Sevgililerin aileleri anneler gününde ziyaret etmesi

mavimser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
266
22
68
Diğer
arkadaşlar daha arada nişan söz olmadan erkeğin ve kızın anneler gününü,babalar gününü kutlamak için bir birlerinin evlerine gitmeleri doğrumu bu konuda düşüncelerinizi acil öğrenmek istiyorum.

bence gereksiz ama ilişki uzun sürmüşse oladabilir, şahsen ben çekinirdim
ama şu da var daha önce gidilmişse veya anne ile tanışılıyorsa o anne en azından bir telefon beklicektir

Kaç yıllık ilişki olduğuna,yaşlara,aile yapısına bağlı..
Ama bence bir telefon yeterli özellikle de kız açısından ,kızların evlenmeden önce erkeğin ailesiyle yakın olmasını hoş bulmuyorum.
Evlilik sonrası için ama yine de aile yapısına göre değişir bu durumda.

erkekte kızda 30 yaşında 3 yıllık ilişkileri var daha önceden herikiside birbirlerinin ailesiyle tanıştı fakat arada nişan söz olmadan da evlere gidilmesi nasıl karşılanır ki.sizce ne yapılmalı budurumda

30 yaş ve aileler tanişmiş
bence gidilmesinde bi mahsur yok gibi ama gereklimi dersen işte o biraz tartışmalı

Niye nişanlanmıyorlar ,yaşları da gelmiş ?
Daha önce aileler ile tanışılmışsa gidilebilir ama bence evlere gitme faslı çoktan geçilmiş.

İlişkinin ciddiyetine göre değişir
30 küçük bir yaş değil,3 yılda az bir zaman değil
Ailelerle olan yakınlığa göre değişir tabi

Eğer daha önce ailelerle görüşülmüşse gidilmesi gerekir bence. Sonuçta anneler günü. Komşularımıza bile uğruyoruz kutlamak için. Birşey kaybettirmez aksine sevgi kazandırır.

arada resmi birşey olmadan gitmek çooooooooooooook saçma hatta saçma ötesi

bende böyle düşündün ama bu kız daha aile ile tanışmadan eve anneler günü babalar günü hediyesi göndermiş biri.böyle yapınca insan nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyor

kac yıllık ılıskı olduguna baglı canım .
aylık bı ılıskıyse gıdılmez ama ,ılıskı senelere
dayalı ıse gıdılmelı dıye dusunuyorum .
senelık ılıskıler de zaten ıllakı aılelerle
tel gorusmesı falan olur .yanı az da olsa
bı samımıyet olusmus oluyor .

3yıllık bir ilişkide sadece 1 kere geldi ve samımıyet faln yok telefonlada hiç aranmış değil.üstelik daha hiç tanışmadan eve hediye göndermiş birisi böyle

erkeğin ve kızın bir birlerinin evnıe sadece bir kere gittiler ve aileyle samimi değiller

Canim kendinden mi bahsediyorsun baskasindan mi? Kendinden bahsediyorsan neden 3 cu sahis kullaniyorsun... acik acik soyle boyle oldu yaz gelecek tepkilerden mi korkuyorsunda baskasiymis gibi anlatmissin.

Anneler ve Babalar Günü gibi günleri tamamen ticari bulan biri olarak, kendi annemin ve babamınkini kutlamak yetiyor.

Yarın bir gün istesenizde istemeseniz de evlenince, nişanlanınca kutlayacaksınız zaten.

Şimdiden bulaşmayın bence. Ne gerek var ? Hem bu tarz bir şeyi bana biri yapsa, daha gelinim değil vs...

Yaranma çabası olarak algılarım. Bence şimdiden gerek yok.

İnsanları beklentiler içine sokmanın manası yok canım.

arada resmıyet olmadan boyle seylerın dogru oldugunu dusunmuyorum, ne kadar oyle dusunulmez densede, erkek tarafının gozunde bıraz hafıfe alınmış ızlenımı oluyor resmıyet olmadan,

bende böyle düşündün ama bu kız daha aile ile tanışmadan eve anneler günü babalar günü hediyesi göndermiş biri.böyle yapınca insan nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyor

Ben böyle kızları anlayamıyorum.
Yahu daha ortada resmi bişey yokken ne diye erkeğin ailesine yaranmaya çalışıyor gibi hediye gönderilir ki.
Hem ilerde olacak yada olmayacak neyin garantisi var şu devirde?
Daha aileler tanışmadan hediye falan gönderiyorsa zorunlu yani göndermek zorunda çünkü bu insan zaten göndermeye alışmış.
Kız dediğin biraz ağır olur ama çevremde böyleleri var ve evlendikten sonra hiç de iyi şeylerle karşılaştıklarını görmedim.

Arada söz,nişan gibi bi ciddiyet yoksa erkek olsun kız olsun birbirlerinin ailelerinin evlerine gitmelerini doğru bulmuyorum,her şey yerinde ve zamanında yaşanınca güzel.

Tanismadan hediyemi gondermis? Kaleyi icerden fethetme taktikleri sanirim. Gereksiz bir hamle bence.

Her sifatin bir ozelligi var. Bazi seyler flort halindeyken yasanirsa ne ozelligi kaldi sozun, nisanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…