- Konu Sahibi terazi2126
-
Ay çok tatlisiniz maşallah size :)Bana da çok sevimli geldi esprili adam :)
Benim eşim de bugünü çok anlamsız bulur.
Sevgiliyken ilk 14 şubatımızda sanırım belki üzülürüm diye hediye falan almıştı.
Çaktırmamıştı hiç.. Tabi ben de sonraki 14 şubatlar için beklentiye girdim
Sonra 14 şubat gelir çatar bir mesaj bile yok ben hediye almışım düşünün anam bir üzüldüm bir üzüldüm,
O zaman döküldü bana o ne saçma gün bize özel değil nesini kutlıycaz bırak Allah aşkına falan..:26:
Ben de o gün bugündür 14 şubat için hiç bir şey yapmam da beklemem de..
Dün uzanıyoruz. Sohbet ediyoruz. Laf arasında Sevgililer günün kutlu olsun dedi.
Ben böyleyim ama heee senin de
Dedi ki aşkım sana ben hediye aldım ben: heeeeeeee tabiiiii diye ağız yamulttum.
Diyo ki ne heeee valla aldım :)
Dedim sen 14 şubata önem vermezsin bir kere. Dalga geçtiğini biliyorum.
Salona git konsolun en alt çekmecesinde dedi.
Dondum bakıyorum yüzüne gülüyor.
Gidip bakasım var ama içimden diyorum ben bir şey almadım:26:
Sonra gidersem bir şey bulamam kahkahalarla güler oltaya gelmiş olurum.
Yarı kalktım yarı yattım o haldeyim
En son valla dedi. Koştum
Baktım tektaş...
Benim tek taşım kırılmıştı sevgiliyken aldığı ince bir şeydi..
Ne zamandır almak istiyordum zaten 14 şubat için almadım dedi.
İnsanın hoşuna gidiyor tabi böyle şeyler seni anlıyorum.
Ama gerçekten sonra ben de hakverdim anlamsız bir gün..
Doğum günü yıl dönümü olsa çok haklısın.
Ay çok tatlisiniz maşallah size :)
heyyy allahım yaaa konu hedıye degıl anlayarak okuyun ltfen yenı evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde sogan maydonoz yapmıstı tmm gectık bunu benım esım sevgısını bellı edemeyen bırı ondan sadece senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana
şu özel günlerde sevinenden çok üzülenlerin sayısı artıyor
internet ortamında herkes hediye resmi çiçek resmi koyarken sevgilisi bir şey yapyan bir kız gördü mü eyvahhhh kavga çıkacak demektir
Sende uzuldugun seye bak. Esimde bana sevgililer gunu icin pasta yaptirmis. Sonrada beni yemege goturuyordu. Guzel biryerden kopru ustunden geciyorduk. Resmimi cekmesini istedim. Ilkini becermedi. Ikincisini tarif edim dedim. Simdi sana bir vururum bu kopruden asagi ucarsin dedi. Hem gunum berbat oldu. Hemde iki gundur konusmuyoruz ve ayri odalarda kaliyoruz. Bu daha iyi degilmi: ) kutlamadiysa kutlamadi uzuldugun seye bak. Bunlarin cogu mal. Okumusuda, okumamisida: ( O yuzden tatli canini uzme deymez. Sevgiyide boyle seylerle olcme. Sevgi menfattir zaten. Hakiki olan asktir: ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?