- 29 Kasım 2020
- 35
- 9
- 16
- Konu Sahibi Karamellicay
haklısınız bu olayı kabul edersem devamı gelecek o yüzden kesin olarak bitireceğim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 10 gündür sevgiliyiz alkolden sonra film izleyelim dedi öpmeye başladı ve birden eli göğsüme indi itmeme rağmen sutyenimi kaldırıp dokundu hemen herseyin farkında olduğumu söyledim geri çekildi gitti ertesi gün özür diledi sürekli pişman olduğunu dile getiriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Evet 3 gün boyunca konuşmadım şimdi mesaj attı cevap verdim asla musade etmem ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir tarafım bu olayı normal gorsede bana göre rızam olmadan olması normal değil hemde 10 gün olmuşken bu an kafamın içinden silinmiyorRızan dışında olmuşsa tacize giriyor. Tavrını koy ve bir daha öyle bi ortam olmasına müsaade etme
Evet ben onu durdurunca çekti gece olduğu için evden ayrilamadim sabah geldi sarıldı bisey yokmuş gibi ben ters yaptım ve farkındayım diyince ben seni incittim diyip özürler diledi kendinden tiksindigini söyledi defalarca inanın napmam gerektiğini bilmiyorumHer şeyin farkındayım dediğinizde mi çekti elini gerçekten? Postalayın bunu.
Yaa aşkım deyip sırnaşsa derdim ki sarhoştu belli ki.
Fakat her şeyin farkında olduğunuzu anladığında bilinçli bir şekilde çekilmesi normal değil. Demek ki o da her şeyin farkındaydı.
1 aydır tanışıyoruz evet21 yaşındaymışsınız. Sevgilinizle toplam 10 gündür mü tanışıyorsunuz ? Beraber alkol alıp, evde mi film izlediniz ? Geri çekilebilecek bilince sahip olması iyi birşey.
1 aydır tanışıyoruz evet
Evet üniversite öğrencisiyim aynı yastayızÜniversite öğrencisi misiniz ? Sevgiliniz kaç yaşında ?
Haklısınız evde arkadaşlarımızın da bulunmasına güvendim maalesef ki şimdi ki aklım olsaydı keşkeYakınlaşmak istemiyorsanız alkolde almayın alkollü ev buluşmalarının sonu zaten yatakta biter
Sarhoş olsanız devam edecekti …Henüz 10 gündür sevgiliyiz alkolden sonra film izleyelim dedi öpmeye başladı ve birden eli göğsüme indi itmeme rağmen sutyenimi kaldırıp dokundu hemen herseyin farkında olduğumu söyledim geri çekildi gitti ertesi gün özür diledi sürekli pişman olduğunu dile getiriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Bence. Ayrılmalısın bidaha olmayacağını bilemez sin bide 10 günlük bir ilişkiHenüz 10 gündür sevgiliyiz alkolden sonra film izleyelim dedi öpmeye başladı ve birden eli göğsüme indi itmeme rağmen sutyenimi kaldırıp dokundu hemen herseyin farkında olduğumu söyledim geri çekildi gitti ertesi gün özür diledi sürekli pişman olduğunu dile getiriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Konuşmadım 3 gün boyunca bugün tekrar yazdı o yüzden bu konuyu açtımO dokunurken her şeyin farkındayım derken ne demek istediğinizi anlayamadım ben.
Pişman falan da değil, en ufak açıklıkta yine dener devam ederseniz.
Bilincim yerinde beni sarhoş sanıp faydalanmaya çalışma demek istemiş. Düşünsene sarhoş sanıp faydalanmaya çalışacak kadar şey! bir tipO dokunurken her şeyin farkındayım derken ne demek istediğinizi anlayamadım ben.
Konuşmadım 3 gün boyunca bugün tekrar yazdı o yüzden bu konuyu açmıştımO dokunurken her şeyin farkındayım derken ne demek istediğinizi anlayamadım ben.
Haa ben başka bir şey mi demek istiyor sandım, çok teşekkürler efemBilincim yerinde beni sarhoş sanıp faydalanmaya çalışma demek istemiş. Düşünsene sarhoş sanıp faydalanmaya çalışacak kadar şey! bir tip
Yok kuzum anladım seni her şeyin farkındayım dediğin yeri anlamamıştım da anladım şimdi. Bence hiç uzatma bu tiple, basbaya tacizci.Konuşmadım 3 gün boyunca bugün tekrar yazdı o yüzden bu konuyu açmıştım![]()
Kuzum tamam olabilir. Kendine kızma ders al sadece. Ama bu çocuktan ayrılman şart bak. Sonra istemediğin başka durumlarda da bulabilirsin kendini.Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım yemin ederim bunların yaşanacağını bilsem evine adım atmazdım evde arkadaşlarımızın bulunmasına da güvendim 2 gün öncesinde de mecburu olarak onlarda kaldım o salonda uyumustu böyle olacağını bilemezdim