Sevgililer gününde ne yapmali?..

He bencede.. erkek yapsa kadin ucarda kadin yapinca bilemiycem.. erkege cicek gondermek gibi bisey yanii
çoğu şeyi kendimiz için yapıyor erkekleri bahane ediyoruz sanki
Sonrada adam bizim gibi düşünemeyince(bu mümkün mü? Tabiki hayır) beni sevmiyor odun öküz vb oluyor
Bi dur ya seviyorda senin gibi pembik değil

Evet bide su instagram filan mahvetti bizi ablam yaa... boyle hazirla masayi foto cek.. sonraa oyyyss kocisim bana neler yapmus surprizzz :)

Hahaha para daha ii degil mi ama :) ister atarsin ister harcarsin ister asar golgesinde yatarsin :)))
Oyu olmaz mı ben o parayla market market dolaşıp beğendiğim bir dünya şeyi alıyorum o alsa bir tutam solacak çiçeğe dünya para verir hayır kurutsan heryer batar ıslasan kokar
Saksı çiçeği alsa yine bir nebze de onu da akıl edemezen iyisi para

bu gerçek mi?
biri bunu cidden yapmış mı?
Instaya bir bak daha neler var millet kafayı bozmuş bir dolap resmi yüklüyor elli çeşit tabak çanak sunum çantası sepeti alışveriş sepeti kizartmayi almış tel sepete koymuş altından yağlar akacak bir dünya bulaşık cabasi koy koca bir tabağa ortadan ye dimi hic üşenmiyorlar

Erkekler bu tip şeylerden hoşlanmazlar canım.
Küvetin çevresini kırmızı gül yapraklarıyla ve mumlarla donatırsan çok daha mutlu olur bence.
Sevgililer günü böyle bir masada yemek yemek için değil ama sevişmek için iyi bahane bence

Bence erkeklerin bu tip sürprizleri beğenmemelerinin sebebi masraf
Kendileri de yapıp masrafa gireceklerine, 1-2 beğenmiyorlar kadın da pes ediyo
Uyanıklar

Acayip cirkin ya la bunlar
Ben erkek olsam evde boyle sofra gorsem gulmekten bir sey yiyemem

Masa özenli romantık olsun tabi de o çay muhabbetini anlaamdım:) hiç kalkışma bence derim onun yerine yemekten sonra yapabilceğinz müzik keyfi olabilir güzel giyiinin ve ritme kaptırın kendinizi:) çayı boşverinn derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…