sevgililer günü;(((

Evet sizinle evlenmiş, bir ömür geçiriyor sizinle, aynı evi paylaşıyor. Ama sevgililer gününde hediye almıyor diye sizi sevmiyor sonucuna varıyorsunuz. Vay anam vay vay... Ne acıklı hikaye...
Ya şu güne bu kadar anlam yüklemeyin, koca koca aklı başında insanlarsınız. Eşinizin sevgisini bir hediyeye nasıl indirgeyebiliyorsunuz? Şaştım kaldım. Yapmayın ya, her yerde aynı konu...

Son düzenleme:

bence uzulme bes parmak besı bır degıl bir gün olrak degıl genel manada benı sevmıyor dıye dusundun mu
bence bu gune fazla saplantılı olma bazı erkekler bole

bugünde evlı kadınlar,nıye sevgılıler gunum kutlanmıyor dıye dertlı..

ozaman ıkı gun sonra nıye evlılık yıldonumum kutlanmadı dıye ağlamayın..

en son senın baslıgına patladım,kusura bakma...

8senelik evliyim sabah evden çıkarken mucklaştık:) öğlene doğru cuma günümün hayrı ve sevgililer günümün kutluluğu ile ilgili tek sms de birtebrik aldım. cevaben -bende canım cuma günün mübarek olsun sevgililer günün kutlu olsun. ama bir sms le geçiştirme olurmu :) diye yazdım.
-daha ara yemeklere geçmedik dedi :)
bakalım işçıkışı görücez menüde neler var :)
açıkcası ben böyle özel günlere dikkat ediyorum. mutlu hissettiryor unutulmamış olması

Üzülmeyin, bizim nişanlımla ilk sevgililer günümüz, ben ona hediyesini kargoyla gönderdim, ama o bana bi şey almadı. Üzüldüm mü üzüldüm ama bir hediye için beni sevmediğini asla düşünmüyorum, takılmayın böyle şeylere.

Amaaan ben kutlasın diye beklemedim bile. Kendim mesaj attım kutlu olsun dedim, o da bana cevap attı. Bana hergün sevdiğini söyleyen ve en önemlisi hissettiren, eşim olan insandan niye böyle bir şeyi bekleyip bunu sorun edip kendimi üzeyim ki? Ne önemi var? Beklentiler yorar ve üzer insanı. Üzmeyin kendinizi.

kocis bana gelin damat figürlü biblo almis.
Degeri en fazla 5tl dir, ama olsuum düsünmüss..
Almasaydi da inanin uzulmezdim,
Sacma bi gude degilde kocam beni sewmiorr lafina da getirilmez yani.
Cok takilma.
Seni sevmese EVLENMEEEZDİ.
esinize surat yapmain bence.

Bende böyle eğlenceli eş istiyorum

anlamadınız heraldeeee ben hedıye falan ıstemıyorum......... esım sevgısını bellı edemeyen bırıdır barı bugunde bıraz agzından sevgı kelımelerı dokulseydı dıyorum kalkıp dalga gecmışsnız yaaa

sorca sana gelınce yanlıs okumussun ben hedıye pesınde degılım zaten gercı senın sevgılın yok evlı degılsın ne anlarsın kı sinir sinir seyler yazmıssın ayıp

bir tek sevgilisi kocası olanlar mı anlıyor aşktan meşkten
sizin şu dediğiniz daha ayıp.
kendi canınız yandığı için başkasının canını yakmaya çalışıyorsunuz.
cok yazık...
ben konunun gerçek olduğuna bile inanmadım başta
dalga geçer gibi yazmışsınız insanlar ne yapsın?

tmm sız yorum yapmayın lutfen

Esin gayet eglenceli biri.
herkes duygusal olmak zorunda mi.
.
Bazen bakis acimiz gercekten cok seyi degistirir.

cok komik ve sakaci bir esin var.
ustelik sevgililer gununde bunu dile getirmemis olmasini sevmiyor olarak goremezsin.sadece boyle gunleri kutlamayi komik buluyor :)

Sen de uzulmek suratini asmak yerine ayni tur sakalarla ona eslik etsen cok daha mutlu olursun dye dusunuyorum.

birinin sizi istediginiz gibi sevmemesi,sizi tum varligiyla sevmedigi anlamina gelmez,

diye okumustum biyerde...

heyyy allahım yaaa konu hedıye degıl anlayarak okuyun ltfen yenı evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde sogan maydonoz yapmıstı tmm gectık bunu benım esım sevgısını bellı edemeyen bırı ondan sadece senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…