Sevgılıler gunuymus.......

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Sevgılıler gunu mu o nasıl bısey acaba yasayan varsa guzellıklerını anlatsın ben yasamadım da hıc ole bır duyguyu.....................

sevgilin varmı kutlamadımı yoksa sevgilinmi yok varsa takma canım bnm kocamdabak karşımda ne bir hediye ne birşey ama diğer günler sevgi olsun yeter dert etme canımm bende sallıyom gidiyo

sevgilin varmı kutlamadımı yoksa sevgilinmi yok varsa takma canım bnm kocamdabak karşımda ne bir hediye ne birşey ama diğer günler sevgi olsun yeter dert etme canımm bende sallıyom gidiyo

canım nısanlıyım bekledım bekledım gelmedı geldı yarım saat once ıs yerıme cıcek yaptrmıs kolye setı almıs nasıl sevındım ya ılk defa yaptı nasıl hosuma gıttı ya ınsallah senın kı de akıllanır ve yapar :)tesekkurler destegın ıcın :)

şansa bak benimde sevgilim var ama ne kutladı nede hediye aldı zaten bikaç gün önceden belli etmişti saçma geliyomuş ona sevgililer günü sevgilisi olupta yalnız olanlardanım

çok sevindm canım bak süpriz yapmış
şansa bak benimde sevgilim var ama ne kutladı nede hediye aldı zaten bikaç gün önceden belli etmişti saçma geliyomuş ona sevgililer günü sevgilisi olupta yalnız olanlardanım
canım üzülme bence fikri normel herkes aynı olmaz dert etme

sewgililer günü bana çok saçma geliyo bana göre hergün sewgililer günü bana normal günlerde hediye almıcak süpriz yapmıcak 14 şubat die hediye alıp gelicek istemem 9 senedir de böle benim ilişkim bana normal bi günde hiç beklemediğim zaman gelsin süpriz yapsın beni mutlu etsin TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM

Valla normal Bigünden hiç Bi farkı yoktu.. işten çıktım gittim yanına, 1 saat uyudum, uyandım, sonra annem o Ben masaj yaptırmaya gittik =) çok şanslıydı Bugün
masaj salonunda çekilişe katıldık ona infrared sauna Bileti çıktı, Bana verdi Biletini yarın sauna ya giriciiimm hehehe =) 3 yıldır özel Bi kutlama yapmayız sevgililer gününde =) Böyle sıradan sıradan geçer..

Benim eşim herzaman kutlar sevgililer günümü bana parfüm almış.bugün sabah bebişime baktı bende biraz geç kalktım.

Esim sagolsun cok incedir ozel gunleri hic ama hic unutmaz.Bana bugun cicek almis, en sevdigim parfumden almis gene ve tabiki bir kutu cikolata:)))) Gercekten cok sevindim :)))))))))

ne mutlu allah bozmasın:):)

Ay benim esim cok fena ya... iki gun once dogum gunuydu dogum gunuyle sevgililer gunu cok yakin oluyo bizde birer gun arasi. Neyse bisi yapma dogum gunune dedi istedigi bisey vardi alsin diye parasini onceden vermistim ona.... neyse aldi onu... eve geldi hem bisi yapma dedi hemde aaa dogumgunu pastasida yok dogum gunu surprizi hediyesi de mi yok demeye basladi istemem yan cebime koy... neyse ertesi gun icim fena oldu gittim gene sevgililer gunu hediyesi vs diye iki kat fazla hediye aldim verdim cunku icim ciz etti oyle deyince. pastada aldim napiyim galiba seviyo boyle seyleri yapma gerek yok diyor ama bekliyor gibimede geldiDD

neden gerek olmasın ki, bi defa daha sevgini söylemeye, ve pasta yemeye bahane işte

bende sevgililer gununu sacma bulurum,
kutlayanlari yargilamiyorum kimse yanlis anlamasin
ama, disariya cikmamiza bile gerek yok internette nereye tiklasan
sevgililer gunu hakkinda bsyler goruyosun o kadar siradanlasti ki...

bence bi yildonumu bi dogum gunu kadar anlamli degil, cunku kisiye ozel degil...
yildonumu, dogum gunu size ozel oluyor ve bu gunleri sevdiginizin hatirlmasi bile guzel...

gozune sokulmuyo bunlar cunku, kendi hatirliyo
ben ne sevgililer gununu, ne anneler nede babalar gununu kutlarim...
gonlunden kotugu zaman verilen hediye, yapilan jestin kiymeti coook daha fazla

Son düzenleme:
neden gerek olmasın ki, bi defa daha sevgini söylemeye, ve pasta yemeye bahane işte

Ne biliyim sekerim anlamadim ki bozuldum zaten ...hem alma dedi benim alcam bisi var dedi 2 gun once parasini verdim kendi begenip alcakmis. neyse aldi kendi hediyesini... neysem efendim eve gelincede surpriz yok mu pasta yok mu diye iclenmeye basladi. yapma bisi dedi yapmamistim bendeDDDD ne biliyim boyle cok kiymet verdigini alalalal bazi erkekler seviyor herhalde... pastasini bile sordu yani :)))))))))

valla sevgililer gününü bilmemde anneler gününü kutlamazsak bittik valla, konu dönüp dolaşıp analık hakkına gelebilir

istemem yan cebime koy diyo yani
biz hep erkeklerden bekliyoruz ama onlarda en az bizim kadar bekliyo aslında

valla sevgililer gününü bilmemde anneler gününü kutlamazsak bittik valla, konu dönüp dolaşıp analık hakkına gelebilir

yok ben anneler gununde anneme anne bak onlar anneler gununu degerli
bulmuyorlarki, degerli olsaydi birilerinin bunu gozlerine soka soka hatirlatmalari gerekmezdi
iclerinden geldiginde hediyelerini verirlerdi diyorum annemde haklisin diyo babam desen kendi dogum gununu bile hatirlamaz hatta bence babalar gununun tarihinide bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…