sevgililer günü;(((

sorca sana gelınce yanlıs okumussun ben hedıye pesınde degılım zaten gercı senın sevgılın yok evlı degılsın ne anlarsın kı sinir sinir seyler yazmıssın ayıp

İlahi ... Ben ağaç kovuğumuyum ki anlamayacağım ? Sevgilim yok ama olmadı değil. Olmasaydı da aşktan anlamıyor mu olacaktım?
Benim sevgilim olmadığı halde sevgiden daha çok anlıyorum bence size göre çünkü siz eşinizin sevgililer gününde size bir laf etmemesinden onun sizi sevmediğine kadar getirmişsiniz işi.
Seven insan söyleyemeyebilir, dilinde olmayabilir. Söylemiyor diye sevmediği varsayımını çıkarıyorsanız eğer ,siz anlamıyorsunuz bence sevgiden.
Komik şeyler yazdım. Ama siz komiklikten ve şirinlikten anlasaydınız zaten eşinizin tavırlarıyla mutlu olabilen bir kadın olurdunuz.
Neyse, size iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Adim adim bir sevgililer gunu sizinkide:) cok hos :))

ama bızım ılk sevgılılıler gunumuzde oyle yapmıstı hedıye falan ıstemıyorum senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana hıcbsy demedı

tamam öyle hediye falan almasın erkek ama maydanoz demetiyle soğan almak da biraz hıyarlık bence

Son düzenleme:
ama bızım ılk sevgılılıler gunumuzde oyle yapmıstı hedıye falan ıstemıyorum senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana hıcbsy demedı

Paketle iki tane hormonlu hıyar , geç dalganı

Duygularını belli edemiyen insanlar var ama sen sevgini ifade ettikçe oda alışacaktır.

sizde ona şöyle kıpkırmızı kurdeleli güzel bir demet ebegümeci ve semizotu demeti yaptırıp verin. bence yeşil soğan ve maydanozdan daha güzel olur. sana layık değil ama demeyide unutmayın ama

Son düzenleme:
Buna benzer başka bir konuda da bahsetmiştim:) ben de bir buçuk yıllık evliyim eşim nişanlı olduğumuz sene sevgililer gününde bana saksıda gül almıştı ömürlük olsun diye düşündü sanırım o son oldu zaten daha da almadı bir şey..:) ama gerçekten çok güzel açtı güller hatta saksıyı büyütmek zorunda kaldık..beni o kadar sevdi ki eşim hiç hediye beklentisine girmedim..siz hiç eşinizin sizi çok sevdiğini hissedemediniz mi ?? sevgililer günü olmasa anlamayacaktınız herhalde..sevgisini böyle günlerle ölçmeyin..her zaman ifade problemi olan bir adamdı ise o öyle devam eder..değiştiremezsiniz..

haha bence çok sevdiği için takılıyor.siz bugüne takıldığınız için sizinle eğleniyor.bugünün onun için bi önemi yok demekki.takılmayın bunlara bence gayet esprili bi eşiniz var

hayır ınsanın kendısını ozel hıssettıgı anlardan bırıdır hadı kırk yıllık evlı olsaydık neyse sevgıden anlamıyorsunuz demedım!!!!

offf daha kaç tane 14 şubat konusu açılacak

kesinlikle boşanın hemen toplayın eşyalarını doğru annenizin evine yapmayın yahı kıytırık bir günü kutlamadı diye bu dert tasa nedir canınız sıkıldı sanırım bunu da sorun ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…