Kafa dinleme olayı sizinle ilgili olmayabilir. Ailesi, arkadaşları ya da kendiyle ilgili bile sorunları olabilir. Şehir dışına çıkmak iyi gelmiş olabilir. İnsanın psikolojisi her zaman iyi olmayabiliyor çünkü. Şu sevgililer gününe ne çok anlam yüklüyorsunuz. Sadece siz değil bütün bayanlar... Bakıyorum forumda sevgililer günü bir telaş kıyamet... Yani herkes istediği şekilde kutlar ya da kutlamaz, orası beni ilgilendiren bir şey değil. Ama böyle kafaya takıp büyütülecek mesele değil. İlla o gün bir kutlama yapacaksınız diye bir kural yok. Sevgilinizin işi bitip döndüğünde kutlarsınız. O hatırlamazsa da siz arayıp kutlayın. Ne olacak?
haklısınız aslın da şu aralar morelim bozuk ona ihtiyacım olduğu bi anda gitti beki de ondan bu kadar büyüttüm. sıradan bir gün aslın da ama bu sefer ben çok hazırlanmıştım süprizler hazırlamıştım ona ondan bu kadar üzüldüm. çok büyütüyorum şu aralar kafam da herşeyi galiba teşekkür ederim cevabınız için
Sevgililer gününü ben son derece saçma, gereksiz ve fazla çıkarcı buluyorum. Boşverin gitsin. Önemli olan her günün özel olması. Asıl hiç beklemediği bir anda sürprizler yapıp onu şaşırtsanız daha mutlu olacağına eminim. İşini bitirip döndüğünde öyle yapmayı deneyin. Sevgililer gününü hatırlamazsa siz arayıp kutlayın. Hiçbir şey olmaz. Böyle şeyleri dert edip ilişkinizi yıpratmaya değmez.
Erkek milleti işte..Sen plan program yaparsın, iple çekersin özel bir gün geçirebilmek için..O kafa dinliyorum diye gider
Bu arada sevgililer günü gibi günlere karşıyımdır. Kapitalizme hizmet etmemekten yanayım, lakin sen heves etmişsin..O nedenle yazdım.
Sevgililer günü cok gereksiz bir gün, Benim icin!
Yani ben ogun gercekten hediye felanda beklemiyorum
bana normal birgunde hediye alsa daha cok mutlu olurum.
ogun alinan hediyenin , benim icin bir anlami olmuyor.
ayrica belkide sevgilin unutmamistir , belkide kafa dinlemeyi
Senin icin soylememistir ..
Ben toplumumuzun bu tür şeyleri aşması gerektiğini düşünüyorum artık bakın yılbaşı öncesi ne kadar kavga çıktı aileler arasında diğer sayfalardan takip edebilirsiniz.
hatırladın hatırlamadın benim ailemle kutlayacağız senin ailenle kutlayacağız hediye aldın almadın
bu özel günler rezil günler olmaktan başka bir işe yaramıyor sizin huzurunuz bozuluyor
bırakın bir gün değil her gün hatırlatsın sizi nek adar sevdiğini
bence işe bu günleri önemsememeyi öğrenerek başlayın bakın sizde mutlu
olacaksınız insanlarda ..
zira düşünecek çok daha kıymetli şeyler var bence..
huzurunuzu boşa kaçırmayın
belkı kafa dınleme mevzusu senınle ılgılı degıldır.senın yerınde ben olsam ben yapacagımı yapardım hedıyemı de verırdım yapacagımıda yapardım en azından ıcınde kalmaz senden hersey kalkmıs olur
lDoğru yazmışsınız hayal kurdum o gün için baya hazırlandım ondan bu kadar üzüldüm artık gelince veririm hediyesini falan teşekkür ederim cevabınız içinSu an uzulmenin sebebi sevgililer gününe yükledigin "anlam"..
Erkekler genelde kafa dinlemek icin yalnız olmayi ve kimseyle bir şey konuşmamayi tercih ediyorlar.
Eh yani o da insan, onun da dertleri olabilir..Kişisel algılama bence olayi.
ben de sevgililer gününe karşıyım. Ne kadar az sayida ozel(!) gune anlam yuklenirse, o kadar az "anlamsız" yere üzülürüm
diye dusunmekteyim..
merhaba herkese 2 yıla yaklaşık ilişkim var biliyosunuz ki sevgililer günü geliyo erkek arkadaşım çalışmıyor normal de 1 haftalık iş bulmuş şehir dışında pazar günü bana söyledi ve ertesi gün oraya gitti 3 arkadaşıyla birlikte az önce facesine girdim doğru değil ama arkadaşıyla konuşmalarını okudum hem çalışıyorum hemde kafa dinliyorum falan demiş. oysa ki ben sevgililer günü için plan yapmıştım hediyesini hazırlamıştım o benden o günden kaçar gibi gitti bişey de diyemiyorum iş için gitti diye eminim ki hatırlamıcak bile orda o günü. biliyorum belki büyütülcek bişey değil ama hayal kurdum o gün için hayal kırıklığına uğradım ondan belki de bu kadar kötü hissediyorum.. sevgililer günün de hatırlayıp aramazsa sizce ben de kutlamayıp geri mi çekeyim kendimi ne yapmalıyım sizce ? saçma gelebilir belki size ama benim için çok önemli özel günler içime dert oldu bu olayokuduğunuz için teşekkür ederim
herkesin kafa dinlemeye ihtiyacı olabilir, günlük hayat çok yorucu. çok gürültülü ve de çok kalabalık. insanın olduğu yaşadığı yerden biraz uzak kalması hep iyi gelir. döndğünde sizin için daha iyi olur. özel günler benim için zerre kadar önemli değildir, bir günü özel kılan o gün yaşanan olaylardır,paylaşılan şeylerdir. iki insan birbirini seviyosa, sevgililer günü her gündür. arayıp kutlu olsun dememesi normal bence ama siz içinizden geldiği gibi davranın hediyesini de döndüğünde verirsiniz. birbirinize içinizden geldiğince davranma hakkını tanıyın:) ehh madem bu kadar önemsiyosunuz kutlu olsun sevgililer gününüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?