Sevgilim Aldatıyor olabilir mi?

Bibloyu yıllar önce yurtdışından almıştım annemin evinde görünce istedim hatırası vardı dedi. Biblo orjinal bişey yani bu hikayeye ben inandım gibi.

Bibloyu yıllar önce yurtdışından almıştım annemin evinde görünce istedim hatırası vardı dedi. Biblo orjinal bişey yani bu hikayeye ben inandım gibi.
Sen takipte kal
Bence birşey yoktur da işte insan herseyden şüpheleniyor artık

Hangi arkadaşın diye sor eğer iki isim soylerse bı nebze rahatla bibloda açıklaması da bana eh işte mantıklı gelei

Lovercan, neler okuyorum böyle?? Hadi misafie geldi diyelim adam neden sevgılısının bornozunu bır baskasına versın ya,sınırlenecegını tahmın edemıyor mu? Ben kıllandım açıkçası bence takip et bir süre

Bu tür olaylarda karşı tarafı dinlemeden karar verilmemeli bence. Sevgililikte birlikte yaşamak, eve gitmek vs. benim doğru bulduğum şeyler değil. Yıllar önce babam eski telefonunu bana verdi. Arşivde bir mesaj gördüm, günaydın güneşim, dünyam bi şeyler bi şeyler romantik bir iki mesaj. Ben başladım ağlamaya babam annemi aldatıyor, babamın resmiyle konuşuyorum ağlayarak nasıl yaparsın diyorum. Canım annem sen haketmedin falan.. Ergenlik yıllarım bir de. Kadının numarasını gizliden arıyorum sessizce dinliyorum efendim diyor ben bekleyip kapatıyorum. Birkaç gün sonra aklıma geldi o telefon evli kuzenimin telefon uydu, babamla telefonlarını değiştirmişlerdi. Sonra numarayı da annemin telefonundan kontrol ettim, yengemin telefonu. O mesajda eşinin çok önceden attığı mesajmış 😂😂😂 tabi sizin olayın aslı astarı nedir arkadaşınızdan dinlemeniz lazım

Bu tür olaylarda karşı tarafı dinlemeden karar verilmemeli bence. Sevgililikte birlikte yaşamak, eve gitmek vs. benim doğru bulduğum şeyler değil. Yıllar önce babam eski telefonunu bana verdi. Arşivde bir mesaj gördüm, günaydın güneşim, dünyam bi şeyler bi şeyler romantik bir iki mesaj. Ben başladım ağlamaya babam annemi aldatıyor, babamın resmiyle konuşuyorum ağlayarak nasıl yaparsın diyorum. Canım annem sen haketmedin falan.. Ergenlik yıllarım bir de. Kadının numarasını gizliden arıyorum sessizce dinliyorum efendim diyor ben bekleyip kapatıyorum. Birkaç gün sonra aklıma geldi o telefon evli kuzenimin telefon uydu, babamla telefonlarını değiştirmişlerdi. Sonra numarayı da annemin telefonundan kontrol ettim, yengemin telefonu. O mesajda eşinin çok önceden attığı mesajmış 😂😂😂 tabi sizin olayın aslı astarı nedir arkadaşınızdan dinlemeniz lazım
Size kimse fikrinizi sormadı evli değilken yaşamak doğru ku değil mi diye
Niye fikrinizi söyleme ihtiyacı duydunuz bizene konuylada alakası yok

Size kimse fikrinizi sormadı evli değilken yaşamak doğru ku değil mi diye
Niye fikrinizi söyleme ihtiyacı duydunuz bizene konuylada alakası yok
Burada herkes fikir paylaşımında bulunup yorum yapabilir haddiniz olmayan şeylere karışmayın. Saygı çerçevesinde fikrimi beyan ettim. Saygı, düşünce özgürlüğü gibi kavramlarla pek alakanız yok galiba ya da tek derdiniz klavye başında insanlara musallat olmak ama seviyenize düşmem başka kapıya.

Burada herkes fikir paylaşımında bulunup yorum yapabilir haddiniz olmayan şeylere karışmayın. Saygı çerçevesinde fikrimi beyan ettim. Saygı, düşünce özgürlüğü gibi kavramlarla pek alakanız yok galiba ya da tek derdiniz klavye başında insanlara musallat olmak ama seviyenize düşmem başka kapıya.
Ahlak bekçiliği yapamasaniz hanımefendi .Konuyla ilgili fikrinizi söyleyin.İnsanlarin yaşam tarzina müdahale edicek yargilicak boş fikirlerinizi burda soylemeyin

Ahlak bekçiliği yapamasaniz hanımefendi .Konuyla ilgili fikrinizi söyleyin.İnsanlarin yaşam tarzina müdahale edicek yargilicak boş fikirlerinizi burda soylemeyin
Ben ahlak bekçiliği yapmıyorum. Neden böyle bir şey yaptınız demedim farkındaysanız. Ama siz burada bekçilik yapmaya devam edin 😊 bana bir şey yazmayın, mesajlarınızdan rahatsız oluyorum.

Lovercan, neler okuyorum böyle?? Hadi misafie geldi diyelim adam neden sevgılısının bornozunu bır baskasına versın ya,sınırlenecegını tahmın edemıyor mu? Ben kıllandım açıkçası bence takip et bir süre
Bornozumu verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Beyaz keten bir bornoz. Saçımı yeni boyatmıştım kestane kahve rengine, askıda boyun kısmı kızıllaşmış gibi gördüm nevresimle attım dedi. Yani tavırlarında da çok şüphe edici bir his olmadı. Gece üçe kadar konuştuk. Sormam diyordum sordum valla.

Dilerimki içinizi rahatlatacak şeyler olmuştur. Bi daha aynı yerden incinmenizi istemem. Konuştunuz mu peki
Konuştum bu zamana kadar hiç aldatıyor mu hissi yaşamadım ama bi an eski travma anı depreşti. Daha önce sürekli evlenmekten bahseden, deli gibi seven adamın göz göre göre aldatması beni çok üzmüştü. O anı tekrar yaşama korkusu bastırdı galiba.

Ayyy çok naif bir anı. :KK25: Konuştuk içim rahat şimdilik ama bi kalp çarpıntısı kaldı. Bi kaç güne gider.

Selam kızlar. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Daha önce hiç negatif bir şey yada aldatılma hissetmedim (daha önce aldatılınca biliyor insan tecrübenin canı sağolsun :kızgın:) ama bugün dışarda yemek yiyelim dedik onun işleri çıktı plan aksadı evde yiyelim dedik. Bana sen benim eve geç yemek yapmaya başla bende yetişirim bi saate dedi. Ben eve geldim salonda alkol yanına çerez ve zeytin tabakları buldum tabiki yarım ve zeytinler kurumuştu. Yani bana hazırlanmamış :110: normalde zeytin almıyor evine zaten. Ayrıca birde biblo gibi bir süs eşyası var salonda. Evde hediye paketi falan aradım bulamadım. Bu cumartesi öğlene kadar beraberdik bu biblo yoktu. Buz dolabında mezelik şeyler var. Evde bitter çikolata olmasına rağmen bitter çikolata var dolapta. Viskisi bitmiş şişe çöpte. Cumartesiden beri hep iletişimdeyiz hiç gelen giden ya da misafirinden bahsetmedi. Ben bu verilerle eve ilk defa gelen ve hazırlıklı gelen biri olduğunu düşündüm. Birazdan sevgilim eve gelecek nasıl öğrenebilirim. Direk sormak istemiyorum. Offf içim daraldi

Back
X