- Konu Sahibi terazi2126
-
kızlar bugn sevgılıler gunu bırbucuk yıllık evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde bana sogan ve maydonoz demetı yapıstı sevgılıler gunun kutlu olsun dıye ogun kendımı cok degersız hıssetmıstım uzulmustum bu yılda bsy yok ortada arada bı cıtlattım ama yok cok uzuldum bı tatlı soz soyleseydı yeterdı bana ama nerde onda o ıncelık morelım cok bozuk kalkıp kubatın 14 kubat sevgılıler gunu ıcın özel yazdıgı sarkıyı armagann ettı bana ıyce sınırlendım pufffff canım sıkkın yaaa esim beni sevmiyor sanırsam;((((((((((((((((((((
Evet bence de sevmiyor.
Sizle evlenmiş ama bir kıytırık günü kutlamadığı için bence de sevmiyor .
Yapmayın ALLAH aşkına, böyle bir şey için sevmiyor denir mi ?
Ne orjinal eşiniz varmış. Kubat'ın videosunu hediye etmiŞ. Farklı. Ben olsam kahkahalar ile üstüne atlar her tarafından öperdim .
Evet bence de sevmiyor.
Sizle evlenmiş ama bir kıytırık günü kutlamadığı için bence de sevmiyor .
Yapmayın ALLAH aşkına, böyle bir şey için sevmiyor denir mi ?
Ne orjinal eşiniz varmış. Kubat'ın videosunu hediye etmiŞ. Farklı. Ben olsam kahkahalar ile üstüne atlar her tarafından öperdim .
Güldürdün beni Sorcha
yaw her tarafında öpme o kadarcık için
Ben hepinizin sapık içgüdüsü gibiyim bu forumda alışın artık hehehe .
Şaka bir yana, her yer derken hani üstüne atlayıp böyle boynundan yüzünün her yanından öper memişlerini ellerdim kocamın
kızlar bugn sevgılıler gunu bırbucuk yıllık evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde bana sogan ve maydonoz demetı yapıstı sevgılıler gunun kutlu olsun dıye ogun kendımı cok degersız hıssetmıstım uzulmustum bu yılda bsy yok ortada arada bı cıtlattım ama yok cok uzuldum bı tatlı soz soyleseydı yeterdı bana ama nerde onda o ıncelık morelım cok bozuk kalkıp kubatın 14 kubat sevgılıler gunu ıcın özel yazdıgı sarkıyı armagann ettı bana ıyce sınırlendım pufffff canım sıkkın yaaa esim beni sevmiyor sanırsam;((((((((((((((((((((
Yok kız boyun dahil, boyundan yukarısı sadece
Değişik bir anlaşma yöntemi
İvit ben biraz çocuk gibiyim o konuda
Anladım ben seni, adamı öpmeye bahane arıyon zaten
Şaka bir yana, maşallah ne güzel yahe şöyle biraz anlayışlı olsun hanımlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?