- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
AhahahahahhahDaha once yazdimda ben harclik vercem benimkine, git kendine bise al diycem.. napiim ayol odunluk parayla :)
He bencede.. erkek yapsa kadin ucarda kadin yapinca bilemiycem.. erkege cicek gondermek gibi bisey yanii
Hahaha para daha ii degil mi ama :) ister atarsin ister harcarsin ister asar golgesinde yatarsin :)))Ahahahahahhahaynı kocam git kendine bisey al diyor
Evet bide su instagram filan mahvetti bizi ablam yaa... boyle hazirla masayi foto cek.. sonraa oyyyss kocisim bana neler yapmus surprizzz :)çoğu şeyi kendimiz için yapıyor erkekleri bahane ediyoruz sanki
Sonrada adam bizim gibi düşünemeyince(bu mümkün mü? Tabiki hayır) beni sevmiyor odun öküz vb oluyor
Bi dur ya seviyorda senin gibi pembik değil
Oyu olmaz mı ben o parayla market market dolaşıp beğendiğim bir dünya şeyi alıyorum o alsa bir tutam solacak çiçeğe dünya para verirHahaha para daha ii degil mi ama :) ister atarsin ister harcarsin ister asar golgesinde yatarsin :)))
Instaya bir bak daha neler var millet kafayı bozmuş bir dolap resmi yüklüyor elli çeşit tabak çanak sunum çantası sepeti alışveriş sepeti kizartmayi almış tel sepete koymuş altından yağlar akacak bir dünya bulaşık cabasi koy koca bir tabağa ortadan ye dimi hic üşenmiyorlarbu gerçek mi?
biri bunu cidden yapmış mı?
Gösteriş budalağı gül geç canım ya:)))Evet bide su instagram filan mahvetti bizi ablam yaa... boyle hazirla masayi foto cek.. sonraa oyyyss kocisim bana neler yapmus surprizzz :)
Ole yapiom ztn cogu zmn bakmiom bile gozum kaniyo :)Gösteriş budalağı gül geç canım ya
Göz kanaması dedinde bu ev ve onun felsefesi gerçekte var işte :)))Ole yapiom ztn cogu zmn bakmiom bile gozum kaniyo :)
Ay icim daraldi 30 sn icinde:)Göz kanaması dedinde bu ev ve onun felsefesi gerçekte var işte :)))
https://www.google.com.tr/amp/s/www.cnnturk.com/amp/yasam/konyada-gozleri-kor-eden-ev
Buna vereceğiniz paraya bence güzel bi kıyafet al süslen normal tabaklar tercihim olur benimArkadaslar sevgililer gunu icin ne yapicami bilemiyorum.. bu seti begendim sizce nasil alsam guzel olur mu? Fikirlerinize ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?