Sevgilim Aldatıyor olabilir mi?

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.089
1.976
133
Selam kızlar. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Daha önce hiç negatif bir şey yada aldatılma hissetmedim (daha önce aldatılınca biliyor insan tecrübenin canı sağolsun ) ama bugün dışarda yemek yiyelim dedik onun işleri çıktı plan aksadı evde yiyelim dedik. Bana sen benim eve geç yemek yapmaya başla bende yetişirim bi saate dedi. Ben eve geldim salonda alkol yanına çerez ve zeytin tabakları buldum tabiki yarım ve zeytinler kurumuştu. Yani bana hazırlanmamış normalde zeytin almıyor evine zaten. Ayrıca birde biblo gibi bir süs eşyası var salonda. Evde hediye paketi falan aradım bulamadım. Bu cumartesi öğlene kadar beraberdik bu biblo yoktu. Buz dolabında mezelik şeyler var. Evde bitter çikolata olmasına rağmen bitter çikolata var dolapta. Viskisi bitmiş şişe çöpte. Cumartesiden beri hep iletişimdeyiz hiç gelen giden ya da misafirinden bahsetmedi. Ben bu verilerle eve ilk defa gelen ve hazırlıklı gelen biri olduğunu düşündüm. Birazdan sevgilim eve gelecek nasıl öğrenebilirim. Direk sormak istemiyorum. Offf içim daraldı.

Bu zeytin de Serdar Ortac'in karabiberiminden sonra fantazi malzemesi oldu..
Sevgiline sor.
Yeyip içip birlikte oluyorsunuz,yetskinler gibi yaşıyorsunuz,merak ettiginiz bir durum olduğunda ise çocuk gibi davranıyorsunuz.
Sorun,içiniz rahatlasın.HErcule Poirot gibi cikarimda bulunmak yerine..

Sorunca arkadaş geldi diyecek. Bi kere yaşayınca o duyguyu insan yüzleşmek istemiyor.

Sorunca arkadaş geldi diyecek. Bi kere yaşayınca o duyguyu insan yüzleşmek istemiyor.
Korkarak da kendine eziyet edersin.
Yüzleşmek istemiyor olman görmen veya sorman gereken şeyleri de engellememeli bence.
O zaman başını cevirip gormeyeceksin.
Yüzleşmek istemiyorum gibi bir seçenek yok bence ama sen bilirsin.

E arkadaşı geldiyse önceden söylesin? Sizin yemek planınız ertelenmiş, sebep belirtmemiş. Aldatsın aldatmasın ben rahatsız olurum. Açıklama beklerim. Kendi konuyu açmazsa neden beni ertledin diye sorun. Bu çöplerin sahibini yine söylemez ise bulduklarınızı tek tek yüzüne çarpın.

Erteme sebebini biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Ama biblo erkek arkadaş işi değil bence.

Kim geldi diye acikca sor ama aldattin mi diye bir imada bulunma. Belki normal bir arkadasidir.. Eve her geleni haber verecek degil neticede.

isim verirse telefonuna erisebiliyorsan o tarihte ya da 1 gun oncesinde o kisiyle konusma yapmis mi ya da yazisma yapmis mi diye bakabilirsin.. Whatsappta viski, cumartesi vs. Diye arama yapabilirsin. Baska bir sey gelmedi aklima

Hiçbir şey sormayacağım. Bakalım kendisi ne diyecek. Bekleyeceğim. Eğer bişey anlatmazsa sorarım ama arkadaşım gelmişti derse ???

Bence sorun kurtulun. Tepkilerinden anlarsınız zaten. Umarım düşündüğünüz gibi değildir. Ben de geçmişte birkaç kere aldatıldım. Ne zaman içime kurt düşse, şüphelensem hep haklı çıktım.

Telefona hiç dokunmadım asla dokunmam. Kendisi tabakları örünce açıklama yapar heralde.

Hiç şüphelenmedim kendisinden bu zamana kadar. Daha önceki ilişkimde hissediyordum hiç bir iz bulamadım ama yakalayamamıştım. Sonra benim yanımda mesaj geldi. O şekilde öğrendim. Birde nevresimleri yıkamış ve benim kullandığım bornozu yıkamış. Şimdi evi ararken gördüm. Benim bornozum zaten yeni yıkanmıştı.

Bir kadın normalde aşırı kıskanç ve takıntılı değilse ve birşey hissederse onun doğru olduğuna inanıyorum. Ancak ayrılmaya cesaretiniz yoksa boşuna bu işin peşine düşüp karşı tarafa acizliğinizi belli etmeyin.

Acıkcası biblo isi erkek isi olamaz diye düsündüm ben de fakat bir bayansa gelen sizi eve onden yollamazdı bibloyu da kaldırırdı?
Öğlenden akşam evde otururuz diye plan yaptık. Hani saklaması gereken bir şey olsa ona göre önlemini alırdı. Ben dışarıda yiyelim yemeği dedim olur dedi sonra başka işler çıktı sen direk eve geç bende geliyorum dedi hatta şu an yarım saat gecikti içimden aramak gelmiyor.

Valla bu kadar delilden sonra adam çırpınmış zaten , yaptığını gözünüze sokmak için. Bir erkek mecbur kalmadıkça kendi kullanmadığı temiz bir bornozu yıkamaz. Geçmiş olsun.

Ne kıskancım ne takıntılı. Ama o aldatılma o kandırlma yalan söylenilmesi hissi tekrar yaşamak istemem asla. Hiçbir kadında yaşamasın isterim. Ben çok ağır atlattım daha önce aldatılma psikolojisini. Ayrılık değil korkutan.

Canım bence gizleyecegi birşey olmus olsaydı önlem alır boyle rahat birakmazdi herşeyi ortada yaa ve geldiginde kendisi acıklama yapmadi diyelim sen sorsan cekincesiz acıklar .
Ama merak ettim acıkcasi gelismeleri paylasirsan sevinirim
Ama bi dk bi dk bornoz isini yeni okudum

Valla bu kadar delilden sonra adam çırpınmış zaten , yaptığını gözünüze sokmak için. Bir erkek mecbur kalmadıkça kendi kullanmadığı temiz bir bornozu yıkamaz. Geçmiş olsun.
Bence sanki görsün diye önden göndermiş şuan bu çok saçma gelmiyor bana.

Eve gelsin bekleyeceğim. Kendisi anlatacak mı? Anlatmaması imkansız. Kabak gibi çerezler orta yerde duruyor. Bu gün kendisi aradı akşam bana gel diye. Öğlene kadar evdeydi. İsterse saklardı haberim bile olmazdı. Hafta sonu şehir dışındaydım. Sürekli görüştük arkadaş gelse anlatırdı Birazdan geliyormuş bakalım yazarım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…