiliyorduk
bu sene ise 1 saat görsem kar bana yani.
ah bu sene hediye istemiyorum fln demeyi unuttum inş bişeylere girişmiyordur..
bana kalsa ellerimle kek fln yaparım birlikte oturur yeriz ama nerdee başımızda aileler :)
aşkımla güzel 1 saat bana kafi başka da bişey istememm
ama o gün gezerim heralde paso onun dışında ama ilk defa bi sevgililer gününde moralim bozuk olmaz
yalnızken çok feci oluyor ya
bi keresinde lisedeyken sevgilim 13 şubatta ayrılmıştı benden öküz
her gören ne yapıyorsunuz bugün diyordu ben de ayrıldık diyordum çok feciydi ya ahh ahh

Sevmiyorum o günü kutlamakdan vıcık vıcık kaydirigubbakcemile

Gecen yıl bizimki benkini kutladı cüzdan almıştı içinede 50 tl koymuştu :gitme:
Ve bir gün geldi ona iade etmiştim eşyalarını ayrılıyordumda mafoldumben
Oda cöpe atmıştı ne var ne yoksa içinde gözünün yaşına bakmamıştı
Cüzdan ve diğer eşyalar aklıma geldikce içim burkulur bu nedenle.mafoldumben

Bu yıl yine kutlamıcam. Kırgınım ona ilk kez böyle bir günde hediye vs. düşünüyordum ama almıcam :dilcikar:
O bana alsın :mymeka:

Niye sadece hediye olarak düşünüyorsunuz o günü anlayamadım ben...
Sevdiğiniz insanla doyasıya bir gün geçirmek...
Buz gibi havada elele dolaşmak...
Sadece 'O'na ait bir gün geçirmek...
Bence değerlendirilmesi gereken bir gün...
Kimse kızmasın alınmasın ama kutlanmasın saçma geliyor bana bu gün diyenler bile bence içten içe hediye beklerler... dışarda millet segilisiyle dolaşırken siz camdan bakıp aman çok saçma diyebilirmisiniz?
Bence çok zor ...
Elinizde fırsat varken sevgiliniz yanınızdayken değerlendirin ...
Evet sadece bir güne sığdırmak saçma sevene hergün sevgililer günü ama o günün tadı da ayrı bence kutlanmalı....

tatlım ben böyle günlere çok önem veririm belki bu kimisine saçma glebilir
ama erkek arkadaşımn da bu huyumu bildiğinden birbirimize hediyeler vermeyi ihmal etmeyiz
çıkar gezeriz yemek yeriz sinemaya giderzi
neden bu kadar önem verdiğime gelince
hayat o kadar uğraş verici ve yorucu ki insan erkek arkadaşaına bile vakit ayıramıyo
dilediği gibi çıkıp gezemiyo
ama bu gibi zamanlarda alınan bir hediye ya da ayırılan birkaç saat ilişkinin canlanmasını da sağlar yerimseniben
o nedenle ben ve erkek arkadaşım önemseriz bu günleri :asigim:​

Ben cok heyecanlanıyorum çünkü canım sevgilim yurtdışında yaşıyo ve çeşitli ülkelere seyahat etmek zorunda diye iş icabı yıllık tatilini erkenden bitirdi.Kısmetse 12 şubatta gelecek ve canım süpriz olarak tatil ayarladı 12-13-14'ü akşamı çok gitmeyi istediğimiz uludağa gidicez.sevgilimin maillerinde gördüm o süpriz olacağını düşünüyo ama çok yanılıyor .Bence kutlanmalı ,daha önceleri kutlamayan bır odunla bırlıkteydım ama bu sene benım ıcın cok özel olacak çünkü ılk sevgılıler günümüz olacak.zemuszemus

bide senle değilde başkasıyla gidiyomuş düşünsene arkadaşıyla filan naparsın onu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…