Sevgililikten Grup Arkadaşlığına...

Ben 25 yasindayim bahsettiğim arkadaslarim biraz abartılı buluyordu ama ben bu durumdan rahatsız değilmişim gibi şartlarım kendimi hep çünkü erkek arkadaşımla iyi anlaşmak ablasıyla iyi olmaktan geçiyordu...
Tesekkurler mesajınız için malesef kendimi tutamadım ve çıkıştım o da şu an benim nankör ve doyumsuz olduğumu düşünüyor..
Aslında ablasını istemiyorum değil dediğim gibi ablasını seviyorum ikimiz de görüşüyoruz bazen ama dengeli olması gerekiyor. Daha ikimiz plan yapmadan ardı arkası kesilmeyen üç kişilik planlar haftada bir gün onlarda kalmışken 2 gün daha beni davet etmeleri israr etmeleri falan çok fazla.Belki sevgilimle başbaşa yeteri kadar görüşüyor olsak batmazdı diyeceğim ama hafta 7 gün zaten 4 günü ablasıyla olunca bize zaten kalmıyor...
Eğer insan kendini düşünmezse kimse onu düşünmez zaten. Kendi hayatınız... geleceğiniz şimdiden belli ki sevgiliniz de kendi ağzından ileride de böyle olacağını söylemiş. Bundan sonra karar sizde.

Haklısınız. Ben evleneceğini zannetmiyorum bu garip kardeşlik ilişkisi bence ikisine de engel oluyor.
Sevgilinle ablası evli gibi. Senden bir es olmaz olsa olsa onlara arkadaş olur. Bu adamdan hele hiç koca olmaz. Olsa olsa semiz otu olur

Yalniz kaldığımız oluyor nadiren bize geliyor ayda bir kez bir iki kez buluşuyoruz onlarda kaldigim zaman da son bir aydır köpek aldıkları için yani başka yer müsait olmadığı için önün odasında kalıyorum ama yan odada ablası yattığı için bu yalniz kalmak sayılmaz. Yaşım 25 bu arada
Köpek almadığında ayri mi uyuyordunuz yani ablası orda diye

Merhaba arkadaşlar,
Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Bir gelişme oldu. Ablasına uzun bir mesaj attım ve derdimi anlattım. Ayrılık noktasında olduğumuzu ve kavganın nerden çıktığını söyledim. Onu çok sevidğmi birlikte planlarımızdan çok mutlu olduğumu ama iki kişilik plan hiç yapmadığını vurguladım. Ablasının beni anlamasını beklerken kendisi '' çok kırıldığını biz üçümüz samimi güzel bir ortam yarattığımız için planlara dahil olmak istediğini önemli olanın o güzel frekansı uyumu yakalamak olduğunu ve 2li bu kadar plan yaptık 3lü bu kadar yaptık diye çetele tutmamak gerektiğini, plan olunca hissetmek anda huzuru yakalamak hesap kitapsızca tadına varmak gerektiğini '' söyledi. Ayrıca kendnizi dinleyin bir süre neleri karşılıklı tolore edebileceğinizi düşünün birlikte devam etmeye karar verirseniz sonunda '' ben bir süre yokum'' dedi. Ben de kırılmasına gerek olmadığını onu çok sevdiğimi onunla bir şeyler yapmaktan mutlu olduğumu sorunun ikimizle alakası olduğunu söyledim ama o artık huzursuz hissedeceğini bizim iyiliğimizi düşünürken bu şekilde tartışmış olmamızın onu çok üzdüğünü hiç bu tartışma olmamış gibi davranamayacağını söyledi.

Ne diyorsunuz? Ablası bir kadın olarak beni anlayamadı. Bide üstüne ben yokum bir süre dedi. Yani barışsak bile ablasının kendisini geri çekmesi zaten erkek arkadaşımı yaralayacaktır.. İyice cıkmaza girdi..

siz yazmadan önce ablanın haberi olmuş, mutlaka iki kardeş konuşmuşlardır bence.
geçmiş olsun, böyle düşünen bir abla varken ilişkinizin toparlayacağını düşünmüyorum.

siz yazmadan önce ablanın haberi olmuş, mutlaka iki kardeş konuşmuşlardır bence.
geçmiş olsun, böyle düşünen bir abla varken ilişkinizin toparlayacağını düşünmüyorum.

Abla bilmiyormuş ki zaten o anlatmaz ablasına hiçbir şeyi şimdiye kadar öyle oldu. Benimle birlikte öğrendi benden duydu üstte yazdıklarımı söyledi. Evet beni anlayamaması ne biliyim..

Ablasının zaten anlayışsız bir kadın olduğu yaptığı eşlik ettiği şeylerden belli .kendi yalnızlığını kardeşiyle gideriyor belliki. Yıllar sonra sevgiliniz çok pişman olur herkes eşiyle çocuğuyla mutlu o ise böyle mal mal dolasinca anlar hayatı . Bu aileden bi halt olmaz kendinize eziyet etmeyin derim çünkü daha yanlışları nerde onu bile anlamamislar

Abla bilmiyormuş ki zaten o anlatmaz ablasına hiçbir şeyi şimdiye kadar öyle oldu. Benimle birlikte öğrendi benden duydu üstte yazdıklarımı söyledi. Evet beni anlayamaması ne biliyim..
Gayet güzel bir üslupla dile getirmişsiniz ve alınganlık yapmışlar anı yaşamak hissetmek bu değil. Bu konuşmadan sonrada sevgilinizle aranızın iyi olacağını zannetmiyorum çünkü abla tamamen hayatını kaplamış durumda. Daha çok gençsiniz önünüze bakın derim bu ilişki sizi daha da yıpratacak zamanla acaba sorun bende mi diye düşünür olacaksınız.

Merhaba arkadaşlar,
Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Bir gelişme oldu. Ablasına uzun bir mesaj attım ve derdimi anlattım. Ayrılık noktasında olduğumuzu ve kavganın nerden çıktığını söyledim. Onu çok sevidğmi birlikte planlarımızdan çok mutlu olduğumu ama iki kişilik plan hiç yapmadığını vurguladım. Ablasının beni anlamasını beklerken kendisi '' çok kırıldığını biz üçümüz samimi güzel bir ortam yarattığımız için planlara dahil olmak istediğini önemli olanın o güzel frekansı uyumu yakalamak olduğunu ve 2li bu kadar plan yaptık 3lü bu kadar yaptık diye çetele tutmamak gerektiğini, plan olunca hissetmek anda huzuru yakalamak hesap kitapsızca tadına varmak gerektiğini '' söyledi. Ayrıca kendnizi dinleyin bir süre neleri karşılıklı tolore edebileceğinizi düşünün birlikte devam etmeye karar verirseniz sonunda '' ben bir süre yokum'' dedi. Ben de kırılmasına gerek olmadığını onu çok sevdiğimi onunla bir şeyler yapmaktan mutlu olduğumu sorunun ikimizle alakası olduğunu söyledim ama o artık huzursuz hissedeceğini bizim iyiliğimizi düşünürken bu şekilde tartışmış olmamızın onu çok üzdüğünü hiç bu tartışma olmamış gibi davranamayacağını söyledi.

Ne diyorsunuz? Ablası bir kadın olarak beni anlayamadı. Bide üstüne ben yokum bir süre dedi. Yani barışsak bile ablasının kendisini geri çekmesi zaten erkek arkadaşımı yaralayacaktır.. İyice cıkmaza girdi..
Bir süre yokum demiş dikkatinizi çekerim. Yani kardeşinin aranıza dahil edeceğinden emin. Üstelik kırıldığını söyleyerek sevgilinizin daha fazla ilgileneceğini biliyor.
Ayrıca bence ablasıyla değil sevgilinizle çözmeniz gerekiyordu. Çünkü konunun çözülmesi sadece sevgiliniz sizi anlarsa mümkün olabilir.
Bu kadar uğraşıp üzülmeye değeceğini düşünmüyorum.

Sevgilinizin sizi sevgili, es anlaminda gordugunu dusunmuyorum. Oyle gorse yalniz kalmak, romantik anlar paylasmak her seyi gectim opup koklamak ister. Bunlara ihtiyac duymuyorsa bir anormallik var bu iste.
Ablasinin da anlattiginiz kadar iyi oldugunu dusunmuyorum en basta kendi yalniz kalmak istemedigi icin surekli ozel alaniniza mudahele eden bencil birisi.

Bir süre yokum demiş dikkatinizi çekerim. Yani kardeşinin aranıza dahil edeceğinden emin. Üstelik kırıldığını söyleyerek sevgilinizin daha fazla ilgileneceğini biliyor.
Ayrıca bence ablasıyla değil sevgilinizle çözmeniz gerekiyordu. Çünkü konunun çözülmesi sadece sevgiliniz sizi anlarsa mümkün olabilir.
Bu kadar uğraşıp üzülmeye değeceğini düşünmüyorum.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sevgilimle konuştuk ve benim kafamı anlayamadığını söyledi şu an ayrı gibiyiz konuşmuyoruz. Ablasına durumu yanlış aktarmasın bunca zamanımız birlikte geçti diye onunla konuşmak istedim.

Sevgilinizin sizi sevgili, es anlaminda gordugunu dusunmuyorum. Oyle gorse yalniz kalmak, romantik anlar paylasmak her seyi gectim opup koklamak ister. Bunlara ihtiyac duymuyorsa bir anormallik var bu iste.
Ablasinin da anlattiginiz kadar iyi oldugunu dusunmuyorum en basta kendi yalniz kalmak istemedigi icin surekli ozel alaniniza mudahele eden bencil birisi.

Bir sonraki ay beni ailesiyle tanıştıracaktı. Planlarımız evlilik yönündeydi. Bana sevgisini hep yoğun olarak gösterir ama bu üçlü bulusmalar onun rahatını bozmadığı ve işine geldiği için aramızı açmaya başladı. Eskiden daha çok ikili planlar yapardık bu durum bu hale zamanla geldi. Bu kadar tatminsiz yalnız bir ilişki yaşıyor olsaydım bunca zaman sanırım çok önceden ayrılırdım. Ablasının dediğiniz gibi bencilliğinden yapıp yapmadığını bilmiyorum, belki aklı sıra biz bir arada tutmak istedi. Ama yanlış yaptığının hala farkında değil.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sevgilimle konuştuk ve benim kafamı anlayamadığını söyledi şu an ayrı gibiyiz konuşmuyoruz. Ablasına durumu yanlış aktarmasın bunca zamanımız birlikte geçti diye onunla konuşmak istedim.
Aranızda biraz yaş farkı da vardı zaten. Ayrıca ablası da çok büyük size göre. Sürekli onunla takıldığı için de sizin istekleriniz abartılı ve çocukça geliyor. Arada kuşak çatışması var diyebiliriz.
Sizin yerinizde olsam kıymetli zamanımı onlarla yıpratmak yerine önce unutmak, sonra da kendime kafa dengim olan birini bulmak için kullanırdım.
Çünkü sizin sonunuz ya sizin psikolojinizin bozulup mutsuz olmak ya da ayrılmak.

Ay inşaallah bu ablanın yakın zamanda ciddi hemde çok ciddi ilişkisi olur. O zamanda aynı tutum ve tavır içinde olabilecekler mi, erkek kardeşini planlarına dahil edecek mi öğrenmek isterdim.
.

Bunu sormak dilimin ucuna kadar geldi. Sevgilin olduğunda çok sevdiğin ablasıyla paylaşımın sevgilinle olan paylaşımdan fazla olmaya başladığında rahatsız olmayacak mısın, sevgilini kendine istemeyecek misin, ya da kardeşini bu ilişkiye ne ölçüde dahil edebileceksin diye sormak istedim. Ama sanırım yine de anlamayacaktı.

Ablasının zaten anlayışsız bir kadın olduğu yaptığı eşlik ettiği şeylerden belli .kendi yalnızlığını kardeşiyle gideriyor belliki. Yıllar sonra sevgiliniz çok pişman olur herkes eşiyle çocuğuyla mutlu o ise böyle mal mal dolasinca anlar hayatı . Bu aileden bi halt olmaz kendinize eziyet etmeyin derim çünkü daha yanlışları nerde onu bile anlamamislar

Belki de bu kafayı kaldırabilecek bi kız bulur ve mutlu olur.. Bilmiyorum ama ilişkimin böyle saçma sapan bitiyor oluşuna çok üzülüyorum. Gerçekten emek vermiştim.

Aranızda biraz yaş farkı da vardı zaten. Ayrıca ablası da çok büyük size göre. Sürekli onunla takıldığı için de sizin istekleriniz abartılı ve çocukça geliyor. Arada kuşak çatışması var diyebiliriz.
Sizin yerinizde olsam kıymetli zamanımı onlarla yıpratmak yerine önce unutmak, sonra da kendime kafa dengim olan birini bulmak için kullanırdım.
Çünkü sizin sonunuz ya sizin psikolojinizin bozulup mutsuz olmak ya da ayrılmak.

Sanırım dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım. Çünkü gerçekten yıprandım. Çok sağolun değerli fikirleriniz için.

Back
X