Sevgilim Aldatıyor olabilir mi?

Ee ne diyor peki

Öyle bıraktığı eve önden sevgilisini yollayan dünyanın en salak insanı falan olabilir. Aldatılmış olmasa da zeka düşüklüğü varsa ayrılın.

Şupheli direk sor ki sasirsin dolamacli yoldan sorarsan planli cevap verir anladi der icinden oyle birsey varsa

Ee ne diyor peki
Hava yağmurluydu arkadaş sana geleceğim dedi. Gelirken alış veriş yapmış. Meyve, alkol, çikolata, alkol almış gelmiş. Bibloda yıllar önce ilk yurt dışı seyahatlerimdendi uzak Doğuya gitmiştim, Anneme gidince gördüm istedim annemden dedi. Anlatırken gayet doğal anlattı. Gelen arkadaşı biliyorum. Yani ilk anda gerilmem daha önceki yaşadıklarım galiba.

Senin şüphelenmeni de doğal karşılıyorsa bu adam seni baya seviyor

Oyle bisey olsw sizi eve gondermezdi gerci aciklamayi da yapmış bence eski korkufan kaynakli oldu iciniz rahat olsun

Ben olsam annesiyle iletişimim varsa öyle bi rüyamda gördüm diye arardım ağzını arardım bu biblo çok güzelmiş valla ben olsam Xe vermezdim falan derdim biblodan haberi var mı kadının ölçerdim
Bide minik şirin ponçik bi kamera alır içki içilmesi muhtemel salona koyardım bi süre kalırdı orda
Sonrasında birşey çıkmazsa yaptığımdan utanır bi viski açardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…