Büyük bir ihtimal sevgiliniz tercihlerini özellikle ailesine yakin olacak şekilde yapmis. Yani tercih yaparken sizin de fikirlerinizi aldi mi bilmiyorum ama siz de ogretmensiniz bilirsiniz o yüzden ailelerin yanina atanmak normalde zordur sevgiliniz de bu kadar atandıktan sonra başka bi şehirde görev yapmak istemeyerek gibime geliyor. Keşke tercih yaparken birlikte oturup karar verseydiniz.
Birlikte karar verdik bekar olduğu için ailesine yakın olması daha uygundu birikim için ama evlenince durum değişir tabi istemiyorum aynı ilde olmayıBüyük bir ihtimal sevgiliniz tercihlerini özellikle ailesine yakin olacak şekilde yapmis. Yani tercih yaparken sizin de fikirlerinizi aldi mi bilmiyorum ama siz de ogretmensiniz bilirsiniz o yüzden ailelerin yanina atanmak normalde zordur sevgiliniz de bu kadar atandıktan sonra başka bi şehirde görev yapmak istemeyerek gibime geliyor. Keşke tercih yaparken birlikte oturup karar verseydiniz.
Hiç istemiyorum büyük abisi yeni taşındı zaten 2 aydır annesindelerdi taşınır taşınmaz bu hafta hepsi onun evindeler ilerde benim de böyle olmasından korkuyorum...kabul etmen dışında pek birşey aklıma gelmiyor ..
Biz tercihleri bekarken ki durumu gözeterek yaptık birikim yapması açısından daha uygundu eve yakın olmasıTercihleri birlikte yaptınız şimdi de istemiyorum mu diyorsunuz?
Hiç istemiyorum büyük abisi yeni taşındı zaten 2 aydır annesindelerdi taşınır taşınmaz bu hafta hepsi onun evindeler ilerde benim de böyle olmasından korkuyorum...
Ama düşünmeniz gerekirdi ailesinin yanına atanan insan neden başka şehire taşınsın ki? Üstelik tayin işleri de kolay değil Hadi kolay olsa bile ailesi bırakmaz gitmesini. İleriyi düşünmek lazım her zaman.Biz tercihleri bekarken ki durumu gözeterek yaptık birikim yapması açısından daha uygundu eve yakın olması
Söylüyorum oranın hava şartlarını bahane ederek ikimizin ailesine de yakın bir il olsun istiyorum diyorum diğer türlü söylesem yanlış anlaşılabiliruzak olmak güzel ama nisanlınıza anlatman gerek ..
Ben bunu pek önemsemedim çünkü kendi bölümünden atanmak istiyo eylülün sonunda sınava giricek tekrar ama bekar olduğu için ailesinin bulunduğu il daha cazip geliyo..Kendisini uyardınız mı tercihleri yaparken, şimdi böyle ama evlendiğimizde farklı bir ile tayin isteriz diye?
Ben bunu pek önemsemedim çünkü kendi bölümünden atanmak istiyo eylülün sonunda sınava giricek tekrar ama bekar olduğu için ailesinin bulunduğu il daha cazip geliyo..Ama düşünmeniz gerekirdi ailesinin yanına atanan insan neden başka şehire taşınsın ki? Üstelik tayin işleri de kolay değil Hadi kolay olsa bile ailesi bırakmaz gitmesini. İleriyi düşünmek lazım her zaman.
Söylüyorum oranın hava şartlarını bahane ederek ikimizin ailesine de yakın bir il olsun istiyorum diyorum diğer türlü söylesem yanlış anlaşılabilir
seni anlıyorum ama atanmıs suanda ..
ve evlenince senide orda ailesiyle yasamanı istiyor ..
zaten calısıyorsun,mesafeli olursun hicbirsey olmaz ..
tayin isterken konusulmalıydı bence bu .. [/Q
Tekrar bir daha giricek sınava ama bunu nasıl söylicem bilemiyorum yanlış analayabilir ailesini istemediğimi düşünmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?