- 29 Kasım 2020
- 35
- 9
- 16
- Konu Sahibi Karamellicay
haklısınız bu olayı kabul edersem devamı gelecek o yüzden kesin olarak bitireceğim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım demek istediğinizi fakat söyleme şeklinize de oldukça kırıldım açıkçası böyle bir niyetim yoktuGösteririm ama elletmem modundaydınız sanırım zira öpmesinde sıkıntı olmamış ama göğsünüze dokununca dert olmuş. Neyse. İtmenize rağmen devam etmesi sadece sizden faydalanmak amacında olduğunu düşündürttü. Seven insan ( ki 1 aydır tanıdığın, 10 gündür sevgili olduğun insanı nasil seversin ayrı konu ) sevdiğini sakınır, ilk fırsatta üstüne abanmaz. Şimdi düşünün bakalım acaba ne yapmanız lazım?
Dilerim sadece burda benim yazdıklarımla kırılırsınız, çünkü sayfayı kapatınca geçer kırgınlığınız. Ama 10 günlük sevgiliniz kötü şeylere sebep olursa ( Allah göstermesin ), bir ömür geçmez o yaralar. Böyle şeylere maruz kalmamak için, ortam oluşturacak durumlara izin vermeyiniz.Anladım demek istediğinizi fakat söyleme şeklinize de oldukça kırıldım açıkçası böyle bir niyetim yoktu
Haklısınız evetDilerim sadece burda benim yazdıklarımla kırılırsınız, çünkü sayfayı kapatınca geçer kırgınlığınız. Ama 10 günlük sevgiliniz kötü şeylere sebep olursa ( Allah göstermesin ), bir ömür geçmez o yaralar. Böyle şeylere maruz kalmamak için, ortam oluşturacak durumlara izin vermeyiniz.
Teşekkür ederim öyle yapacağım haklısınızKuzum tamam olabilir. Kendine kızma ders al sadece. Ama bu çocuktan ayrılman şart bak. Sonra istemediğin başka durumlarda da bulabilirsin kendini.
Kızı sarhoş edip sevişmeye ikna etme peşinde eveeet.Her şeyin farkındayım dediğinizde mi çekti elini gerçekten? Postalayın bunu.
Yaa aşkım deyip sırnaşsa derdim ki sarhoştu belli ki.
Fakat her şeyin farkında olduğunuzu anladığında bilinçli bir şekilde çekilmesi normal değil. Demek ki o da her şeyin farkındaydı.
İnsan isterse bir erkekle bir yerde tanışıp tanıştığı gün adamın evine gidip evde giysilerini çıkarıp dans edip sonra yatak odasına gidip birlikte yatağa girip sonrasında "Cinsel birliktelik yaşamak istemiyorum" diyebilir. Bunu demek haklıdır çünkü kendi bedeni ile ilgili kararları kendini ilgilendirir. Karşıdaki de buna saygı duymak zorundadır. Hiçbir şey tacizi haklı çıkarmaz. Göstermek ama elletmemek de gayet olabilir bir kişisel tercihtir. Ha bunlar ne yazık ki ortalıkta karaktersiz tacizci insanlar olduğu için riskli tercihlerdir ve bu nedenle kadınlar olarak birbirimizi riskli tercihler yapmamak için uyarıyoruz ama mağdur suçlu olamaz. Konu sahibinin sevgilisi konu sahibini yeterince alkollü bulsa tecavüz bile edebilecek potansiyetle şahsiyetsiz biri olabilir bence, sonra da "sen de istiyordun hatırlamıyor musun?" deyip kenara çekilir. Karakterli olan erkekler cinselliğe rıza gösterecek kadar bilinci yerinde olmayan kadınlardan uzak dururken bu adam özellikle yanınıza gelmiş.Gösteririm ama elletmem modundaydınız sanırım zira öpmesinde sıkıntı olmamış ama göğsünüze dokununca dert olmuş. Neyse. İtmenize rağmen devam etmesi sadece sizden faydalanmak amacında olduğunu düşündürttü. Seven insan ( ki 1 aydır tanıdığın, 10 gündür sevgili olduğun insanı nasil seversin ayrı konu ) sevdiğini sakınır, ilk fırsatta üstüne abanmaz. Şimdi düşünün bakalım acaba ne yapmanız lazım?