- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi terazi2126
-
sorca sana gelınce yanlıs okumussun ben hedıye pesınde degılım zaten gercı senın sevgılın yok evlı degılsın ne anlarsın kı sinir sinir seyler yazmıssın ayıp
Adim adim bir sevgililer gunu sizinkide:) cok hos :))8senelik evliyim sabah evden çıkarken mucklaştık:) öğlene doğru cuma günümün hayrı ve sevgililer günümün kutluluğu ile ilgili tek sms de birtebrik aldım. cevaben -bende canım cuma günün mübarek olsun sevgililer günün kutlu olsun. ama bir sms le geçiştirme olurmu :) diye yazdım.
-daha ara yemeklere geçmedik dedi :)
bakalım işçıkışı görücez menüde neler var :)
açıkcası ben böyle özel günlere dikkat ediyorum. mutlu hissettiryor unutulmamış olması
Esin gayet eglenceli biri.
herkes duygusal olmak zorunda mi.
.
Bazen bakis acimiz gercekten cok seyi degistirir.
cok komik ve sakaci bir esin var.
ustelik sevgililer gununde bunu dile getirmemis olmasini sevmiyor olarak goremezsin.sadece boyle gunleri kutlamayi komik buluyor :)
Sen de uzulmek suratini asmak yerine ayni tur sakalarla ona eslik etsen cok daha mutlu olursun dye dusunuyorum.
birinin sizi istediginiz gibi sevmemesi,sizi tum varligiyla sevmedigi anlamina gelmez,
diye okumustum biyerde...
Neden sevgililer gunu ???ama bızım ılk sevgılılıler gunumuzde oyle yapmıstı hedıye falan ıstemıyorum senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana hıcbsy demedı
ama bızım ılk sevgılılıler gunumuzde oyle yapmıstı hedıye falan ıstemıyorum senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana hıcbsy demedı
sizde ona şöyle kıpkırmızı kurdeleli güzel bir demet ebegümeci ve semizotu demeti yaptırıp verin. bence yeşil soğan ve maydanozdan daha güzel olur. sana layık değil ama demeyide unutmayın amakızlar bugn sevgılıler gunu bırbucuk yıllık evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde bana sogan ve maydonoz demetı yapıstı sevgılıler gunun kutlu olsun dıye ogun kendımı cok degersız hıssetmıstım uzulmustum bu yılda bsy yok ortada arada bı cıtlattım ama yok cok uzuldum bı tatlı soz soyleseydı yeterdı bana ama nerde onda o ıncelık morelım cok bozuk kalkıp kubatın 14 kubat sevgılıler gunu ıcın özel yazdıgı sarkıyı armagann ettı bana ıyce sınırlendım pufffff canım sıkkın yaaa esim beni sevmiyor sanırsam;((((((((((((((((((((
sizde ona şöyle kıpkırmızı kurdeleli güzel bir demet ebegümeci ve semizotu demedi yaptırıp verin. bence yeşil soğan ve maydanozdan daha güzel olur. sana layık değil ama demeyide unutmayın ama
tamam öyle hediye falan almasın erkek ama maydanoz demetiyle soğan almak da biraz hıyarlık bence
Sende akşama önüne cacık yap koy
Senden bi cacık olmaz babında
kızlar bugn sevgılıler gunu bırbucuk yıllık evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde bana sogan ve maydonoz demetı yapıstı sevgılıler gunun kutlu olsun dıye ogun kendımı cok degersız hıssetmıstım uzulmustum bu yılda bsy yok ortada arada bı cıtlattım ama yok cok uzuldum bı tatlı soz soyleseydı yeterdı bana ama nerde onda o ıncelık morelım cok bozuk kalkıp kubatın 14 kubat sevgılıler gunu ıcın özel yazdıgı sarkıyı armagann ettı bana ıyce sınırlendım pufffff canım sıkkın yaaa esim beni sevmiyor sanırsam;((((((((((((((((((((
Kahkaha attımBöyle cin fikirli olmakta işe yarar bazen. Herşeyi büyütmemek lazım
bir tek sevgilisi kocası olanlar mı anlıyor aşktan meşkten
sizin şu dediğiniz daha ayıp.
kendi canınız yandığı için başkasının canını yakmaya çalışıyorsunuz.
cok yazık...
ben konunun gerçek olduğuna bile inanmadım başta
dalga geçer gibi yazmışsınız insanlar ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?