• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilileriniz/Eşleriniz light mı, taş fırın mı?

Sevgiliniz/Eşiniz light mı, taş fırın mı?

• Light

OY: 34 29,6%
  • Taş fırın

OY: 81 70,4%

• Ankete Katılan
    115
İşi gereği olabildiğince sert tavır içinde fakat yanımda kuzuların kuzusu. Yanımdaykenki tavırlarını ve konuşmalarını iş çevresi görse, 'vay be! bize esip gürleyen herif meğer hanım köylünün tekiymiş' derlerdi kesin.

Aynen benimkisi de böyle. Hatta aynı yerde çalışıtğımız zamanlar çalışanlar ondan isteyecekleri birşeyi bana istedilerdi. Biz söylesek kesin bağırır, haşlar ama sana birşey yapamaz, sen söyle derlerdi :60:

ne lıght ne tas fırın :64::64::64: herseye maydonoz olmaz... gereksız yere kıskanclık yapmaz (bende ona)... adam gıbı adam ıste :52::52::52::52::52::52::52:

bende çok hötzötü sevmem tersi herşeyede sırf benim için tamam diyeni..yani nerde nasıl davranacağını bilecek..kısacası ikisinin karışımı:))

bana karşı light:21:
dışarıya karşı taşfırın :23:

aynen :))
böylesi daha ii valla ..
dışardan o ne derse o olur sanıyorlar halbuki onu yöneten benim kimse bilmiyor :))
kayınvalidem de sanıyorki oğlu ne derse o oluyor hoşuna gidiyordur bu durum :))
geçenlerde lafı geçti dedimki üzgünüm ama oğlun sandığın gibi değil , bizim evde ben ne dersem o olur ,eşim de yanımdaydı ,doğru diyo valla dedi ,kaynanam feci bozuldu ,hayalleri suya düştü sanırsam :))
ama bu durum bana keyif veriyor ,yani gizli yönetici olmak güzel bişey yaaaaaa ..
zaten eşimi benim yanımda gizli kameraya çekip göstersem anası bile bu benim oğlum olamaz der :))
çünkü onlara karşı gayet sert ,kaynanam çekinir eşimden çok bi laf demeye :))
halbuki oğlu peşimde dört dönüyor :))
bi kere görümcem farketmiş bu durumu ..
valla sana helal olsun abimi nasıl bu hale soktun demişti ,ben de bak da öğren koca nasıl yönetilir demiştim :))
çok fenayım çok :))

Son düzenleme:
taş fırın ama nedense bana gelince tamam aşkım diyebiliyo bazen buna sinir oluyo ama benim çok hoşuma gidiyo :)))

kendine sorsak ondan taşfırını yok
evde görseniz ben yatarım o temizlik yapar o derecede

ay ben bu konuyu ne ara açmışım:52: o zamanlar benimkinin light olduğunu düşünüyordum ondan açmışımdır herhalde:1: hala öyle gerçi:1: yeri geldiğinde taşlığı tutuyor ama lightlığını geçemiyor pek:1:

Bi yarısı light, diğer yarısı taş olmalı :D Çünkü ben ne light erkek severim ne de taş fırın erkeği. Zaman zaman ikisinden de biraz olmalı. İşte bu yüzden sevgili bulamıyorum işte :D :D

Back
X