sevgililer günü;(((

terazi2126

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
82
2
0
35
Kars
kızlar bugn sevgılıler gunu bırbucuk yıllık evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde bana sogan ve maydonoz demetı yapıstı sevgılıler gunun kutlu olsun dıye ogun kendımı cok degersız hıssetmıstım uzulmustum bu yılda bsy yok ortada arada bı cıtlattım ama yok cok uzuldum bı tatlı soz soyleseydı yeterdı bana ama nerde onda o ıncelık morelım cok bozuk kalkıp kubatın 14 kubat sevgılıler gunu ıcın özel yazdıgı sarkıyı armagann ettı bana ıyce sınırlendım pufffff canım sıkkın yaaa esim beni sevmiyor sanırsam;((((((((((((((((((((

siz ne aldınız acaba ona?

Evet bence de sevmiyor.
Sizle evlenmiş ama bir kıytırık günü kutlamadığı için bence de sevmiyor .

Yapmayın ALLAH aşkına, böyle bir şey için sevmiyor denir mi ?

Ne orjinal eşiniz varmış. Kubat'ın videosunu hediye etmiŞ. Farklı. Ben olsam kahkahalar ile üstüne atlar her tarafından öperdim .

Güldürdün beni Sorcha

niye bu kadar takılıyorsunuz şu saçma güne anlamış değilim yahu

yaw her tarafında öpme o kadarcık için

Herkesin mıç mıç olduğu bu sıradan günde özel bir şey yapması sizin için neden bu kadar değer teşkil ediyor?

Güldürdün beni Sorcha

Ben hepinizin sapık içgüdüsü gibiyim bu forumda alışın artık hehehe .
Şaka bir yana, her yer derken hani üstüne atlayıp böyle boynundan yüzünün her yanından öper memişlerini ellerdim kocamın

Değişik bir anlaşma yöntemi

Bence eşiniz gayet ironi yapmış, yani 14 şubatla dalga geçmiş . Sizi sevmesi böyle basit bir şeyle asla kanıtlanamaz. Ne insanlar var eşlerine ne güzel, en pahalı hediyeleri alıyorlar, ama aklında başkaları var eşlerini aldatıyorlar. Hiç takmayın kafanıza çok basit bir mesele hediye alıp almaması.

tuhaf bir mizaç anlayışı mı var eşinizin acaba? şaka mı gerçek mi yaptıkları belli değil.

Anladım ben seni, adamı öpmeye bahane arıyon zaten

Şaka bir yana, maşallah ne güzel ya he şöyle biraz anlayışlı olsun hanımlarda.

Son mesajım bu , geyikten ban yemeyelim. Kızın konusunu da mahvetmeyeyim.

Adam olsa öpmemeye razıyım, yanımda dursun yeter

Bakma, şimdiye kadar hiç öyle güzel anlar yaşayabileceğim biri olmadı, onların karakterlerinden ötürü soğuk durmuşumdur hep.

Hadi öptüm herkesi . Konu sahibicim, birkaç mesaj kadar fazla mesajım için özür dilerim.

Bence kocan çok eğlenceli bir adam ve esprili . Dediğim yöntemi yapar sende kahkahalar ile ona ayak uydurursan her şey çok güzel olur

ayyy canımm yaa ne takılıyorsun böyle şeylere ayy erkeklerin geneli odun zaten seninde düşünüp üzüldüğün şeye bak bi kıytırık günü kutlamadı diye adamı iadam ettin.. beimkide kutlamadı ben napiim şimdi beni sewmiyor mu diyim hahah gayet de sewiyor=)) hoşş kutlamış da zaten ama esprili bi şekilde gayette gzl olmuş sen de ona atilla taşın sewgililer gününe özel yaptığı sarkıyı armağan edip bi de eline odun werebilirsin hahahahahahahah :52:

kihkihkih eşiniz çok sevimli

Aman ne 14 Şubat'ı yaa
Çokta mühim bi gün değil.. Hadi doğum günün vs. olur o ayrı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…