Herkese merhaba.hayatımın şokunu yaşadığım bir dönemdeyim.sevgilimle(10aylık ilişki) nişan hazırlığı yapıyorduk ve benim onu aileme söylememe 2-3 gün vardı 1 ay sonra aile tanışması ve nişan tarihi belirlenecekti.
Bayramda ailesinin yanına gitmeden önce normal evde otururken benim sana bir şey söylemem lazım dedi ve ben evlenip ayrıldım dedi.(hiçbir sıkıntı yok ilişkimizde gayet üzerime titriyor seviyoruz birbirimiz bütün şifreler elimde ve daha önce hiçbir yalan ihanet durumu olmadı gayet güveniyorduk birbirimize.)
Tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü başladı anlatmaya beni bırakırsın tanımak istemezsin diye söyleyemedim.boşanmış insan psikolojisini bilmiyorsun seni çok seviyorum ve kaybetmek istemediğimden ben tek gerçek ilişkim sensin anlatamadım diye anlatmaya başladı.3 haftalık bi evlilik 2 sene önce boşandık vekâlet babamda ben hiçbir sürece dahil değilim dedi para mevzusundan kaynaklı bir süreç olmuş.
Tabi ben şok.ağladım zırladım onu anlamaya çalıştım neyse yola çıktı bayram için ailesinin yanına ben bunu ablama anlattım nüfus kayıt örneği istedi direk e devlet şifresini istedim ondan ,sürekli bana süreç iptal değil dimi diyordu (nişan,tanışma) şaşırdı vermedi sonra zorladım bana örneği at dedim sonra buldu şaşırdı kendisi hala evli yazıyor nasıl ya hala düşmemiş falan 2 sene önce biten şey nasıl hala düşmez dedim.ve zorlayınca anlatmaya başladı meğerse 4 ay önce bitmiş dava çekişmeli gidilmiş karşı taraf altın talebinde bulunduğu için ve ben bunu zorlamasam bilmeyecektim .tabili kıyamet koptu. Bütün hakaretleri ettim sinir krizleri arkadan ailesi oradan benimle konuşuyor (bu arada artık ailesinin baskılanmasıyla cesaret alıyor ciddi yola girmeden anlatıyor yoksa tepkimden çekiniyor)
Velhasıl kelam bana sürekli yeminler ediyor seni kaybetmekten korktuğum için diyemedim boşanmış insanlara hep önyargılı bakıyorlar sen benim hayatımdaki en değerli insansın seninle ciddi bi yola girmek istediğimi kanıtlamak için buraya kadar getirdim.günübirlik olsa hala demezdim bu yola bile girmezdim.benim seninle ne kadar ciddi düşündüğümü gör istedim lütfen planları iptal etme hazırlıklarımız devam etsin .o benim için kâğıt üzerinde bi evlilik hataydı cahillikti gibiler söylüyor
Velhasıl kelam kafam çok karışık durumda ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrıldım tabiki bana yorum yapın onu da anlıyorum ama yalanlarını kaldıramıyorum .ona söylediği gün anlatmak istediğin başka bir şey var mı dediğimde tek celsede söyleseydi anlardım ama ertesi gün yeni başka gerçeği saklaması beni çok düşündürüyor