...sevgililer günü ...

ay allahım soruya bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız burda zevkten dört köşe anlatıyo sen ne diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kalbinemi indiriceksin cnm yaa kaydirigubbakcemile3

hımm hediyeye lüzum yok ya ama bi güzel mesaja hayır demem doğrusu

o gün sokaga cıkmamalıyım ama sinir oluyorum herkesin elinde bi poset vıcık vıcık ask kokuo benimki uzakta yo kyok dısarı cıkmayayım o gün

Hiç kutlamadım çok vıcık vıcık birgün gibi geliyor bana...Hem bana özel bir gün de değil...

ya ben de hayatımda kutlamadım.
ama bu sene kutlamak istiyorum.

sizce bunu erkek arkadaşıma söylemeli miyim? (pek romantik değilim, o da bunu biliyor. büyük ihtimalle kutlamıycak. ama söylersem belki durum değişir )

biz beraber olamicaz ama hiiç te önemli değill.. fırsatımız olsaydı birlikte olurduk zaten, hediye falan da beklemiyorum haliyle..
bize her gün sevgililer günü anamm, sevgililer günü de neymişş.... delikafadulden

Adamla 3 senedir beraberiz daha bana gül aldığını hatırlamam ya lmaz: lmaz: lmaz: Bi geçen sene askerdeyken bişeyler yapmaya çalıştı onuda eline yüzüne bulaştırdı. Önceden olsa çekinirdim diyemezdim, şimdi yüzsüzlük yapıyorum gözümü karartım gül al bana diyorum. ( bu arada ayrı şehirlerdeyiz) Romantik ol azıcık. Yok tın yokk. Arada bi bazen esiyoda romantik oluyo. Geçende 14 şubatta hiç bari yılbaşına yaptrığını yapmada kazasız belasız geçirelim şu günü dedim. Bakalım nolucak. Benimkiler gene tepemde gerçi ama Allah sonumuzu hayır etsin.

heryerde kırmızı kalpler görmekten bıktım.ticari amaçlı bir gün. yalnız olucam bu sene.sevgilim uzakta.yalnızlar düşünülerek bu denli abartılmamalı:asigim:

Son düzenleme:

çok istiyorsan söyle. sırnaşık şey

konuya gelinceee

"sevgililer günü" her tarafın vıcık vıcık kırmızı kalplerle donatıldığı, bu yüzden asabımın bozulduğu bir gün.(2 hafta önceden yapılıyor bu hazırlar)
sevgililer birbirine hediye başka zaman alamıyor gibi cep telefonlarında bile 2 tane alırsanız şu kadar indirim yaparız gibi bu günün bizzat ticarete döküldüğünün göstergesi.

:1ninca:

ben dayanamadım hediye aldım yine de
kesin bişiler almıştır şimdi dedim
altta kalmak olmaz :)
çok görüşemicez zaten bikaç saatliğine güzel yemek olan bi yere gidicez
off bu derslerrrr

heryerde kırmızı kalpler görmekten bıktım.ticari amaçlı bir gün. yalnız olucam bu sene.sevgilim uzakta.yalnızlar düşünülerek bu denli abartılmamalı:asigim:

Canim ben de yani durumdayim, ustelikte sevgilim de yok, ah keske su Sevgililer Gunu stressi bitse de rahatlasak!!!:roflol::roflol:

nihayet şu gün atlatıldıkaydirigubbakcemile3
ben arkadaşımla çıktım birlikte gezdik.

sevgililer günü bence saçma bi gün. insan o günde bi zorunluluğu varmış gibi birbirine hediyeler alıyor güzel sözler söylüyorlar falan. işin süprizi dğeri faln kalmıyor yani. bnce insan sevdiğini mutlu etmek için sevgililer gününü beklememeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…