Selam kızlar. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Daha önce hiç negatif bir şey yada aldatılma hissetmedim (daha önce aldatılınca biliyor insan tecrübenin canı sağolsun
) ama bugün dışarda yemek yiyelim dedik onun işleri çıktı plan aksadı evde yiyelim dedik. Bana sen benim eve geç yemek yapmaya başla bende yetişirim bi saate dedi. Ben eve geldim salonda alkol yanına çerez ve zeytin tabakları buldum tabiki yarım ve zeytinler kurumuştu. Yani bana hazırlanmamış
normalde zeytin almıyor evine zaten. Ayrıca birde biblo gibi bir süs eşyası var salonda. Evde hediye paketi falan aradım bulamadım. Bu cumartesi öğlene kadar beraberdik bu biblo yoktu. Buz dolabında mezelik şeyler var. Evde bitter çikolata olmasına rağmen bitter çikolata var dolapta. Viskisi bitmiş şişe çöpte. Cumartesiden beri hep iletişimdeyiz hiç gelen giden ya da misafirinden bahsetmedi. Ben bu verilerle eve ilk defa gelen ve hazırlıklı gelen biri olduğunu düşündüm. Birazdan sevgilim eve gelecek nasıl öğrenebilirim. Direk sormak istemiyorum. Offf içim daraldı.