Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 25 gözüküyor, çok gençsiniz. Boşanıp yolunuza bakacaksınız artık. Eşiniz zaten normal biri değil, böyle her şeyi aşırı ve uçlarda yaşayan insanlar beni hep ürkütür.Yok sorun var diye düşünmedim kısa bi evlilikti zaten
Barışmak için bir şey yapmıyor çünkü sizi sevmiyor, değer vermiyor. Bitirmek için de yapmıyor çünkü korkak pısırık bir adam. Siz bitirmiş olun istiyor. Ama sizde o cesaret var mı peki siz ne istiyorsunuz? Siz neden bitirme adımını atmıyorsunuzUzun ve bu kadar süre ayrılığı kaldırabilecek bi evlilik değil zaten yabancilastim fakat adım atacak cesareti bulamadım kendi de neden ya barışmak ya bitirmek için bisey yapmiyo onu merak ediyorum
Yaşayarak öğrendim malesefYaş 25 gözüküyor, çok gençsiniz. Boşanıp yolunuza bakacaksınız artık. Eşiniz zaten normal biri değil, böyle her şeyi aşırı ve uçlarda yaşayan insanlar beni hep ürkütür.
Birincisi beni cesaretlendiren kimse yok hep yeter artık bu mu benim hakettigim hayat onun keyfini mi beklicem acicam davayı dediğimde bi tane destekçim olmadı hep ama ama cümleleri oldu.ikincisi her iletişime gectigimizde beni o kadar suçladı ki benim yüzümden bu halde olduğumuza inandirdiBarışmak için bir şey yapmıyor çünkü sizi sevmiyor, değer vermiyor. Bitirmek için de yapmıyor çünkü korkak pısırık bir adam. Siz bitirmiş olun istiyor. Ama sizde o cesaret var mı peki siz ne istiyorsunuz? Siz neden bitirme adımını atmıyorsunuz
Şimdi bu noktadan sonra önemli olan adam gel barışalım dese herhangi bir adım atmadan boşanmanız. Siz de şu var, bu adam beni bu kadar severken nasıl bu hale geldik diye kendinize yediremiyorsunuz ama belki de hiç sevmedi çünkü bu tür insanlar çok güzel rol yaparlar.Yaşayarak öğrendim malesef
Hazmedemiyorum evet.ben gözümün önündeyken göremedim siz iki mesajla durumu anladınız sinirim bozuldu:)Şimdi bu noktadan sonra önemli olan adam gel barışalım dese herhangi bir adım atmadan boşanmanız. Siz de şu var, bu adam beni bu kadar severken nasıl bu hale geldik diye kendinize yediremiyorsunuz ama belki de hiç sevmedi çünkü bu tür insanlar çok güzel rol yaparlar.
İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor bazı şeyleri, üzülmeye ve geçmişe takılı kalmaya hiç gerek yok. Tek yapacağınız şey boşanıp ileriye bakmak, henüz hayatın çok başındasınız. İyi kötü tecrübeler ile olgunlaşıyoruz biz insanlar.Hazmedemiyorum evet.ben gözümün önündeyken göremedim siz iki mesajla durumu anladınız sinirim bozuldu:)
Kesinlikle bir avukat ile görüşmeni isterim ve sonrasında eğer çalışmıyorsan güzel bir iş bulup çalışmaya ve hayatına bakmanı tavsiye ederim yani bende şuan 6 aylık evliyim ve toplum baskısı aile baskısı yüzünden de uzatıyorum acaba düzelir mi diye hakaret vs yok ama sevgi de yok yani sohbet hiç yok demek istediğim bir sebebi olması lazım topluma göre dayak ve küfür aldatma her neyse olması lazımmış gibi ama ben de o da mutlu değiliz yani işkence bu durum bize de bir sene olmasına bakicam belki de yeni evli insanlar da bunları yaşamıştır diye düşünüyorum zaten ilerleyen süreçlerde olmazsa bende bitirme kararı Alicam bunu da kendisine söyledim tabi o da korkak bı adam kendisi asla böyle söyleyemez mutsuzluğunu dile getiremez tavsiyem boşanma davasını açın ona da güzel bir dille anlaşmalı bosanalim diyim de uzamasinBirincisi beni cesaretlendiren kimse yok hep yeter artık bu mu benim hakettigim hayat onun keyfini mi beklicem acicam davayı dediğimde bi tane destekçim olmadı hep ama ama cümleleri oldu.ikincisi her iletişime gectigimizde beni o kadar suçladı ki benim yüzümden bu halde olduğumuza inandirdi
İkincisine manipülasyon deniyor. eğer hatasını anlayabilecek kapasitede bir insan olsaydı karşınızda zaten bu durumda olmazdınız. Belki sizin de hatalarınızı vardır ama anlattığınız konu da hep karşı taraf hatalı. Birincisinde ise ekonomik özgürlüğünüz varsa kimseyi umursamak zorunda değilsiniz kendi kendinizin destekçisi olabilirsiniz. Bu hayat sizin hayatınız anne babanızın ya da elalemin değil.Birincisi beni cesaretlendiren kimse yok hep yeter artık bu mu benim hakettigim hayat onun keyfini mi beklicem acicam davayı dediğimde bi tane destekçim olmadı hep ama ama cümleleri oldu.ikincisi her iletişime gectigimizde beni o kadar suçladı ki benim yüzümden bu halde olduğumuza inandirdi
Çok çok üzüldüm umarım düzelirsiniz.Ama doğru olmayan bisey idare edilmeye calisilir ittirilirmis doğrusu akar gidermiş derler umutsuz olmayın yine de sadece kör de olmayın.ben nisanda dedim herkes nişanda stresten böyle olur evlenince düzelir dediler evliliğin 3.ayi dedim saçmalama birbirinize alisamadiniz senin için dağları aşar onu kaybetme dediler özetle 3,5 derken zaten ben de 9.ayda çıktım yılım yeni doldu olmayınca malesef olmuyor seninki de böyle olur demiyorum sadece sen benim gibi kör olma yapmaz etmez deme herkes herseyi yapabilirKesinlikle bir avukat ile görüşmeni isterim ve sonrasında eğer çalışmıyorsan güzel bir iş bulup çalışmaya ve hayatına bakmanı tavsiye ederim yani bende şuan 6 aylık evliyim ve toplum baskısı aile baskısı yüzünden de uzatıyorum acaba düzelir mi diye hakaret vs yok ama sevgi de yok yani sohbet hiç yok demek istediğim bir sebebi olması lazım topluma göre dayak ve küfür aldatma her neyse olması lazımmış gibi ama ben de o da mutlu değiliz yani işkence bu durum bize de bir sene olmasına bakicam belki de yeni evli insanlar da bunları yaşamıştır diye düşünüyorum zaten ilerleyen süreçlerde olmazsa bende bitirme kararı Alicam bunu da kendisine söyledim tabi o da korkak bı adam kendisi asla böyle söyleyemez mutsuzluğunu dile getiremez tavsiyem boşanma davasını açın ona da güzel bir dille anlaşmalı bosanalim diyim de uzamasin
Manipülasyon en iyi bildiği şeydir ama bunu soyleyemedim bile ona bikac kez söyledim inkar etti sonra ağzımı her acacagmda şimdi sen buna da Manipülasyon dersin çünkü sen Manipülasyoncusun diye basladigi için artık diyemedim.is konusu da mesleğim var fakat isim yok suanİkincisine manipülasyon deniyor. eğer hatasını anlayabilecek kapasitede bir insan olsaydı karşınızda zaten bu durumda olmazdınız. Belki sizin de hatalarınızı vardır ama anlattığınız konu da hep karşı taraf hatalı. Birincisinde ise ekonomik özgürlüğünüz varsa kimseyi umursamak zorunda değilsiniz kendi kendinizin destekçisi olabilirsiniz. Bu hayat sizin hayatınız anne babanızın ya da elalemin değil.
Gerçekten yani ben düğünde de hastaydım yani bir lokma yemek yiyemedim hastalık yüzünden ve hala da aynı durumdayım kaç tane doktora gittiysem sonucunda psikolojik olarak çıktı Allah razı olsun anne babam ve kardeşlerim hani eğer mutlu değilsen ve de hastalığın sebebi bu evlilikse biz senin yanındayız bize sen lazımsın her şeyi bırak gel diye çok söylüyorlar hatta hocaya falan da gittiler iki tane hocaya gittiler ve de bana üç harfli uğramış yani öyle söylemiş hoca ben çok da kuran okuyan dinleyen biriyim ama mutlu değilim ve hazmedemiyorum bazi şeyleri çok içime atıyorum sanırım bu hasta etti beniÇok çok üzüldüm umarım düzelirsiniz.Ama doğru olmayan bisey idare edilmeye calisilir ittirilirmis doğrusu akar gidermiş derler umutsuz olmayın yine de sadece kör de olmayın.ben nisanda dedim herkes nişanda stresten böyle olur evlenince düzelir dediler evliliğin 3.ayi dedim saçmalama birbirinize alisamadiniz senin için dağları aşar onu kaybetme dediler özetle 3,5 derken zaten ben de 9.ayda çıktım yılım yeni doldu olmayınca malesef olmuyor seninki de böyle olur demiyorum sadece sen benim gibi kör olma yapmaz etmez deme herkes herseyi yapabilir
Kesinlikle bitir bu işi yani bende karşımdaki insan iyi vs diyerek duruyorum şuan da ama kavga esnasında İnanlı çok başka birine dönüşüyor benimde söyleyebildigim tek şey boşanmak istiyorum oluyo harici bir şey diyemiyorum bak onun bana kullandığı laflar hiç duymadığım laflar benimde yaşım 25 yani bu hayati bir defa yasicaz ben son bir şans verdim o da hastalığımda yanımda olduğu için ama tabiki ailemde yanımda ama işte vefaliyim maalesef fakat kendi mutluluğum daha önemli hala hastayım da belki de ailesi yüzünden hasta oldum bunu bilemiyorum şuan.Manipülasyon en iyi bildiği şeydir ama bunu soyleyemedim bile ona bikac kez söyledim inkar etti sonra ağzımı her acacagmda şimdi sen buna da Manipülasyon dersin çünkü sen Manipülasyoncusun diye basladigi için artık diyemedim.is konusu da mesleğim var fakat isim yok suan
Daha ben manipülasyoncuyum diyen çıkmadı zatenManipülasyon en iyi bildiği şeydir ama bunu soyleyemedim bile ona bikac kez söyledim inkar etti sonra ağzımı her acacagmda şimdi sen buna da Manipülasyon dersin çünkü sen Manipülasyoncusun diye basladigi için artık diyemedim.is konusu da mesleğim var fakat isim yok suan
Dediğim gibi çocuk asla düşünmüyorum yani o konuda çünkü ayrılma kafasında bir insanım sadece son bir şans verdim yoksa senden benden daha değerli bir şey yok hayatta mutlu olmak için her şeyi yapmaninisterim ki bende yapicamÇok çok üzüldüm umarım düzelirsiniz.Ama doğru olmayan bisey idare edilmeye calisilir ittirilirmis doğrusu akar gidermiş derler umutsuz olmayın yine de sadece kör de olmayın.ben nisanda dedim herkes nişanda stresten böyle olur evlenince düzelir dediler evliliğin 3.ayi dedim saçmalama birbirinize alisamadiniz senin için dağları aşar onu kaybetme dediler özetle 3,5 derken zaten ben de 9.ayda çıktım yılım yeni doldu olmayınca malesef olmuyor seninki de böyle olur demiyorum sadece sen benim gibi kör olma yapmaz etmez deme herkes herseyi yapabilir
Onu beklemeyin siz açın davayı.Bişeyleri düzeltmeye çalışsa barışırız diye mi düşünüyorsunuz.Öyle bir düşünceniz varsa bişey diyemem.Ama ne de yapsa artık barışmam diyorsanız gidin açın davayı.Uzun ve bu kadar süre ayrılığı kaldırabilecek bi evlilik değil zaten yabancilastim fakat adım atacak cesareti bulamadım kendi de neden ya barışmak ya bitirmek için bisey yapmiyo onu merak ediyorum
4 ay oldu dava yok ama barışma da yok bazen sert sert şeyler yaziyo bazen oyaliyo sizce ne yapmaya calisiyo
Düşünüyodum düşünmesem asalak gibi beklemem aylardır ama o da yapacak olsa yapardı aylardırOnu beklemeyin siz açın davayı.Bişeyleri düzeltmeye çalışsa barışırız diye mi düşünüyorsunuz.Öyle bir düşünceniz varsa bişey diyemem.Ama ne de yapsa artık barışmam diyorsanız gidin açın davayı.
Ay boşversene, düzelecek olan insan düzelirdi,Düşünüyodum düşünmesem asalak gibi beklemem aylardır ama o da yapacak olsa yapardı aylardır