Sevgililer gününde ne yapmali?..

Yaaa kızlar :)) bura inanılmaz geyik ortammış bütün sıkıntım derdim gitti :))

Tutkular oturmuş yenmeyi bekliyor.
Ben şahsen mumları sandalyeye oturtmanı beklerdim:)) muazzam yorumlar.
Bu yıl eşime iki kişi maksimum 100 tl tutacak bir yemek ısmarlayacağım:) 100 tl civarıda bir hediye düşünüyorum.
Beklentim 250 tl lik bir hediye :)) her şeyi planladım ama sürprizz.
Bütçeniz el verdiği ölçüde bir şeyler yapın böyle masa hazırlamayın bence. Ayıracak büyük bütceniz yok ise. Sinema+kahve keyfi yapıp evinize dönebilirsiniz.

Ne aldınız ya erkek arkadaşım beni yemeğe çıkaracakmış ama ben hala ona hediye düşünmedim. :/ Benim de aşağı yukarı sizin kadar bir bütçe harcamam lazım.

Ben kocisim bu sene evlilik yildonumumuzde, yilbasinda nobetci oldugu gibi 14 subati da pas gecmedi.
Tutkular yalniz, sandalyeler bos

Ne aldınız ya erkek arkadaşım beni yemeğe çıkaracakmış ama ben hala ona hediye düşünmedim. :/ Benim de aşağı yukarı sizin kadar bir bütçe harcamam lazım.
Ben george hogg kravat+kol düğmesi+Mendil oluşan bir set kuzum:)
Şık güzel bir set. İşi içinde uygun özel günlerde kullanır diye düşündüm. Daha sporr şeyler severse harika deri bileklikler var beymende altınyıldızda tommy de 100-150 arası.

Arkadaslar sevgililer gunu icin ne yapicami bilemiyorum.. bu seti begendim sizce nasil alsam guzel olur mu? Fikirlerinize ihtiyacim var..
geçen yıl...güzel elbise giydim bi kaç yeri mumla süsledim sadece Eşimde balık aldı balık yedik film izledik ...bide hediye iç çamaşırı aldım hem kendime hem ona bu kadardı ve keyifliydi :) bu sefer tatile gidicez 3 günlük ...Keyifli olun bence o gün ve kendinize bişeyler alın ya boşverin tabakları

Kol düğmesi takmaz da bileklik alırsam takar mı emin olamadım bir bakayım oralara da dediğiniz gibi iyi fikir. Çok teşekkür ederim. Eşinizle mutluluklar dilerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…