- 15 Şubat 2018
- 2.693
- 8.795
- 158
- Konu Sahibi Love_lover
AhuaahauYakalamaz olaydı.olan bize oldu yengenc![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhuaahauYakalamaz olaydı.olan bize oldu yengenc![]()
Evinde buna izin vermez. Şimdi bende balkona çıktım. Kendisi sende gel diye yanıma geldi. Tabakların yanından geçiyoruz ama bi açıklama yapmadı. Bişeyler içelim mi dedi. Normalde ben isterim alkol alalım diye yok içmeyelim der. Muhtemelen ordan konuyu bağlayacaktı. Hayırdır sen içmezdin ne oldu dedim. Neşelen biraz diye dedim dedi. Neşesiz miyim dedim biraz öyle görünüyorsun dedi.Bir dakika ya sadece senin bornozunu mu yikamis ve bir de nevresimleri?
Makinada 3 bardak var dedin bu nedenle iyi dusunmeye calisacagim... sevgilinin arkadasi sizin evde kiz arkadasiyla birlikte olmus olabilir. Sevgilin de nevresimleri ve bornozu yikamistir.
Bardaklarda ruj izi falan var mi![]()
Eee daha ne bekliyorsun sorsana. İçki mevzusu da açılmışEvinde buna izin vermez. Şimdi bende balkona çıktım. Kendisi sende gel diye yanıma geldi. Tabakların yanından geçiyoruz ama bi açıklama yapmadı. Bişeyler içelim mi dedi. Normalde ben isterim alkol alalım diye yok içmeyelim der. Muhtemelen ordan konuyu bağlayacaktı. Hayırdır sen içmezdin ne oldu dedim. Neşelen biraz diye dedim dedi. Neşesiz miyim dedim biraz öyle görünüyorsun dedi.
O gelmeden her yere baktım. Eski çöp duruyor atmamış. Banyonun çöpleri dahil. Hediye biblonun paketi yok. Poşet, karton falan aradım. Yok. Salonu yeni döşedi ama boş duruyor biraz süs eşyası lazım demişti. Ben bir kaç hediye aldım. Hatta Cumartesi de aldım bir tane verdim o gün.Her yeri bi kontrol et bakalım.mutlaka bi yerde bi açık verir mutlaka
Ama anlatırdı. Daha önce öyle bir durum oldu anlattı kardeşimin arkadaşları bende kaldı falan diye.Okuyunca istemsizce güldüm kusura bakmayın.Bir sınav için eşimle Ankara'ya gitmiştik. Yer bulamadık rezervasyonlar hep dolu, sınav var diye ve Bekar bir arkadaşında mecburen kalmak durumundaydık.
Giderkende ahşap bir duvar süsü ve çok güzel bir çerçeve almıştım, ben seçtimSınav olduktan sonra biz vodka almıştık önce beraber içtik sonra o kişi bir başka bekarın evine gitti.
Giderkende nevresim, havlu vb. Şeyleri gösterdi. Biz kaldık ayıp olmasın diyede kullandıklarımızı yıkayıp asmıştım.aradan seneler gecmemis olsa "aaa vallahi biz geldik, korkma" diyeceğim
![]()
İnat ettim kendi anlatsın.Eee daha ne bekliyorsun sorsana. İçki mevzusu da açılmış
Ee be güzel kardeşim.bizim suçumuz günahımız ne peki? konu açtın insanlar yardımcı olmaya calisiyo.inat ettim nedir? Vallahi gelip benim sorasım geldi.İnat ettim kendi anlatsın.
Mal gibi oturuyorum karşısında telefonla oynuyorum. Tamam içelim hadi diycem şimdi.Yav sorsanıza![]()
Özür dilerim vallahi sinirim bozuk sorsam ne anlatırsa anlatsın ağlarım. Bu anı yaşamak istemiyorumEe be güzel kardeşim.bizim suçumuz günahımız ne peki? konu açtın insanlar yardımcı olmaya calisiyo.inat ettim nedir? Vallahi gelip benim sorasım geldi.
İğrenç ya hayal ettim de, arkadaş kız arkadaşını eve atsa bile ev sahibi nasıl bornozları kullanmalarına müsade edebilirBir dakika ya sadece senin bornozunu mu yikamis ve bir de nevresimleri?
Makinada 3 bardak var dedin bu nedenle iyi dusunmeye calisacagim... sevgilinin arkadasi sizin evde kiz arkadasiyla birlikte olmus olabilir. Sevgilin de nevresimleri ve bornozu yikamistir.
Bardaklarda ruj izi falan var mi![]()
Ya benim sinirim bozuldu asıl.Kocam geldi ne yapıyorsun dedi kk ya bakıyorum bir konu vardı derken actim biraz erkek bakıs acısıyla bana ne olacak tek geceliktir dedi? Suan tartismak icin ataga gecmek uzereyim bak sor Allah askına cok merak ettim.Özür dilerim vallahi sinirim bozuk sorsam ne anlatırsa anlatsın ağlarım. Bu anı yaşamak istemiyorum
Arkadaşı bugün gelmiş olabilir mi peki ? Öğlene kadar.Eve gelsin bekleyeceğim. Kendisi anlatacak mı? Anlatmaması imkansız. Kabak gibi çerezler orta yerde duruyor. Bu gün kendisi aradı akşam bana gel diye. Öğlene kadar evdeydi. İsterse saklardı haberim bile olmazdı. Hafta sonu şehir dışındaydım. Sürekli görüştük arkadaş gelse anlatırdıBirazdan geliyormuş bakalım yazarım neler olacak.
Arkadaşları gelmiş. Bornoz falan soramadım. Bibloyu anasının evinden getirmiş. Biblo annenin alacağı bi tarzda da değil ama neyse suratımı astım oturuyorum.Ya benim sinirim bozuldu asıl.Kocam geldi ne yapıyorsun dedi kk ya bakıyorum bir konu vardı derken actim biraz erkek bakıs acısıyla bana ne olacak tek geceliktir dedi? Suan tartismak icin ataga gecmek uzereyim bak sor Allah askına cok merak ettim.![]()
Öyle burda yazılanlar gibi değil düşüklüğüÜzüldüm birara libidosu düşük bu adamın demiyor muyduk ben eve birini getirecek kadar yükseldiğini zannetmiyorum yaaoyle değildir inşallah
Bir çırpıda soruver gitsin merak ettim