Sevgililikten Grup Arkadaşlığına...

Hem komik hem korkutucu buldum kac yasına gelmiş adam artık ablasının etegınden ayrılmalı diye düşünüyorum. Ciddi bir konuşma yapmalısınız. Tamam ablaylada vakit gecirin ama her zmaan olmaz.

Onlar da süper anlaşıyor değiller tartışmalarda ablası alttan alıyor bu şekilde devam ediyor.Birlikte yaşamalarına rağmen çoğu zaman kendisini odaya kapatıyormuş erkek arkadaşım. Yani yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyormuş peki aynı ihtiyacı neden ikimizin yalnız kalması için de hissetmiyor çok garip
Boşver ruhu problemli insanla uğramak kadar zor bişey yok. Kendini mutsuz etme.

25 yaşındasınız, hayatınızın en güzel yıllarını yaşıyorsunuz. Böyle saçma sapan bir ilişkiyle zaman kaybetmek ne kadar mantıklı sizce? Bence duygularınızdan çok mantığınız ağır basmalı. Size ayak uydurabilecek, sizi anlayabilecek, gençliğinizin tadını çıkarabileceğiniz biriyle olmaktansa böyle biriyle olmak bir çeşit işkence bence.

Biliyor musunuz kalbime dokundu yazdığınız, yaşamam gerekenin bu olduğunu biliyorum. Ama sevdiğim adamı bu şekilde kaybedecek olmak çok acı.
Teşekkür ederim

Biliyor musunuz kalbime dokundu yazdığınız, yaşamam gerekenin bu olduğunu biliyorum. Ama sevdiğim adamı bu şekilde kaybedecek olmak çok acı.
Teşekkür ederim
Gerçekten çok üzüldüm, özür dilerim. Sadece duygularımıza kapıldığımızda dışarıdan birinin bizi silkmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim de bir zamanlar böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Bir hemcinsiniz olarak sadece farkındalık oluşturmak istedim iyiliğiniz için.Umarım her şey gönlünüzce olur

Gerçekten çok üzüldüm, özür dilerim. Sadece duygularımıza kapıldığımızda dışarıdan birinin bizi silkmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim de bir zamanlar böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Bir hemcinsiniz olarak sadece farkındalık oluşturmak istedim iyiliğiniz için.Umarım her şey gönlünüzce olur

Çok teşekkür ederim. Beni silkelediniz zaten bu yüzden üzüldüm. İnsan bildiğini kendine itiraf edemezken başkası söyleyince yıkılıyor. Çok sağolun umarım sizin için de her şey gönlünüzce olur..

Söylediğine göre aramızdaki doğal ilişki ve samimiyetten dolayı planlara dahil olmuş. Benim böyle düşüneceğimi tahmim edememiş ve çok kırılmış bu yüzden

Allah Allah bence işine öylesi gelmiş. Tamam basta dusunememis olabilir ama sizin yazdiginiz mesaj gayette kibar. Tamam ablacım farkedemedim siz daha cok basbasa vakit gecirin tabi demek yerine kirildim kustum triplerine girmis. olgunluk yok ablada. halbuki kendine baska arkadaslar bulsa belki kafasina gore birine denk gelip evlenecek.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sevgilimle konuştuk ve benim kafamı anlayamadığını söyledi şu an ayrı gibiyiz konuşmuyoruz. Ablasına durumu yanlış aktarmasın bunca zamanımız birlikte geçti diye onunla konuşmak istedim.
Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak

korku filmi gibi :KK57: Balayina da birlikte mi gideceksiniz?

O çok iyi dediğiniz ablası, ya saf ötesi saf ki hiç zannetmiyorum, ya da gayet güzel sinsi ve işine geldiğini yapmaya devam ediyor, gayet de normalleştirmiş.

İnsan sevgilileri yalnız bırakmak için aradan kaçmayı hiç mi akıl edemez?
Hiç mi "Gençler çift olarak niye gezmiyorsunuz siz aa, bi salın beni ahaha" deyip espriyle kaçmaz, hiç mi erkek kardeşini "Napıyorsun olm sen? Bak ilişkiniz böyle olmaz" diye uyarmaz? Kendisinin rahatsız olması lazım bu tabloda, öyle meraklı gibi her teklife koşacağına.

Ben de ablayım yani bilirim normal abla-kardeş ilişkisini ve bir de oğlum var.
O dünyalar iyisi(!) ablaya da güvenmeyin, kardeşinin parazit ikizi olmuş çok güzel.
Kim bilir çocuğun beynini kaç farklı yalnızım, korkuyorum, bir sen varsın kardeşimli ağlama seansıyla yıkadı da bön etti.

Konu sahibi 25 sevgilisi 32 yaşındaymış. Sevgilisi hiç olgun değil , bazı üyeler erkeklerin daha büyük olunca daha olgun olacağını söylüyor, demek ki öyle değilmiş.

Lamujermuerta sevgiliniz değişmez bence ablasına çok bağımlı. Umarım ne karar verirseniz verin mutlu olursunuz.

O çok iyi dediğiniz ablası, ya saf ötesi saf ki hiç zannetmiyorum, ya da gayet güzel sinsi ve işine geldiğini yapmaya devam ediyor, gayet de normalleştirmiş.

İnsan sevgilileri yalnız bırakmak için aradan kaçmayı hiç mi akıl edemez?
Hiç mi "Gençler çift olarak niye gezmiyorsunuz siz aa, bi salın beni ahaha" deyip espriyle kaçmaz, hiç mi erkek kardeşini "Napıyorsun olm sen? Bak ilişkiniz böyle olmaz" diye uyarmaz? Kendisinin rahatsız olması lazım bu tabloda, öyle meraklı gibi her teklife koşacağına.

Ben de ablayım yani bilirim normal abla-kardeş ilişkisini ve bir de oğlum var.
O dünyalar iyisi(!) ablaya da güvenmeyin, kardeşinin parazit ikizi olmuş çok güzel.
Kim bilir çocuğun beynini kaç farklı yalnızım, korkuyorum, bir sen varsın kardeşimli ağlama seansıyla yıkadı da bön etti.

Çok haklısınız. ikimizin tek yaptığı ayda bir kere konsere gidip bir kere dışarda kahve içmek olmasına rağmen kalan tüm günlerde üçümüz takılmayı normal karşılıyorlar. Hatta ablası ikilimi üçlümü diyerek çetele tutmayıp anı yaşamam gerektiğini söylüyor..

Ne yapmayı düşünüyorsunuz konu sahibi sizden 2 yaş küçüğüm valla ömrümün en güzel yıllarını böyle birileriyle kaybetmek istemezdim.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz konu sahibi sizden 2 yaş küçüğüm valla ömrümün en güzel yıllarını böyle birileriyle kaybetmek istemezdim.

Zaten şu an konuşmuyoruz ayrıldık gibi... Sanırım devam etmek istemiyorum ben de ama çok yeni ne hissedeceğimi bilmiyorum

Amaaaan kaç kızım kaç bu adamla asla olmaz.gorumcen bordo bereli çıkmış resmen sana kendini melek gibi gösterip aranıza sizmis.boyle ilişki mı olur hayatta rahat vermez size bu kadin evliliğiniz de yürümez ilerde

Olmaz. Sağlıksız bir ilişki biçimi. Üstelik bunun bir problem olduğunun farkında değiller. Kişisel görüşüm psikolojik yardım almaları ve kabul etmiyorlarsa ayrılık

Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak
Siz abla kardeş olduklarina nerden eminsiniz? Sosyal medyada falan canim ablam gibi paylaşım yapması lazım bu tiplerin var mı öyle paylaşımları
Sizi tehdit etmis ablasi bir süre yokum çetele tutma ani yasa diye devam etsende cok cok büyük sorunlar olacak kiz sana hepten bilendi.

Bir süre ben yokum nedir ya? Sanki üç kişi ilişki yaşıyorsunuz. Şaka gibi. 40 yaşında kadına yakışıyor mu hiç bu tavırlar?

Sakın geri adım atmayın. Ablasıyla ilişkisinde mutluluklar dileyip çıkın.

Back
X