Merhaba arkadaşlar,
Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Bir gelişme oldu. Ablasına uzun bir mesaj attım ve derdimi anlattım. Ayrılık noktasında olduğumuzu ve kavganın nerden çıktığını söyledim. Onu çok sevidğmi birlikte planlarımızdan çok mutlu olduğumu ama iki kişilik plan hiç yapmadığını vurguladım. Ablasının beni anlamasını beklerken kendisi '' çok kırıldığını biz üçümüz samimi güzel bir ortam yarattığımız için planlara dahil olmak istediğini önemli olanın o güzel frekansı uyumu yakalamak olduğunu ve 2li bu kadar plan yaptık 3lü bu kadar yaptık diye çetele tutmamak gerektiğini, plan olunca hissetmek anda huzuru yakalamak hesap kitapsızca tadına varmak gerektiğini '' söyledi. Ayrıca kendnizi dinleyin bir süre neleri karşılıklı tolore edebileceğinizi düşünün birlikte devam etmeye karar verirseniz sonunda '' ben bir süre yokum'' dedi. Ben de kırılmasına gerek olmadığını onu çok sevdiğimi onunla bir şeyler yapmaktan mutlu olduğumu sorunun ikimizle alakası olduğunu söyledim ama o artık huzursuz hissedeceğini bizim iyiliğimizi düşünürken bu şekilde tartışmış olmamızın onu çok üzdüğünü hiç bu tartışma olmamış gibi davranamayacağını söyledi.
Ne diyorsunuz? Ablası bir kadın olarak beni anlayamadı. Bide üstüne ben yokum bir süre dedi. Yani barışsak bile ablasının kendisini geri çekmesi zaten erkek arkadaşımı yaralayacaktır.. İyice cıkmaza girdi..