daha önce bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. 6 aylık bir ilişki. Zaman zaman söylediği cümlelerden ailesine normalden fazla düşkün olduğunu görüyorum. Bu benim için büyük bir kriter bu sebeple neyi ne kadar tolere etmem gerektiğini bilmiyorum. Mesela uzun zamandır vize,final haftasında olduğu için çok buluşamıyorduk. Haftada bir gibi. Önceden çalıştığım okula gelirdi,sabah bırakırdı. Akşam bazen alırdı. Ama şimdi final haftasında olduğunu söyleyip gelmiyor. Ve evlerimiz arasında 15 dk var,altında da çok güzel bir arabası var. Birkaç kere şehir dışından geldim hiçirinde beni almaya gelmedi,götürmedi de elimde bir sürü valiz. Ailesi final haftasında evin tüm alışveriş işini erkek arkadaşıma bırakıyor,onları gezmeye götürüyor her istediklerinde. Sırf bu yüzden kütüphaneye gitmesi gerektiği halde gitmediği de oldu. Dün ve bugün aşırı hastaydım. Yataktan kalkacak halim yoktu. Bana rapor al diyor mesela. Özel dersim var alamam gitmem gerek mecbur diyorum. Tamam canım dikkatli git vs diyor. (Toplu taşıma da yolumun 1 saat sürdüğünü de biliyor) Fakat dün annesini akraba gezmesine arabayla bırakmış. (Evden dışarı çıkamıyorum diyordu) Bugün de ailesini bir düğüne bırakmış. Onların dönmesi sıkıntı olur diye de düğün kapısında 1,5 saat beklemiş. Halbuki yarın sınavı vardı. Bana sürekli bahane ettiği. Aramızdaki diyalog aynen şöyle oldu
“Yarın önemli bir sınavın vardı canım neden bekledin onları 2 saat”
“ olsun canım beklemeseydim içim rahat etmezdi,aile her şeyden önemlidir” yazdı. Bunun gibi ufak tefek şeyler var işte. Yani beni önemsemeyip,hasta halimle tek başına bırakması üzdü. Onun götürmesine muhtaç değilim fakat bunu yapabilecek olup yapmaması kafamda soru işareti oluşturdu